QUOTE(eda.dita @ 2010 12 06, 13:34)
wingaile, koks brangus tortas

simtines ir net dusimtines kupiuros! WOW. Sakyk, su kuo dazei saldainiu mase, kad tokia tamsiai ruda spalva isgavai? ar cia toji sokoladine saldainiu mase is papuosimu temos be komentaru?
wingaile, o Hana Montana uzrasiuka pati darei, ar pikrtine naudojai?

Jei pati darei, kokia cia technika naudojai? Puikiai atrodo
pinigėliai maistiniai

pirkau parduotuvėj, viena kupiūra 0,9 centu su viršum kainuoja

taigi jis tik atrodo nepigiai

o dar eze zmogui tokiu tortu nemaciusiam, tai išsivaizduoju ką ji pagalvojo kai gavo dovanų

taip iš saldainių masės be komentatų

tik as i saldainių masę sedu vieną juodą ir vieną pienišką šokoladą, ir tokia ruda spalvytė gaunasi
o hana montana atsispauzdinau ant lapo, pirma visa forma issikirpau, ir ant iškočioto, truputį padžiuvusio pastilažo išsipjoviu tą formytę

o po to žiūrėjau ir maistiniu juodu flomasteriu kopijavau kas ten parodyta, ten vidury turėjo hanos veidas būt, bet man vietoj jo 8 labai tiko

o po to uždažiau dažais tik varda dar apvedžiojau kur tubelėse pirkt būna, tipo aisingas

tai kad jei pirkt tokie tipo šablonai - kainos kosmosasssss
brolienė kaune bazėse buvo, sake kazkokioj parduotuvytėj 1 mažas besmegenis ant torto uždėt 8 lt kainuoja
Olesta - ačiū už balionėlius
ačiū mergaitės

, žiūriu į dukriuka ir rieda ašaros kaip vaiko gaila(mes su 39,5 temp.kovojam ), tik va didžioji jau serga, gal iki kalėdų išsikapanos , o mažoji kaži kaip,susirgs ar ne

ji dar ir 2 metukų neturi
Papildyta:
QUOTE(red69 @ 2010 12 06, 14:38)
Laba diena,
na,tortų grožiai ir spalvingumas tai pavydėtini..O šautuvas

toli gražu man iki tokių šedevrų.
Kaip tik ir atėjau pasikonsultuoti dėl tortų.
Aš visad tokiu tortu kaip mašiniukai,barbės ir ką daugiau reikia formuoti,kepu tik iš medučio,man kitaip nesigauna.O dabar turiu tokį pageidavimą,kad barbė būtų jogurtinis tortas..bet man klausimas,kaip Jūs sutepat biskvitus jogurtiniam tortui be formos tarkim?

Gal ir kvailai nuskambėjo,bet aš nemoku

4
Ar sutepat formoj,o paskui,kai sustingsta,tada formuojat? na,bet mano nuomone,tokiu atveju daug svorio netenka?
žinot, nusipirkau tokį vazonėlį gėlėm nemažą, mokėjau nedaug, ir ištiesiu maistinę plėvelę ir formuoju tortukus

ir barbes ir pinigų maišus tame pačiame vazone ir man super patinka

ir sustingsta išimu ir negriuna niekas , patikėkit manim ir apipjaustinėt nereikia