Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 12:41)
Niu zinokite, toks ispudis, kad lengvai palakuotos - jauciu, teks nusveisti pries dazant?
Aciu uz palaikyma del dazymo 4u.gif

Tai jau teks laka nusveisti!!!!
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 12:35)
tai žinoma dažyk!  thumbup.gif Puiku, kad atskiros lovos!

as irgi uz dazyma! o del atskyrimo - gera ideja 4u.gif

o as ziurineju internete visokius tapetus, nu ir ka, kazkada buvau baisiausiai nusistaciusi pries juos, bet kuo toliau tuo labiau norisi i miegamuosius ax.gif ne dazomus kokius, bet normalius, su kokiais ornamentais rolleyes.gif doh.gif prisiziurejau provanso skyrelyje, ale nu ir grozybiu zmones randa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 11:41)
Niu zinokite, toks ispudis, kad lengvai palakuotos - jauciu, teks nusveisti pries dazant?
Aciu uz palaikyma del dazymo 4u.gif

o gal yra grunto kokio kad suristu laka su dazais g.gif bet aisku butu geriausia nusveisti ir tada jau dazyti
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2010 12 08, 12:00)
lova labai faina  4u.gif  as tik kazkaip bandysiu tokia universalia pirkti, kad tiktu ir paaugus, na ta prasme, kadangi mano dukrai jau 6m, tai pirksiu, kad tiktu iki 18 

tai zinoma.

as saviskem norejau labai medines. tai man ja vietiniai meistrai ir pagamino pagal mano pageidavima (albume yra).
kaip tik ja atveze ir surinko visas kambarys kokias geras dvi savaites medziu kvepejo. buvo faina... biggrin.gif
Atsakyti
Aulina, suprantu apie ka kalbi - kai prisidedi prie interjero kurimo, jauti, kad cia TAVO namai smile.gif
Laka teks nusveisti...
Atsakyti
Kad jau kalba apie vaikų kambarius, tai įdomi jūsų nuomonė tokiu klausimu.
Kadangi auginam berniuką ir mergaitę, esam numatę jiems po atskirą kambarį. Kol jie dar maži (4metai) galvoju, gal pradžioje daryti vieną kambarį žaidimams, o kitą miegojimui. Paskui, kai jau paūgėtų, galėtume perdaryti po atskirą kambarį.
MB sako, kad tai trumpalaikis reikalas. Kaip Jums atrodo? Kokio amžiaus skirtingų lyčių atstovams atsiranda poreikis privatumui biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 12:43)
aš esu už tai, kad žmogus pats prisidėtų prie interjero kūrimo, .t.y. pats paimtų teptuką  thumbup.gif Ne tik dėl to, kad gaila keisti gerų lovų...

as irgi drinks_cheers.gif man tai tiesiog rankos niezti eiti paciai kazka daryti, tik va stabdo tai, kad nedaug ismanau, ir patirties neturiu cool.gif doh.gif
beje, atsimenat kazkada kalbejom apie tuos ranku gamybos burbulus is siulu, ar kas daret?
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 13:29)
Zodziu, ar verta jas dazyti? Kokiais dazais? Ar mest lauk ir nezaist? Biski gaila poros metu lovu g.gif
Na, jei nors kiek aisku, ka parasiau, tai patarkite. biggrin.gif  Dekui

As dazyciau - bus ir atsinaujinusios ir malonesnes. Bute buvau nudaziusi dukros lovyte. nDazai nebuvo specialus (naudojau tuos, su kuriais radiatoriu sviesiai gelsva spalvyte daziau). Laike gerai.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 13:06)
Kadangi auginam berniuką ir mergaitę, esam numatę jiems po atskirą kambarį. Kol jie dar maži (4metai) galvoju, gal pradžioje daryti vieną kambarį žaidimams, o kitą miegojimui. Paskui, kai jau paūgėtų, galėtume perdaryti po atskirą kambarį.
MB sako, kad tai trumpalaikis reikalas. Kaip Jums atrodo? Kokio amžiaus skirtingų lyčių atstovams atsiranda poreikis privatumui  biggrin.gif ?

manau teisus TB smile.gif manau nuo kokiu 6m prades noreti savo nuosavo kambario... iki to gal ir bus smagu kartu, bet gali gi zaisti tai pas viena tai pas kita ax.gif manau, kad neprasausi darydama iskart atskirus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 14:06)
MB sako, kad tai trumpalaikis reikalas. Kaip Jums atrodo? Kokio amžiaus skirtingų lyčių atstovams atsiranda poreikis privatumui  biggrin.gif ?

Mano dukrai 5 su trupuciu, o sunui dar nera 4m, tai as tik uz atskirus kambarius, jei yra galimybe. Bute gyveno viename kambaryje, tai pastovi problema buvo su tvarkymusi. Dukra tvarkosi, o sunus jaukia, tai pykdavosi del to kasdien. Del zaidimu - smagiau gal viename kambaryje, bet kai nebepasidalina kuom, tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 13:06)

Pas mano broliene buvo variantas su vienu miegamuoju, o kitu zaidimu kambariu. Abi mergaites. Atskyre, kai vienai buvo kokie 8, o kitai - 5. Interesai pradejo skirtis - pamoku ruosai didziosios pradejo trukdyti. Taip kad tikrai neilgalaikis reikalas mirksiukas.gif

Aciu visiems pasisakiusiems del lovyciu dazymo 4u.gif Zonduoju dar viena galimybe - yra sansas nudazyti gamykliskai, tik kazi kiek kainuos, laukiu atsakymo g.gif
Atsakyti
QUOTE(praeiviene @ 2010 12 08, 13:23)
Mano dukrai 5 su trupuciu, o sunui dar nera 4m, tai as tik uz atskirus kambarius, jei yra galimybe. Bute gyveno viename kambaryje, tai pastovi problema buvo su tvarkymusi. Dukra tvarkosi, o sunus jaukia, tai pykdavosi del to kasdien. Del zaidimu - smagiau gal viename kambaryje, bet kai nebepasidalina kuom, tai... doh.gif

Pas mus tai jaukia kartu, bet tvarkosi tai tik vienas doh.gif . Bet negi žaidžia jie atskirai savo kambariuose? Ar eina pas kurį nors? Bijau kad nepradėtų neštis bendrų žaidimų žaisti į svetainę, nes dabar tai per žaislus, sau kampo neturim. O kaip tada žaislus padalint, juk dauguma jų bendri g.gif
Ar nebijo miegoti vieni? Kaip tada su vakariniais ritualais? Na, pasakų skaitymais, pabuvimais prieš miegą?

QUOTE(Beržė @ 2010 12 08, 13:27)
Pas mano broliene buvo variantas su vienu miegamuoju, o kitu zaidimu kambariu. Abi mergaites. Atskyre, kai vienai buvo kokie 8, o kitai - 5. Interesai pradejo skirtis - pamoku ruosai didziosios pradejo trukdyti. Taip kad tikrai neilgalaikis reikalas mirksiukas.gif

Interesai pas mus tokie patys, nes amžius vienodas smile.gif

Atsakyti