Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

nu ir man įdomu, kaip te su tais minimarkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2010 12 07, 16:17)
naujininku maximoj, 14.99 visos(vakar dar buvo pora zydinciu mini mark), brangesnes - 69.99 itin dideles kaip ermitaze tos didziosios baltosios buna, su 2-3 ziedstiebiais.

aš blondinišką klausimuką: kuri čia ta naujininkų maxima? blush2.gif ačiū 4u.gif
man jau taaaaaip nepakeliui tie naujininkai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 07 gruodžio 2010 - 22:02
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 07, 22:13)
tikėk manim smile.gif ji buvo penktadienį apie pietus atidaryta smile.gif

tikiu tavim thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dabar beliko patikėt, kad ten tikrai buvo MiniMark-ai umn.gif book.gif 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:57)
aš blondinišką klausimuką: kuri čia ta naujininkų maxima?  blush2.gif ačiū  4u.gif

jei iš Centro varai į Oro uostą, pravažiuoji visą Švitrigailos gatvę ir prieš tiltą per viaduką (po kuriuo veda naujas kelias Lazdynai-Liepkalnis) dešinėj pusėj yra Naujininkų Maxima (gerai paaiškinau doh.gif cool.gif blush2.gif doh.gif schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 12 07, 22:03)

jei iš Centro varai į Oro uostą, pravažiuoji visą Švitrigailos gatvę ir prieš tiltą per viaduką (po kuriuo veda naujas kelias Lazdynai-Liepkalnis) dešinėj pusėj yra Naujininkų Maxima (gerai paaiškinau  doh.gif  cool.gif  blush2.gif  doh.gif  schmoll.gif  )

lotuliukas.gif thumbup.gif net žinodama susimakalavau lotuliukas.gif bet antrąsyk skaitant tai net labai aiškiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 00:06)
net žinodama susimakalavau  lotuliukas.gif  bet antrąsyk skaitant tai net labai aiškiai  thumbup.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
nusipiešiau ir radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 12 07, 22:03)
tikiu tavim  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dabar beliko patikėt, kad ten tikrai buvo MiniMark-ai  umn.gif  book.gif  000189.gif
Papildyta:
jei iš Centro varai į Oro uostą, pravažiuoji visą Švitrigailos gatvę ir prieš tiltą per viaduką (po kuriuo veda naujas kelias Lazdynai-Liepkalnis) dešinėj pusėj yra Naujininkų Maxima (gerai paaiškinau  doh.gif  cool.gif  blush2.gif  doh.gif  schmoll.gif  )

QUOTE(Žanė @ 2010 12 07, 22:06)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  net žinodama susimakalavau  lotuliukas.gif  bet antrąsyk skaitant tai net labai aiškiai  thumbup.gif

man ta miesto pusė tai "tciomnai lės" ax.gif
dabar tikslinuos...

blondiniškas klausimas nr.2....čia ne Mindaugo maxima kartais???
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:16)
blondiniškas klausimas nr.2....čia ne Mindaugo maxima kartais???

tai nežinot kur naujininkai?
Papildyta:

prašom Šaltkalvių 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 gruodžio 2010 - 22:24
QUOTE(zuzla @ 2010 12 07, 22:21)
tai nežinot kur naujininkai?

naujininkų rajonas tikrai žinau kur, bet kur maxima tikrai ne....aš tas apylinkes nebent kartą į metus pravažiuojant pamatau biggrin.gif
nesvarbu...susirasiu smile.gif ačiū ūž pagalbą.
ačiū labai biggrin.gif jei kas būtų pasakęs kad prie pat "krepšinio kamuolio" skulptūros, klausimų nebūtų kilę. ačiū dar kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 07 gruodžio 2010 - 22:28
o as siandien nusipirkau,tiksliau,beveik dovanu gavau,baltaji palenopsi...maniskis sako balta gi turi doh.gif o jis nesupranta,kad maniskiu baltu geltoni liezuveliai arba raudoni ruskiai.o cia tik svelniai raudoni bigsmile.gif tai ar galima sakyti,kad tokia jau turiu?niekaip bigsmile.gif kazin,ar pavyks atgaivinti,nes jau tokia ubagele...bet ziedu tai dar turi...bet jau lapai lapai...susirauksleje,apatiniai visai beveik nudziuve...bet nieko,tikiuosi gyvens 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:23)
ačiū labai  biggrin.gif jei kas būtų pasakęs kad prie pat "krepšinio kamuolio" skulptūros, klausimų nebūtų kilę. ačiū dar kart  mirksiukas.gif

ten tokia yra? unsure.gif
galvojau, ji tik prie siemens arenos..
Atsakyti
siandien buvau kilnojau ir tikrai mini mark. tiesa liko tik vienas. buvo padetas ant laiptu, tai nunesiau auksciau(ten irgi phalaenopsiai), zodziu kai nueisit pasirauskit, ikisau giliau, kad nesimatytu. jei kam laabai reikia varysiu ir ryt, galiu uzgriebt. buvo visokiu baltu maziukais ziedukais, bet kur yra mini mark tikrai skiriu mirksiukas.gif

siaip esu nusipirkus as viena. bet kad man jie labai patiktu tai negaliu pasakyt. idomu, kad ziedukai smulkuciai. bet db sitoj maximoj dar ir visokiu kitokiu prisiziurejaus mazais ziedeliais. va i ta juoduke kaip zanes, tai akiu atplest negaliu.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 07 gruodžio 2010 - 23:09
seseilgakase, kelk nuotraukas nu smile.gif
Atsakyti