Įkraunama...
Įkraunama...

Femme fatale ir ju pozymiai

QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 12:02)
"atradimo saltiniu" as to nepavadinciau, gal daugiau nuostaba, nes Biblija ne romanas, o pavartyti ne problema, reikia ja suprasti
Papildyta:

nu atrodo gana aiskiai reiskiu mintis  g.gif

Bet pastebejot kaip sudetingai issako mintis Sinrina, kas ko neturi, prie to ir kabinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 11:01)
"atradimo saltiniu" as to nepavadinciau, gal daugiau nuostaba, nes Biblija ne romanas, o pavartyti ne problema, reikia ja suprasti

O dabar pasidare idomu. Kur rasiau, kad ja ir panasiaus turinio knygas skaitau kaip romanus? Kita vertus, Jus abejojate mano veiksnumu, kad skaitydama Biblija nesuprantu ka skaitau ir negaliu priarteti nors ir dalinio jos suvokimo?

Zinot, mielosios oponentes, jus labai arsiai ir skausmingai reaguojat, kai metomasi i jus akmenukais, bet kazkaip nevalingai, atsainia ranka juos metote i kitus.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 29, 10:05)
Bet pastebejot kaip sudetingai issako mintis Sinrina, kas ko neturi, prie to ir kabinasi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai atsijungsim nuo temos, ar pribegs kas ispirt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 10:08)
O dabar pasidare idomu. Kur rasiau, kad ja ir panasiaus turinio knygas skaitau kaip romanus? Kita vertus, Jus abejojate mano veiksnumu, kad skaitydama Biblija nesuprantu ka skaitau ir negaliu priarteti nors ir dalinio jos suvokimo?

Zinot, mielosios oponentes, jus labai arsiai ir skausmingai reaguojat, kai metomasi i jus akmenukais, bet kazkaip nevalingai, atsainia ranka juos metote i kitus.

kazkur jau girdeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 29, 11:05)

O man patinka, jos ironija. Dziaugiuosi, matydama nepavirsutiniska jauna zmogu. Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 29, 10:09)
Kai atsijungsim nuo temos, ar pribegs kas ispirt hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 12:08)

Del biblijos nediskutuoju...O akmenukus metau ir as, bet ATGAL...
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 29, 11:10)
kazkur jau girdeta  doh.gif

Na taip, kaip Krylovo pasakecioj apie "Vireja ir katina". Tuomet atsiprasau, kad savo litanijom blaskau jusu demesi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 10:08)

nematau jokio rysio tarp veiksnumo ir Biblijos supratimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 12:10)
O man patinka, jos ironija. Dziaugiuosi, matydama nepavirsutiniska jauna zmogu. Saunuole.

O man ne, greiciau prisitaikele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 29, 10:13)
Na taip, kaip Krylovo pasakecioj apie "Vireja ir katina". Tuomet atsiprasau, kad savo litanijom blaskau jusu demesi.

as ne apie pasakecia, girdeta cia forume ir sitoje temoje doh.gif
Atsakyti