Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 11:34)
Aulina, ne nuo Jūsų slepiu, esu jau apturėjusi nelabai malonios patirties iš SM.

Kokios, papasakok! Esi nises kaimyne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 08, 12:16)

o kokia lovyte parodei ...parodyk ir mums  smile.gif
Papildyta:

Turiu paveiksliuka issisaugojusi, bet nemoku jo ikelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 11:00)
man labai gražu juodas stiklas  wub.gif tačiau pasiklausiau atsiliepimų, kad matosi nešvarumai, reikia valyti ir valyti...

tas tiesa, man irgi labai grazu, bet valyti reikia ax.gif taciau su tinkamom priemonem, gerai issivalo ir kazkaip kai pripranti gana lengva visa ta prieziura
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 12 08, 11:28)
na, as per juoda stikla tikrai lengvai braukiu nesvarumus

tik ant jo labai dulkes ir lasai matosi. tai siuo atveju praktiskiau butu pilkas stiklas. bent jau akiu nebadytu. tik kai man reikejo, pilko nebuvo.

neblogios lovytes ir panasuma tusrincios Jyske stovejo.
metaline azurine buvo salotines spalvos ir kaina nesikandziojanti, ir dar viena neseniai atsirado juodo metalo su medziu kombinuota.

nors man prie sirdies daugiau medis  blush2.gif

tarkim tokia:

user posted image

nu kaip ir rasiau, reikia tik geros priemones, ir tiesiog tureti visada po ranka, as pvz po kiekvieno virimo lengvai perbraukiu ir viskas ax.gif kaip veidrodukas drinks_cheers.gif o perku is tomas philips kazkoki valikliki vokiskas uz 10lt atrodo blush2.gif

lova labai faina 4u.gif as tik kazkaip bandysiu tokia universalia pirkti, kad tiktu ir paaugus, na ta prasme, kadangi mano dukrai jau 6m, tai pirksiu, kad tiktu iki 18 cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 11:34)
Aulina, ne nuo Jūsų slepiu, esu jau apturėjusi nelabai malonios patirties iš SM.

4u.gif as tai suprantu
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 11:40)
Kokios, papasakok! Esi nises kaimyne  smile.gif

Na, kai pagal detales pasisakytas SM yra atpažįstamas asmuo ir paskui šnipinėjama ir dar savo rate visa tai aptarinėjama. Gal ir nieko baisaus, bet nelabai malonu. Todėl pradėjau galvoti ką rašau SM.
Atsakyti
Del vaikisku lovyciu, kolektyvas, patarkite ax.gif
As savo panom pries pora metu nupirkau dvieju aukstu pusine lova - kitokia bute netilpo.
Tai va, lova geros bukles - matracai irgi nauji pirkti. Ji lengvai issimontuoja - nusikelia viena nuo kitos ir lieka dvi atskiros lovytes. Zodziu, ne problema jas iskirti, tik, jei naudoti atskiruose kambariuose reiketu apatines lovos tuos balkiukus, ant kuriu statosi virsutine lova patrumpinti - jie paprastai nusipjautu.
Tai va - planuoju padazyti tas lovyte baltai (samadielka:))) ir pastatyti jas vaiku kambariuose. Pas mus tos lovytes vaiku kambariuose i nisas statysis ir truputi uzuolaida prisidengs. Dar lovatieses siunamos, pagalves - mazai tu lovu matysis. Zodziu, ar verta jas dazyti? Kokiais dazais? Ar mest lauk ir nezaist? Biski gaila poros metu lovu g.gif
Na, jei nors kiek aisku, ka parasiau, tai patarkite. biggrin.gif Dekui
Atsakyti
berze ,zinoma nudazyk ir bus labai gerai ,ir grazu thumbup.gif o tos lovytes lakuotos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 08 gruodžio 2010 - 11:32
QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 12:29)
Ar mest lauk ir nezaist? Biski gaila poros metu lovu g.gif
Na, jei nors kiek aisku, ka parasiau, tai patarkite. biggrin.gif  Dekui

tai žinoma dažyk! thumbup.gif Puiku, kad atskiros lovos!
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 12:29)
Del vaikisku lovyciu, kolektyvas, patarkite ax.gif
As savo panom pries pora metu nupirkau dvieju aukstu pusine lova - kitokia bute netilpo.
Tai va, lova geros bukles - matracai irgi nauji pirkti. Ji lengvai issimontuoja - nusikelia viena nuo kitos ir lieka dvi atskiros lovytes. Zodziu, ne problema jas iskirti, tik, jei naudoti atskiruose kambariuose reiketu apatines lovos tuos balkiukus, ant kuriu statosi virsutine lova patrumpinti - jie paprastai nusipjautu.
Tai va - planuoju padazyti tas lovyte baltai (samadielka:))) ir pastatyti jas vaiku kambariuose. Pas mus tos lovytes vaiku kambariuose i nisas statysis ir truputi uzuolaida prisidengs. Dar lovatieses siunamos, pagalves - mazai tu lovu matysis. Zodziu, ar verta jas dazyti? Kokiais dazais? Ar mest lauk ir nezaist? Biski gaila poros metu lovu g.gif
Na, jei nors kiek aisku, ka parasiau, tai patarkite. biggrin.gif  Dekui

Dažyk. Dėl dažų gal patars pardavėjai. Mes savo Ikejines irgi bandysim perdažyti, nes gaila keisti apynaujas lovas.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 12:06)
Na, kai pagal detales pasisakytas SM yra atpažįstamas asmuo ir paskui šnipinėjama ir dar savo rate visa tai aptarinėjama. Gal ir nieko baisaus, bet nelabai malonu. Todėl pradėjau galvoti ką rašau SM.

nieko nepadarysi, toks jau manau lietuviu budas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 12:06)

pazistamas jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
Niu zinokite, toks ispudis, kad lengvai palakuotos - jauciu, teks nusveisti pries dazant?
Aciu uz palaikyma del dazymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 12:41)
Aciu uz palaikyma del dazymo 4u.gif

aš esu už tai, kad žmogus pats prisidėtų prie interjero kūrimo, .t.y. pats paimtų teptuką thumbup.gif Ne tik dėl to, kad gaila keisti gerų lovų...
Atsakyti