QUOTE(Aušružė @ 2011 01 07, 13:11)
Laba diena
noriu patyrusiu moteru konsultacijos
Gal galit kas pareiksti savo nuomone.
jau beveik metai lankomes pas JP. Siaip tikrai esu patenkinta ir neabejoju jos kompetencija, bet man kazkaip viskas labai keistai.
Gydomes tik konstituciniu - pradzioje C200, galiausiai iki 10 M priejom calciumcarbonicum. Paskutini syki pakeite i Phosfora 1M. Bet situacija ta, kad siais metais (kai jau tikejausi po visos vasaros vaistu vartojimo kazkokio pagerejimo) neisikapstom is ligu. Praktiskai gal nuo spalio vidurio sveikos buvom kokia savaite, ir tai po antibu ir namie. Isejom i darzeli ir vel sloga, jau menuo nesibaigianti. tai daugiau, tai maziau, tai kosti retai, tai dazniau, tai naktimis. Dabar vel jauciu lyg begtu kazkas gerkle vaikui.
Nors JP zadejo, kad turetume siek tiek pailseti tarp ligu, bet rezultatas atvirkstinis. Mes jose nuolat...
greitai seimoje atsiras kudikis, baisiai bijau kad nuo pirmu dienu jau gausim gera doze uzkrato
gal kas is savo patirties, ar siaip pakomentuotu...tiesiog jau pradejau metytis ir blaskytis
noriu patyrusiu moteru konsultacijos

Gal galit kas pareiksti savo nuomone.
jau beveik metai lankomes pas JP. Siaip tikrai esu patenkinta ir neabejoju jos kompetencija, bet man kazkaip viskas labai keistai.
Gydomes tik konstituciniu - pradzioje C200, galiausiai iki 10 M priejom calciumcarbonicum. Paskutini syki pakeite i Phosfora 1M. Bet situacija ta, kad siais metais (kai jau tikejausi po visos vasaros vaistu vartojimo kazkokio pagerejimo) neisikapstom is ligu. Praktiskai gal nuo spalio vidurio sveikos buvom kokia savaite, ir tai po antibu ir namie. Isejom i darzeli ir vel sloga, jau menuo nesibaigianti. tai daugiau, tai maziau, tai kosti retai, tai dazniau, tai naktimis. Dabar vel jauciu lyg begtu kazkas gerkle vaikui.
Nors JP zadejo, kad turetume siek tiek pailseti tarp ligu, bet rezultatas atvirkstinis. Mes jose nuolat...
greitai seimoje atsiras kudikis, baisiai bijau kad nuo pirmu dienu jau gausim gera doze uzkrato

gal kas is savo patirties, ar siaip pakomentuotu...tiesiog jau pradejau metytis ir blaskytis

Musu didzioji panasiai: nei serganti, nei sveika, bet o taciau atkreipiau demesi i ligos paumejimus (kol homeopatas nepasake irgi buvau didelej nevilty): kai nera motyvacijos eit i darzeli labai greit islenda sloga, du kartai nueje buvo iki bronchu: 1 kartas kai drauge pastume i duris ir vos neprakirto kaktos (3 diena po ivykio prasidejo sloga su kosuliu), 2 kartas kai grupiokas uzmyne ant kojos iki pirstuko luzio (2 dienoj po ivykio vel sloga su kosuliu), nuo vakar sloga, nes baigesi visos sventes, greitai nieko nenusimato... pagal homeopato aiskinima: organizmas sitaip kovoja su psichologinem problemom. Kosmosas, bet musu situacija tokia. "perkracius" pernykscius ivykius, motyvacija lieka kaip pateisinimas, nes per visas epidemijas nesirgo, o gimus sesei (mama namuose, demesio stoka) prasidejo ligos.
Kiek laiko galima vartot calcarea carbonica? kol isdygs visi dantys? daryti pertrauka?