Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 12:55)

Nu gerai, bet jei siluma kyla i virsu ir tas betonas ji sugerai, tai kas man is to? Tai geriau, jau vata jos nepraleidzia ir tegul jis lieka kambary, o ne kazkokiam betone.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 13:07)
Nu gerai, bet jei siluma kyla i virsu ir tas betonas ji sugerai, tai kas man is to?

gal grindis antro auksto siltesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 06, 13:03)
Dovis, kaip faaana  4u.gif Laukssiu nuotrauku issiziojusi,,, ir matyt ne as viena  biggrin.gif

As pati vakar spirgejau is todziaugsmo smile.gif
Bet cia tie baisus,kur niekam nepatiko biggrin.gif Bet kokio patagumo bigsmile.gif Net sofa turi reglainerius, kurie vos ne i gulima padeti pasidaro biggrin.gif Galesiu relaxuot prie teliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 13:07)
Nu gerai, bet jei siluma kyla i virsu ir tas betonas ji sugerai, tai kas man is to? Tai geriau, jau vata jos nepraleidzia ir tegul jis lieka kambary, o ne kazkokiam betone.

Kyla i virsu ir sildo jusu antro auksto grindis... O per vata ar beleka kita siluma vistiek skverbsis tik siektiek ilgiau uztruks betono isilimas.. Stebuklo nebus. As pritariu isoriniu sienu siltinimui (su salyga kad name ne kieto kuro pecius) bet del lubu as skeptikas..
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 06, 13:09)
gal grindis antro auksto siltesnes  g.gif

Nu bet kur ten susils tos grindys per toki sluoksni. Plokste+betono sluoksnis.
Man buvo issakyti tokie argumentai, man blondinei jie tiko, mes apsiltinom ax.gif Ir nesigailim, o kaip butu, jei butu nezinau smile.gif
Papildyta:
Biesai, tu siandien piktas ir arsus biggrin.gif Eik paslidinek, gara biski nuleisi biggrin.gif Nesigincysiu. Bet kuriuo atveju abu sau liksim teisus. O kiti tegul patys suka smegenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 12:10)
As pati vakar spirgejau is todziaugsmo smile.gif
Bet cia tie baisus,kur niekam nepatiko biggrin.gif Bet kokio patagumo bigsmile.gif Net sofa turi reglainerius, kurie vos ne i gulima padeti pasidaro biggrin.gif Galesiu relaxuot prie teliko smile.gif

nu smagu kaip thumbup.gif o tau dabar isvis bus pats tas guleti kojytes istiesus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 13:12)
Man buvo issakyti tokie argumentai, man blondinei jie tiko, mes apsiltinom ax.gif Ir nesigailim, o kaip butu, jei butu nezinau smile.gif

Kad apsiltinote,blogiau tikrai nebus,o kieek geriau,kas jy zino. Svarbu kad butu jum geriau.
Papildyta:
Nei as piktas nei ka,sakau kaip yra. Beto negi norit ad as tik linkseciau galva ir alpciau nuo graziu nuotrauku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 13:19)

Nei as piktas nei ka,sakau kaip yra. Beto negi norit ad as tik linkseciau galva ir alpciau nuo graziu nuotrauku? bigsmile.gif

Nesigincyk, is sono geriau matosi, dar ir koks piktas, ant visu rauniesi sioje temoje biggrin.gif Gal vienas miegi ar ka lotuliukas.gif

Osera, bet bijau,kad to laiko parelaxuoti nelabai bus. Nebent kai atostogos vaikams prasides ir nereikes i miesta lakstyti. Nes isvaziuoji, tai parduotuve viena kita, dienos ir bera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 06 gruodžio 2010 - 12:41
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 13:26)
Nesigincyk, is sono geriau matosi, dar ir koks piktas, ant visu rauniesi sioje temoje biggrin.gif Gal vienas miegi ar ka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 14:17)
Papildyta:
Biesai, tu siandien piktas ir arsus biggrin.gif Eik paslidinek, gara biski nuleisi biggrin.gif  Nesigincysiu. Bet kuriuo atveju abu sau liksim teisus. O kiti tegul patys suka smegenis smile.gif

Dovis, bet biesas gerai sneka ir nepiktai. As irgi nemazai informacijos jau perskaiciau apie visokius siltinimus ir t.t. bet va nemoku suformuluot normaliai- gi meninyke biggrin.gif
Bet va apie tapetus, spalvas konsultuot tikrai galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 06, 13:26)

Osera, bet bijau,kad to laiko parelaxuoti nelabai bus. Nebent kai atostogos vaikams prasides ir nereikes i miesta lakstyti. Nes isvaziuoji, tai parduotuve viena kita, dienos ir bera.

Teisybe akis bado?

Neatspejote,nevienas miegu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 06, 14:06)
Ambre,dar klausimas. Kokia sildymo sistema pasirinksite?

Ar cia klausiate , ka mes su vyru pasirinksime, ar i mane kreipiates "jus"? biggrin.gif Bendraukime familiariai mirksiukas.gif

Dabar tiek klausimu stojasi, kad baisu... Na ziuresim koki plana toks dede parengs- ziuresim del igyvendinimo. mirksiukas.gif Jei kas nors bus nepriimtina - eisim tavo budu- bus tik siltas ir ekonomiskas, bet ne PN.
Taigi-arba tik rekuperatorius, arba granulinis katilas, arba...
Po geru 3menesiu jau tureciau atsakyti tiksliai i si klausima 4u.gif
Atsakyti