Įkraunama...
Įkraunama...

Femme fatale ir ju pozymiai

QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 10:40)
o pati Biblija ar skaitete? Labai abejoju  schmoll.gif

"viruso itakota" kaip supratau isimylejusi? Isimylejime nera beprotystes, nors pasitaiko visko... biggrin.gif

Skaciau. Kai jaunesne buvau, skaiciau vien tam, kad suvokciau religinio turinio paveikslus, kai sugaugau, skaiciau del dusios. Ir dabar karts nuo karto pavartau, na atsiranda toks poreikis. Tiesa, mano Biblijines zinios nera cenzuruotos per katalikybes prizme.
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 29, 10:45)
Fataliska moteris yra fataliska, kad ja gerai apibudint, reikia ir kur kas gilesniu minciu..Ala Pugaciova-fatale, argi nenusisneketa..

O kodel jusu manymu ji nera fatale.
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 09:47)
jai jo reikia, kol turi is jo naudos, kai nelieka ka imti, ieskoma kita auka verysad.gif o vyrukas lieka prie suskilusios geldos  verysad.gif

Kartais sunku suprasti, apie ka kalbate.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 09:50)
Skaciau. Kai jaunesne buvau, skaiciau vien tam, kad suvokciau religinio turinio paveikslus, kai sugaugau, skaiciau del dusios. Ir dabar karts nuo karto pavartau, na atsiranda toks poreikis. Tiesa, mano Biblijines zinios nera cenzuruotos per katalikybes prizme.
Papildyta:
O kodel jusu manymu ji nera fatale.

pirma karta sutinku zmogu, kuris daznai skaitineja Biblija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 29, 11:46)
Ir dar kiek kartu, jau ir suskaiciuoti sunku, fatale sesioliktuoju, ar kokiu ten laipsniu. Gal zinote?

Kam tie laipsniai klokit visas is eiles, gal pataikysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 09:53)
pirma karta sutinku zmogu, kuris daznai skaitineja Biblija  g.gif

Oi, kiek cia idomiu asmenybiu prisirinke: vakar buvo fatalskai ereziska, o siandien pasirode - yra ir fataliskai sakraliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 10:53)
pirma karta sutinku zmogu, kuris daznai skaitineja Biblija  g.gif

Malonu, nors ir nevalingai, tapti kitam zmogui atradimo saltiniu.

Matau tema kaip ir issiseme, nieko naujo. Tad kol kas palieku erdve. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na jei kam Pugaciova fataliska, neskriauskit ir Zvonkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 10:47)
jai jo reikia, kol turi is jo naudos, kai nelieka ka imti, ieskoma kita auka verysad.gif o vyrukas lieka prie suskilusios geldos  verysad.gif

apie kokią naudą kalbama? apie materialines gerybes?
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 29, 11:56)
Oi, kiek cia idomiu asmenybiu prisirinke: vakar buvo fatalskai ereziska, o siandien pasirode - yra ir fataliskai sakraliu.  unsure.gif

Tikrai nesupratau ka paraset, gyvenu draugiskoj aplinkoj, tad diskutuoju aiskiai, ner pries ka man rodytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 09:57)
Malonu, nors ir nevalingai, tapti kitam zmogui atradimo saltiniu.

Matau tema kaip ir issiseme, nieko naujo. Tad kol kas palieku erdve. Sekmes  4u.gif

"atradimo saltiniu" as to nepavadinciau, gal daugiau nuostaba, nes Biblija ne romanas, o pavartyti ne problema, reikia ja suprasti
Papildyta:
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 29, 09:52)
Kartais sunku suprasti, apie ka kalbate.

nu atrodo gana aiskiai reiskiu mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 29, 11:59)

Na nesakykit, fataliska moteris nera koks nekaltas angeliukas, ji irgi turi tiksla...
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 29, 09:59)

apie jas irgi
Atsakyti