Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 13:52)
Ar cia klausiate , ka mes su vyru pasirinksime, ar i mane kreipiates "jus"? biggrin.gif  Bendraukime familiariai mirksiukas.gif

Dabar tiek klausimu stojasi, kad baisu... Na ziuresim koki plana toks dede parengs- ziuresim del igyvendinimo. mirksiukas.gif  Jei kas nors bus nepriimtina - eisim tavo budu- bus tik siltas ir ekonomiskas, bet ne PN.
Taigi-arba  tik rekuperatorius, arba granulinis katilas, arba...
Po geru 3menesiu jau tureciau atsakyti tiksliai i si klausima 4u.gif

Gerai kad tu pirmesne statysies,bus is ko pasimokinti smile.gif As vistiek sieksiu R010 sienu varzos ir desiu gerus langus. o nuo to nebetoli iki PN. Bet nebus PN nes kaip jau esu sakes,netinkamas projektas kad paversti mano bakuze i PN. Bet jei pavyks pasiekti bent perpus mazesnes sildymo islaodas,liksiu patenkintas. (mazdaug litas kvadratinis metras menesiui)
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2010 12 06, 11:42)
Norejau pasiteirauti tu, kurie turi laiptinese langus...
Ar pas jus jie yra varstomi?  g.gif

nevarstomas, vitrininis
Atsakyti
Sveiki,

oho, kokios aistros pas mus temukej verda blink.gif biggrin.gif
O man visai patinka, kai zmones argumentuotai pasigincija, skirtingas nuomones isreiskia. Svarbu kitokios nuomones nepriimti kaip asmeninio izeidimo mirksiukas.gif
Del balkono, man pasirode, kad Ambre paklause visai nenoredama nieko sumenkinti - zmogui neaisku, tai ir klausia. As asmeniskai irgi tik is jusu visu postu siuoje diskusijoje supratau priezastis, kodel nuosavuose namuose daromi balkonai. Nuosirdzdiai, tikrai iki tol nesupratau, nes man jo poreikio nera. Bet tikrai nenoriu pasakyt, kad kitas kvailesnis, nes darosi balkona. Cia kaip su daugeliu dalyku statybose - vienam reikia, kitam - ne. O tas, kuriam nereikia tikrai gali nesuvokti poreikio to, kuriam reikia biggrin.gif

Ambre, del zidinuko - man reikia, kad ,,iskeptu" apdaila - aplink kapsules dureles tokias kaip plyteles keramikines reikia uzklijuoti, kad nenuruktu. Tik reiktu su konkreciu keramiku susikalbet ar istisa ta apdaila geletu iskept, is didesniu ar mazesniu detaliu, zodziu, cia jau techniniai dalykai, priklauso nuo to kokia turi keramikas krosni. As pati esu lipdziusi paauglysteje, tai isivaizduoja, ka padaryt techniskai reiketu ax.gif Tik reikia menininko, kad ta technine ideja realybe paverstu biggrin.gif Taip, kad jei turi koki keramika, kuris uzsiima ne tik lekstem, bet ir priima kokiom interjero detalem uzsakymus, ar siaip prisitaikyt prie mano noru galetu, tai labai prasyciau kontaktu 4u.gif

Laimingas, pas mane laiptinej maziukas langiukas, varstomas - taip valyt patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 06 gruodžio 2010 - 13:15
QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 13:44)
Dovis, bet biesas gerai sneka ir nepiktai. As irgi nemazai informacijos jau perskaiciau apie visokius siltinimus ir t.t. bet va nemoku suformuluot normaliai- gi meninyke biggrin.gif
Bet va apie tapetus, spalvas konsultuot tikrai galiu lotuliukas.gif

Tiesiog kelias dienas neskaiciau, tai ziuriu su viena gincijosi del balkonu, su manim del vatos, tai toks ispudis susidare biggrin.gif
Biesai, as ne piktai ax.gif
Pas mane ten turbut margumynu prisiziurejai biggrin.gif Tai nieko nebesakyk smile.gif Ne as rinkau biggrin.gif Labiausiai lyg siol esu nepatenkinta mazosios kambario tapetais, ju margumu. Tada kai rinkom visam namui iskarto, tai neijungiau vaizduotes, ka siule ta emiau. Tai dabar biski aki rezia ir derinti akcentus sunku. Bet mazajai tinka ir patinka. Nu toks vaikiskas zaidimu kambarys biggrin.gif Paaugs, pakeism kitais. Pirmoje vietoje tuos burbulinius plesciau, tie dryziai visai veza smile.gif
Mano pana i ta kambari nori Ruzavos sofos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 13:48)
Teisybe akis bado?
Neatspejote,nevienas miegu  cool.gif

Nieks nebado biggrin.gif Nes neitikinai biggrin.gif
Baigiam sia tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 14:21)
Tiesiog kelias dienas neskaiciau, tai ziuriu su viena gincijosi del balkonu, su manim del vatos, tai toks ispudis susidare biggrin.gif
Biesai, as ne piktai ax.gif
Pas mane ten turbut margumynu prisiziurejai biggrin.gif Tai nieko nebesakyk smile.gif  Ne as rinkau biggrin.gif Labiausiai lyg siol esu nepatenkinta mazosios kambario tapetais, ju margumu. Tada kai rinkom visam namui iskarto, tai neijungiau vaizduotes, ka siule ta emiau. Tai dabar biski aki rezia ir derinti akcentus sunku. Bet mazajai tinka ir patinka. Nu toks vaikiskas zaidimu kambarys biggrin.gif Paaugs, pakeism kitais. Pirmoje vietoje tuos burbulinius plesciau, tie dryziai visai veza smile.gif
Mano pana i ta kambari nori Ruzavos sofos doh.gif

Dovis,as ir nepykstu. Tiesiog kartais isiveliu i gincus.. Tiesa..taip greiciau tiesa isaiskejo.. Del balkono tai gal netaip buvo uzklausta tai ir sureagavau taip..
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 06, 14:14)

Ambre, del zidinuko - man reikia, kad ,,iskeptu" apdaila - aplink kapsules dureles tokias kaip plyteles keramikines reikia uzklijuoti, kad nenuruktu. Tik reiktu su konkreciu keramiku susikalbet ar istisa ta apdaila geletu iskept, is didesniu ar mazesniu detaliu, zodziu, cia jau techniniai dalykai, priklauso nuo to kokia turi keramikas krosni. 

blink.gif bigsmile.gif Kokios idejos ne eilines bigsmile.gif Niu lauksim rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 06, 15:14)
Sveiki,

oho, kokios aistros pas mus temukej verda blink.gif  biggrin.gif
O man visai patinka, kai zmones argumentuotai pasigincija, skirtingas nuomones isreiskia. Svarbu kitokios nuomones nepriimti kaip asmeninio izeidimo mirksiukas.gif
Del balkono, man pasirode, kad Ambre paklause visai nenoredama nieko sumenkinti - zmogui neaisku, tai ir klausia.

Ambre, del zidinuko ......

Oi man labai aisku kam balkonai daromi ( astukas cia klause) - tikrai -viena is fukciju skalbinius dziauti biggrin.gif

Del zidinio- speju bus grazu- nes mano fantazija jau irgi isijunge rolleyes.gif

Dovis, malacius tu 4u.gif Atspejai mirksiukas.gif As tikrai nieko nenorejau izeisti, nors gal tas mano tonas toks i vienus vartus, kaip cili rase...
Juostuoti superiniai, pati kazka galvoju vaikams. 4u.gif

Atsakyti

Gal kas turite nuorodeliu i modernios klasikos interjerus?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 15:03)
Gerai kad tu pirmesne statysies,bus is ko pasimokinti smile.gif  As vistiek sieksiu R010 sienu varzos ir desiu gerus langus. o nuo to nebetoli iki PN. Bet nebus PN nes kaip jau esu sakes,netinkamas projektas kad paversti mano bakuze i PN. Bet jei pavyks pasiekti bent perpus mazesnes sildymo islaodas,liksiu patenkintas.  (mazdaug litas kvadratinis metras menesiui)

aha , gudruolis. Bet as busiu netipine lietuve ir klaidas tikrai pasakysiu, nes zinau, kad ju neisvengsim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 14:39)
Oi man labai aisku kam balkonai daromi  ( astukas cia klause)  - tikrai -viena is fukciju skalbinius dziauti biggrin.gif

Del zidinio- speju bus grazu- nes mano fantazija jau irgi isijunge rolleyes.gif

Dovis, malacius tu 4u.gif  Atspejai mirksiukas.gif  As tikrai nieko nenorejau izeisti, nors gal tas mano tonas toks i vienus vartus, kaip cili rase...
Juostuoti superiniai,  pati kazka galvoju vaikams.  4u.gif

Na,pas mane tai balkone skalbiniu ne su ziburiu nerasi.. Tam yra skalbykla.
Papildyta:
QUOTE(ambre @ 2010 12 06, 14:41)
aha , gudruolis. Bet as busiu netipine lietuve ir klaidas tikrai pasakysiu, nes zinau, kad ju neisvengsim. smile.gif

Nea,ne gudruolis,tiesiog as nesiruosiu taip greitai nerti i statybas kaip jus. O kad pasidalinsi su kitais info tai saunuole,taip ir reikia daryti.
Atsakyti
Atsiprasau, Ambre, tikrai astukas klause apie balkonus smile.gif

Del zidinio - bijau, kad fantazija neliktu tik fantazija lotuliukas.gif Na, tikiuose, ne - po Nauju tikiuosi laisvesnio laiko - susirasiu ka nors, kas pagelbes su idejos igyvendinimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 06, 12:49)
labai netriuksmautu (islaikyti ta idealu santyki tarp darbingumo, triuksmingumo ir ilgesnio tarnavimo laikotarpio) as asmeniskai rinkciausiu apie 600, manau pakaktu.

ačiū 4u.gif
kaip triukšmo parametras žymimas? Kuo galingesnis tu tyliau? g.gif
Atsakyti