nu ir man įdomu, kaip te su tais minimarkais

QUOTE(seseilgakase @ 2010 12 07, 16:17)
naujininku maximoj, 14.99 visos(vakar dar buvo pora zydinciu mini mark), brangesnes - 69.99 itin dideles kaip ermitaze tos didziosios baltosios buna, su 2-3 ziedstiebiais.
aš blondinišką klausimuką: kuri čia ta naujininkų maxima?

man jau taaaaaip nepakeliui tie naujininkai

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 07, 22:13)
tikiu tavim

dabar beliko patikėt, kad ten tikrai buvo MiniMark-ai

Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:57)
jei iš Centro varai į Oro uostą, pravažiuoji visą Švitrigailos gatvę ir prieš tiltą per viaduką (po kuriuo veda naujas kelias Lazdynai-Liepkalnis) dešinėj pusėj yra Naujininkų Maxima (gerai paaiškinau

QUOTE(Oli_vija @ 2010 12 07, 22:03)
jei iš Centro varai į Oro uostą, pravažiuoji visą Švitrigailos gatvę ir prieš tiltą per viaduką (po kuriuo veda naujas kelias Lazdynai-Liepkalnis) dešinėj pusėj yra Naujininkų Maxima (gerai paaiškinau

QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 00:06)

nusipiešiau ir radau

QUOTE(Oli_vija @ 2010 12 07, 22:03)
tikiu tavim

Papildyta:
)

Papildyta:

QUOTE(Žanė @ 2010 12 07, 22:06)
man ta miesto pusė tai "tciomnai lės"

dabar tikslinuos...
blondiniškas klausimas nr.2....čia ne Mindaugo maxima kartais???
QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:16)
blondiniškas klausimas nr.2....čia ne Mindaugo maxima kartais???
tai nežinot kur naujininkai?
Papildyta:
prašom Šaltkalvių 2
QUOTE(zuzla @ 2010 12 07, 22:21)
tai nežinot kur naujininkai?
naujininkų rajonas tikrai žinau kur, bet kur maxima tikrai ne....aš tas apylinkes nebent kartą į metus pravažiuojant pamatau

nesvarbu...susirasiu

ačiū labai

o as siandien nusipirkau,tiksliau,beveik dovanu gavau,baltaji palenopsi...maniskis sako balta gi turi
o jis nesupranta,kad maniskiu baltu geltoni liezuveliai arba raudoni ruskiai.o cia tik svelniai raudoni
tai ar galima sakyti,kad tokia jau turiu?niekaip
kazin,ar pavyks atgaivinti,nes jau tokia ubagele...bet ziedu tai dar turi...bet jau lapai lapai...susirauksleje,apatiniai visai beveik nudziuve...bet nieko,tikiuosi gyvens

QUOTE(Samanta @ 2010 12 07, 22:23)
ačiū labai
jei kas būtų pasakęs kad prie pat "krepšinio kamuolio" skulptūros, klausimų nebūtų kilę. ačiū dar kart 

ten tokia yra?

galvojau, ji tik prie siemens arenos..
siandien buvau kilnojau ir tikrai mini mark. tiesa liko tik vienas. buvo padetas ant laiptu, tai nunesiau auksciau(ten irgi phalaenopsiai), zodziu kai nueisit pasirauskit, ikisau giliau, kad nesimatytu. jei kam laabai reikia varysiu ir ryt, galiu uzgriebt. buvo visokiu baltu maziukais ziedukais, bet kur yra mini mark tikrai skiriu 
siaip esu nusipirkus as viena. bet kad man jie labai patiktu tai negaliu pasakyt. idomu, kad ziedukai smulkuciai. bet db sitoj maximoj dar ir visokiu kitokiu prisiziurejaus mazais ziedeliais. va i ta juoduke kaip zanes, tai akiu atplest negaliu..

siaip esu nusipirkus as viena. bet kad man jie labai patiktu tai negaliu pasakyt. idomu, kad ziedukai smulkuciai. bet db sitoj maximoj dar ir visokiu kitokiu prisiziurejaus mazais ziedeliais. va i ta juoduke kaip zanes, tai akiu atplest negaliu..