Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena,
na,tortų grožiai ir spalvingumas tai pavydėtini..O šautuvas doh.gif thumbup.gif toli gražu man iki tokių šedevrų.
Kaip tik ir atėjau pasikonsultuoti dėl tortų.
Aš visad tokiu tortu kaip mašiniukai,barbės ir ką daugiau reikia formuoti,kepu tik iš medučio,man kitaip nesigauna.O dabar turiu tokį pageidavimą,kad barbė būtų jogurtinis tortas..bet man klausimas,kaip Jūs sutepat biskvitus jogurtiniam tortui be formos tarkim? blush2.gif Gal ir kvailai nuskambėjo,bet aš nemoku verysad.gif 4
Ar sutepat formoj,o paskui,kai sustingsta,tada formuojat? na,bet mano nuomone,tokiu atveju daug svorio netenka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:43)
Neliudek, geriau jau vaikysteje prasirgti, nes ne taip pavojinga. Beje, mes specialiai mano sunu su sesers buvome suvedusios, kai maniskis susirgo, kad persirgtu. Sveikite  4u.gif

Bossi, GUM TRAGACANTH yra baltos spalvos milteliai, kurie dedami i mase suteikia jai elestingumo, ji taip netrupa, ko pasekoje gali islipdyti labai plonus ziedlapius. Man jie patinka, tik, kad kaina nepigi smile.gif
Papildyta:
Aisku, kad nenesiau, o parsiveziau  lotuliukas.gif  Tik, kad spalvos tokios ne itin einamos. Dar zalia tokia ne ryski, o pridususi, varlytems lipdyti tiktu  biggrin.gif  Gavau dykai, tai kaip tas zydelis - imu, kad tik duoda, negalvodama ar reikes  lotuliukas.gif  Zalia panaudosiu lapeliams, o juoda... na nezinau, reiks kazka meistruoti po truputi, nes dar galioja iki kitos vasaros smile.gif

Laba dena, 4u.gif

noreciau suzinoti kur perkate mase tortam dengti ?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:34)
wingaile, koks brangus tortas  blink.gif simtines ir net dusimtines kupiuros! WOW. Sakyk, su kuo dazei saldainiu mase, kad tokia tamsiai ruda spalva isgavai? ar cia toji sokoladine saldainiu mase is papuosimu temos be komentaru?

wingaile, o Hana Montana uzrasiuka pati darei, ar pikrtine naudojai?  ax.gif  Jei pati darei, kokia cia technika naudojai? Puikiai atrodo 

pinigėliai maistiniai smile.gif pirkau parduotuvėj, viena kupiūra 0,9 centu su viršum kainuoja smile.gif taigi jis tik atrodo nepigiai cool.gif o dar eze zmogui tokiu tortu nemaciusiam, tai išsivaizduoju ką ji pagalvojo kai gavo dovanų biggrin.gif taip iš saldainių masės be komentatų smile.gif tik as i saldainių masę sedu vieną juodą ir vieną pienišką šokoladą, ir tokia ruda spalvytė gaunasi mirksiukas.gif
o hana montana atsispauzdinau ant lapo, pirma visa forma issikirpau, ir ant iškočioto, truputį padžiuvusio pastilažo išsipjoviu tą formytę smile.gif o po to žiūrėjau ir maistiniu juodu flomasteriu kopijavau kas ten parodyta, ten vidury turėjo hanos veidas būt, bet man vietoj jo 8 labai tiko rolleyes.gif o po to uždažiau dažais tik varda dar apvedžiojau kur tubelėse pirkt būna, tipo aisingas smile.gif tai kad jei pirkt tokie tipo šablonai - kainos kosmosasssss blink.gif
brolienė kaune bazėse buvo, sake kazkokioj parduotuvytėj 1 mažas besmegenis ant torto uždėt 8 lt kainuoja doh.gif
Olesta - ačiū už balionėlius wub.gif
ačiū mergaitės 4u.gif 4u.gif , žiūriu į dukriuka ir rieda ašaros kaip vaiko gaila(mes su 39,5 temp.kovojam ), tik va didžioji jau serga, gal iki kalėdų išsikapanos , o mažoji kaži kaip,susirgs ar ne unsure.gif ji dar ir 2 metukų neturi verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(red69 @ 2010 12 06, 14:38)
Laba diena,
na,tortų grožiai ir spalvingumas tai pavydėtini..O šautuvas doh.gif  thumbup.gif  toli gražu man iki tokių šedevrų.
Aš visad tokiu tortu kaip mašiniukai,barbės ir ką daugiau reikia formuoti,kepu tik iš medučio,man kitaip nesigauna.O dabar turiu tokį pageidavimą,kad barbė būtų jogurtinis tortas..bet man klausimas,kaip Jūs sutepat biskvitus jogurtiniam tortui be formos tarkim?  blush2.gif Gal ir kvailai nuskambėjo,bet aš nemoku verysad.gif 4
Ar sutepat formoj,o paskui,kai sustingsta,tada formuojat? na,bet mano nuomone,tokiu atveju daug svorio netenka?  g.gif

žinot, nusipirkau tokį vazonėlį gėlėm nemažą, mokėjau nedaug, ir ištiesiu maistinę plėvelę ir formuoju tortukus mirksiukas.gif ir barbes ir pinigų maišus tame pačiame vazone ir man super patinka ax.gif ir sustingsta išimu ir negriuna niekas , patikėkit manim ir apipjaustinėt nereikia thumbup.gif
Atsakyti
nu ko tik praktiškosios lietuvės nesumąstys, vazonyke tortą modeliuot, nu išradimas ne kitaip bigsmile.gif thumbup.gif

tortų vidaus aprašymams ir diskusijoms yra tortų tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 12 06, 15:11)
nu ko tik praktiškosios lietuvės nesumąstys, vazonyke tortą modeliuot, nu išradimas ne kitaip  bigsmile.gif  thumbup.gif

tortų vidaus aprašymams ir diskusijoms yra tortų tema  4u.gif

gyvenimas priverčia smile.gif lotuliukas.gif bet man tikrai ta forma patinka blush2.gif tik jei pilna vazoniką užpildau tai barbių standartas 3 kg g.gif čia vazonėlis mano toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 12 06, 13:38)
Laba diena,
na,tortų grožiai ir spalvingumas tai pavydėtini..O šautuvas doh.gif  thumbup.gif  toli gražu man iki tokių šedevrų.
Aš visad tokiu tortu kaip mašiniukai,barbės ir ką daugiau reikia formuoti,kepu tik iš medučio,man kitaip nesigauna.O dabar turiu tokį pageidavimą,kad barbė būtų jogurtinis tortas..bet man klausimas,kaip Jūs sutepat biskvitus jogurtiniam tortui be formos tarkim?  blush2.gif Gal ir kvailai nuskambėjo,bet aš nemoku verysad.gif 4
Ar sutepat formoj,o paskui,kai sustingsta,tada formuojat? na,bet mano nuomone,tokiu atveju daug svorio netenka?  g.gif

As ryt tepsiu barbe is tailandietikso bananu torto. Man kremas gaunasi toks jau bestingtintis, tai neusunku bus be formos sutept. Tikiuosi blink.gif

O kakzuri cia klause, kur perkam mase... taigi, pacios pasidarom wink.gif
Atsakyti
lietuves isradingos su vazonais smile.gif o as kaip tik nakti maciau internete pirkti 3 aukstu torto kepimo forma. nedidele tokia, ale nieko nereikia skaiciuot, klijuot biggrin.gif
Atsakyti
As gyvenu UK, tai cia tu dengimo masiu kiekviename prekybos centre pilna nuo naturalaus ar balto marcipano iki spalvotos dengimo mases. Net iskociotos jau buna, tiesiog susuktos ant pleveles, tik issuk ir denk ant torto, tik kad nediduka torta uzdengti galima, dazniausiai mano tortai buna didesni biggrin.gif , tad taip pat, kaip ir daugelis cia pati gaminuosi mases. Tik kazkaip vakar darbe pasiule nemokamai pasiimti juoda ir zalia mases (tiesa pasakius nesupratau, kodel, nes datos geros), bet gal menedziariams pasirode kietos ir nebetinkamos, nezinau smile.gif Bet mes juk zinome, kad jei kietoka - ne beda, mikrobangine pades visada smile.gif

O del barbiu formavimo, tai kaip tik vakar dariau tortuka, kepiau rafaelo svajones biskvitus 4 skardose visos skirtingo dydzio ir penkta kepiau tokiame stiliniame dubenelyje. Pasigaminau pauksciu pieno krema ir dejau siek tiek daugiau zelatinos, kad standensis butu (panasiai i zefyrini), tada dejau didziausia biskvita i dugna, sulaisciau, uzdejau krema, persikus ir dejau siek tiek mazesni biskvita ir t.t. pabaigoje uzdejau is dubenelio isimta biskvita - gavos grazus uzbaigimas. Kai truputi apstingo, apipjoviau suapvalindama biskvitu perejimus, kad nebutu tokie briaunuoti, kaip laiptai ir aptepiau tuo paciu kremu. Veliau beliko tik puosti. Beje, prase puosti ne masemis, tai pasirinkau sviestini morengini krema smile.gif Veliau gal imesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 12:43)
Neliudek, geriau jau vaikysteje prasirgti, nes ne taip pavojinga. Beje, mes specialiai mano sunu su sesers buvome suvedusios, kai maniskis susirgo, kad persirgtu. Sveikite  4u.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 12 06, 14:06)
žiūriu į dukriuka ir rieda ašaros kaip vaiko gaila(mes su 39,5 temp.kovojam ), tik va didžioji jau serga, gal iki kalėdų išsikapanos , o mažoji kaži kaip,susirgs ar ne  unsure.gif  ji dar ir 2 metukų neturi  verysad.gif

cia ne tema, bet prie to paties, nebutinai antras vaikas susirgs, nors vejaraupiai labai uzkreciami, bet jei imunitetas geras tai gali ir atsispirti. mano vienas nesusirgo, nors kontakta dideli turejo su serganciu broliu, va taip va.... daktare buvo nustebusi.bet nereikia nusiminti,lai praserga dabar, veliau gali buti sunkios kompikacijos.

viskas, as uzsikreciau irgi pingvinomanija doh.gif nu man baisiai grazu. kazkada buvo man labai patikusi ideja, i darzeli kad kiekvienam vaikui tektu po baiboka, meskiukai buvo. tai su pingvinais liuks ispildymas butu bigsmile.gif

o ta "palapine" tuscia ar irgi apdengtas mazas tortukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 06 gruodžio 2010 - 15:17
QUOTE(laimiene @ 2010 12 06, 15:13)
cia ne tema, bet prie to paties, nebutinai antras vaikas susirgs, nors vejaraupiai labai uzkreciami, bet jei imunitetas geras tai gali ir atsispirti. mano vienas nesusirgo, nors kontakta dideli turejo su serganciu broliu, va taip va.... daktare buvo nustebusi.bet nereikia nusiminti,lai praserga dabar, veliau gali buti sunkios kompikacijos.
viskas, as uzsikreciau irgi pingvinomanija  doh.gif nu man baisiai grazu. kazkada buvo man labai patikusi ideja, i darzeli kad kiekvienam vaikui tektu po baiboka, meskiukai buvo. tai su pingvinais liuks ispildymas butu  bigsmile.gif

o ta "palapine" tuscia ar irgi apdengtas mazas tortukas?

Man irgi pingvinai labai smagus padareliai, ir nesunkiai lipdomi, lipdziau pirma karta, tai norejau pradeti nuo paprastesnio smile.gif As i "palapine" dejau vadinama "bulvyte". Idomu, kaip akvilyte dare?
Aciu mergytes visoms uz ivertinima, manau busiu nugalejusi masiu baime, nes kaip pirmam kartui esu pakankamai patenkinta rezultatu, tuo labiau kad mases storis yra "ypac plonai", kai prapjovem tortuka net nustebau, kad taip plonai apdengti pavyko lotuliukas.gif
Atsakyti
masių jai ir čia yra pirkti 4u.gif bei glicerino ir tos tralialia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 12 06, 15:23)
kaip pirmam kartui esu pakankamai patenkinta rezultatu, tuo labiau kad mases storis yra "ypac plonai", kai prapjovem tortuka net nustebau, kad taip plonai apdengti pavyko  lotuliukas.gif

nu jau tikrai negaliu patiket kad pirmas kartas... mano desimtas dar baisesnis doh.gif saunuole!!!
Atsakyti