Auksiuke, jolanka - dievuleliau kokie grazus jusu nameliai

dideli dieliausi komplintai jusu rankelems
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 14, 17:42)
As pabadymui jau kepiau dvi meduoliu partijas- pagal
Bea ir pagal
Cypciuka 
nelikau suzaveta ne vienu variantu. Bea meduoliukai gal labiau sausainiai, as per storai juos iskocojau, jei daryti plonesnius, kokiu 3-4 mm, visai nieko butu sausainukai

O va Cypciuko meduoliai man nepatiko jau tuo, kad ziauriai issipute ir tapo panasesni i bandeles

paskui sukrito siek tiek, graziai tokiu nepadekoruosi

skonis neblogas, tas guminiskumas gal nieko, tik saldoki mano skoniui

ryt bandysiu pagal Nerytes recepta

jei ir sis variantas nesuzaves, grisiu prie Bea varianto, tik kepsiu plonesnius ir su ruduoju cukrumi, ka butu tamsesni
idomu ar maniskiu pomidorais neapmetysi
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 12 14, 19:49)
Ką tik iš orkaitės Nerytės kalėdiniai sausainiai
atrodo puikiai, o kaip skonis?
Kettim, grybukai nuostabus