Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mes nesirgsim, mes nesirgsim, mes nesirgsim, mes nesirgsim...mes būsim sveiki, mes būsim sveiki, mes būsim sveiki.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 05, 17:29)
Mes nesirgsim, mes nesirgsim, mes nesirgsim, mes nesirgsim...mes būsim sveiki, mes būsim sveiki, mes būsim sveiki.... smile.gif

Patariu tokiom formuluotėm naudoti esamąjį laiką 4u.gif Ir be neiginio dalelyčių. Čia tokie bendri dėsniai, kad veiktų.

O virusas tai toks pat visiem, žiūriu, šiuo metu eina. Ir tas atkritimas į 3/4 parą būdingas irgi, kaip matau...
Atsakyti
mes ir is pajurio, kaip suprantu su panasiais simptomais doh.gif Na tiek ilgai kad vaikas turetu temp, to nebuvo. O ji jau nuo ketvirtadienio 39, kitom dienom sokinrjanti, bet vistiek iki 39 pakyla. Pradzioj jau rasiau kad buvo ir pilvelio skausmas. Kaip ir as maniau, taip ir daktare patvirtino, kad sustreikave kapiliarai buvo. Pirmadieni atsirado pavirsinis kosuliukas, irq jis dar tesiasi. sad.gif
Pati nuo vaiko pirmadieni vakare isr iki vakar vakaro buvau su 38,4 temp, bet be gerkles skausmo, slogos ir kosulio. Tik galva skaudejo doh.gif
Atsakyti
Ašara, mano mažesniajam šitas virusas "nusistagaravo" irgi tik po geros savaitės. Jeigu daugiau-mažiau būsena normali, turi jau jis virusiokas "dvėstelt".
Atsakyti
Mmmmm...........Mes sveiki...........Mes sveiki..........Mes sveiki..........Mes sveiki.........Mes sveiki

smile.gif Pamaitinau šeimyną šildančiais produktais (daržovių sriuba su čili pipirais, pagirdžiau šildančia imbiero arbata)..... mes sveiki.....einu uždegsiu eterinių aliejų žvakidę.....mes sveiki...tik teigiamos mintys....

smile.gif (tikiuosi suveiks)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 sausio 2011 - 20:20
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 05, 19:43)
Ašara, mano mažesniajam šitas virusas "nusistagaravo" irgi tik po geros savaitės. Jeigu daugiau-mažiau būsena normali, turi jau jis virusiokas "dvėstelt".

Kad tavo zodziai mums padetu 4u.gif
Tiesa labai idomiai pradejo koseti doh.gif Tarpais kaip laringitinis kosulys. Ir pastebejau kad jis buna kai maziukas guli ant nugaros ar ant pilvelio g.gif
Atsakyti
Obuoliausia, po temos sutvarkymo pasimetė mano žinutė, tai pakartosiu blush2.gif Ar tie žirniukai tik nuo dantų? Labai neramiai miega Adomas, keliasi ir keliasi naktimis, su verkimais doh.gif

QUOTE(Baltija @ 2011 01 04, 16:24)
aha, žirniukai sūneliui ax.gif  man juos atsiuntė sesuo, turbūt nepaklausė, kai pirko. Forume skaičiau, kad reikia prieš kiekvieną maitinimą arba po jo praėjus pusvalandžiui, per dieną tiek žirniukų, kiek mėnesių leliukui. Aš tuos žirniukui duodavau tiesiai į burnytę. O jei tirpinti, tai kaip dažnai reikia tą daryti ir po kiek žirniukų?  4u.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mes vargsta s 4u.gif u bronchu obstrukcij, jau 2k ligonineje o dar kokie 3 be jos zodziu pabunam sveikos 8d ir vel kosuliai, zyzimai bronchu blink.gif buvo pas ivanauska paskyre bronhograna ir astmograna kas 30min pakaitom smile.gif kas turejot panasia situacija?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 01 06, 12:53)
Obuoliausia, po temos sutvarkymo pasimetė mano žinutė, tai pakartosiu  blush2.gif  Ar  tie žirniukai tik nuo dantų? Labai neramiai miega Adomas, keliasi ir keliasi naktimis, su verkimais  doh.gif

Hm... aš jau pamečiau seką... blush2.gif Čia chamomilla 6? Jie gali padėt vaikui bendrai (t.y. vaikui turėtų palengvėt, bus ramesnis). Lotynė prieš metus turėjo panašią situaciją. O Calcium Carbonicum neskyrė?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 06, 12:45)
Hm... aš jau pamečiau seką...  blush2.gif Čia chamomilla 6? Jie gali padėt vaikui bendrai (t.y. vaikui turėtų palengvėt, bus ramesnis). Lotynė prieš metus turėjo panašią situaciją.  O Calcium Carbonicum neskyrė?

aha , chamomilla 6. O pasiskyriau tai aš pati juos, viena SM narė parekomendavo, tai nusipirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2011 01 06, 13:51)
aha , chamomilla 6. O pasiskyriau tai aš pati juos, viena SM narė parekomendavo, tai nusipirkau  unsure.gif

4u.gif Viskas OK. Mėginkit pradžiai po žirnį tirpint per dieną, savaitę-dvi.
Lotynė, kai atsiras, gal galės daugiau parašyt.

Dar tokiem chebrantam Ca carbonicum 6 turi padėt (ypač, jeigu yra polinkis į alergijas).
Atsakyti
QUOTE(raasula @ 2011 01 06, 14:09)
Sveikutes 4u.gif

mes vargsta s 4u.gif u bronchu obstrukcij, jau 2k ligonineje o dar kokie 3 be jos zodziu pabunam sveikos 8d ir vel kosuliai, zyzimai bronchu blink.gif  buvo pas ivanauska paskyre bronhograna ir astmograna kas 30min pakaitom smile.gif  kas turejot panasia situacija?

Sūnui būna obstrukcija, bet pas jį ir astma yra, tai kokie 3 kartai bronchito per metus pas mus norma.
O šiaip mums kitas homeopatas prie kosulių yra skyręs Husteel, kitą kartą skyrė Drosera Hommacord. Tai kosulius per savaitę daugmaž sutvarko. Bet čia labai individualu, jei Ivanauskas paskyrė tuos, tai pradžiai bandykit, jei nieko nesigaus, tada galima keisti žirniukus.
Tai čia su mažąja taip vargstat? Gal gimė neišnešiota, nes labai jau anksti sirgti obstrukcijom pradėjo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 06 sausio 2011 - 15:59