QUOTE(BomBonke86 @ 2010 12 19, 21:34)
Labutis mergaites!
Labai norejau su kuo nors suprantanciu situacija pasidalnti savo istorija (ir dar kai ko pasiteirauti).
Taigi siu metu sausi gydytojas itare endo, birzelio men. LP metu diagnozavo III stadijos pazengusia endo ir dar 4-5cm endo cista. Viska man isoperavo. Po to leidausi Diferelina (3 men.). Jau esu po visu klimaksu.. Sulaukiau pirmuju mmm, jos kaip ir anksciau, gausios ir siaubingai skausmingos
Bet as prie ju pratusi - iskentesiu! Kolkas bandome pastoti naturaliai, bet sausio men eisiu pas gydytoja ir klausiu koks man variantas geriausias link sekmingo pastojimo.
O mano klausimas butu toks.. (gal siek tiek kvailokas), bet as niekaip nesuprantu. Jeigu man pridegino endo zidinius ir nuo vaistu jie dar ir nudziuvo.. kas vis dar trukdo ten pastoti? (nes daktaras man sake, kad susilaukti vaikucio bus labai sudetinga arba visai neimanoma)... Kiausintakiai mano praeinami.
Visoms laukiancioms - sulaukti!

Labai norejau su kuo nors suprantanciu situacija pasidalnti savo istorija (ir dar kai ko pasiteirauti).
Taigi siu metu sausi gydytojas itare endo, birzelio men. LP metu diagnozavo III stadijos pazengusia endo ir dar 4-5cm endo cista. Viska man isoperavo. Po to leidausi Diferelina (3 men.). Jau esu po visu klimaksu.. Sulaukiau pirmuju mmm, jos kaip ir anksciau, gausios ir siaubingai skausmingos

O mano klausimas butu toks.. (gal siek tiek kvailokas), bet as niekaip nesuprantu. Jeigu man pridegino endo zidinius ir nuo vaistu jie dar ir nudziuvo.. kas vis dar trukdo ten pastoti? (nes daktaras man sake, kad susilaukti vaikucio bus labai sudetinga arba visai neimanoma)... Kiausintakiai mano praeinami.
Visoms laukiancioms - sulaukti!
As ir ta pati pritariu merginoms KEISK GYDYTOJA!!! Ir velgi,taip kaip ir avvka sake,kiekvieno organizmas unikalus savaip ir savaip priima ir duoda atgal,Man po operacijos ir prognozes buvo labai liudnos,bet daktarai manau ir kazkiek uzsideda ta toki,net nezinau kaip issireikt,tragiskumo kazkiek ar apsidraudimo,juk negali pasakyt pacientui,kad jo bus taip ar anaip,kad pastosi be problemu,Na manau suprantat ka noriu pasakyt