QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 19, 13:22)
Calcium komplekse kiek pamenu, yra Ca carb ir Ca phosp. Berods Faringtonas rašo, kad jie nederantys, paskui dar kažkuriam iš hom šaltinių skaičiau tą patį. Tiesą sakant labai nusistebėjau...
mano mazasis kaip tik dabar geria toki compleksiuka - tai del nagu galiu pasisakyt

auga nerealiai, nespeju kirpt, ir iki dabar galvojau, kas cia pasidare, dabar paskaicius supratau del ko

dar maziuka migdau, tai migdydamasis visad turi ciupinet veida, ar kokia kita kuno vieta, bet ypac veida, tai rades kelis spuogus, stengiasi man juos nudraskyt, todel daznai kerpu nagus, nes visgi man skauda

o dabar paskutiniu metu net ir pyktis eme, kas su tais nagais negerai, kad po dienos vel pradeda draskyt
QUOTE(fleita @ 2010 12 19, 23:06)
Norėčiau pasiteirauti dėl pūlingos anginos gydymo. Mano pažintis su homeopatija dar labai nauja, o pastūmėjo, kad po pūlingos anginos gydymo antibiotikais didelės dozės (atrodė, kad pasveiko), dukra po kelių dienų vėl atkrito ir liga atsinaujino: pakilo aukšta temperatūra ir ant paraudusių tonzilių atsirado pūlinukų. Temperatūrą porą dienų mušėm su Pyrogran, skalavom gerklę su druskos vandeniu, gėrėm Mercuriusheel ir Bufo 3. Temperatūra sėkmingai nukrito, savijauta pagerėjo. Bet va, šiandien jau 11 diena nuo ligos pradžios, o ant tonzilių vis tiek dar matosi pūlinukų, kas mane labai neramina, nors jaučiasi gerai

. Vis dar geriam Mercuriushell ir Bufo 3, imunitetui stiprinti dar vartojame Childlife probiotikus. Gal kas gali ką patarti? Ačiū
na nezinau, pulingos kol kas nei vienas is vaiku neturejo (tfu tfu tfu

), bet kiek dickiui, o ir mazajam esu uzmacius ant tonziliu puliuku, nors nesiskunde gerkles skausmu, nieko, tik pradedavo pakoseti sausai, tai ir patikrindavau - suduodavau belladona homacord, nes prie gerkliupirmas vaistas kuri iskart bandau, taisuveikdavo, per kelias dienas pranykdavo, arba bent jau zymiai apmazedavo
o as va, kaip ir sakiau, girtis negaliu, kad viskas mums gerai, didyji vel siek tiek pabere, bet tik vos vos, ir nujauciu kaltininka to - per Kaledine svente gauti saldainiai sokoladiniai, nes sokoladas, pasak alergenu tyrimu,vienas is stipriai alergizuojanciu dalyku mums

ir prasiau, kad nevalgytu,puikiai sutiko ir suprato, na bet visgi vaikas, o as visa ir pamirsau apie saldainius, tai vakar vyras jo kambari atrado daug dag popieriuku pasleptu - pasmaguriavo vaikinas, tai mastau,kad maistas mums ir prisideda prie berimu smarkiai, ne tik emocijos

nu bet gal tiek ir pabers, nedauges paberimu