Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(imona @ 2010 12 21, 17:16)
Sveikos merginos, dažnai skaitydavau jūsų ir panašias temas (beveik 3 metus). Noriu jus padrąsinti ir palinkėti niekada nenuleisti rankų. Prieš metus man buvo rasta cista 6 cm, 2010 balandžio mėn atlikta laparaskopija, kurios metu rasta endo 4 stadija, židiniai rasti net žarnyne. Tuo pačiu buvo patikrinti ir kiaušintakių praeinamumas, paguoda, kad ten viskas gerai. Gegužės mėn buvome su vyru suplanavę atostogas, tad gydytojas neskyrė griežto gydymo, o tik 2 mėn kontrac.tabletes. Pasitikrinus po 2 mėn vėl rasta maža cista, tada nervai, stresas, ašaros.. Pasitikrinus vėl po mėnesinių, kaip ir dingo tas darinukas (tikrinta echoskopu). Tada gydytojai siūlė bandyti pastoti naturaliai 2 mėn, jei ne - kreiptis į specelistus. Taip pat turiu skydliaukės sutrikimų, kas ir apsunkina pastojimą. Teko kreiptis į vaisingumo spec., iškart siūlė daryti stimuliacijas, IUI..nes vilties mažai. Prieš tai dar paskyrė gimdos nuotrauką, tiek mano nuostabai (dar labiau nustebo gyd.) nuotraukos nespėjau pasidaryti, nes pastojau natūraliai (dabar 3 nėšt.mėnuo). Tad stebuklų tikrai būna. Kovokit ir tikėkit, kad viskas anksčiau ar vėliau susitvarkys.

wub.gif sveikinu, smagu skaityti smile.gif
Atsakyti
Na ka, siandien jau 23 cd ir BT laikosi tarp 37.1 ir 37.4... Baisu prisisvajoti, bet vis tikiuos.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2010 12 22, 16:18)
Na ka, siandien jau 23 cd ir BT laikosi tarp 37.1 ir 37.4... Baisu prisisvajoti, bet vis tikiuos..  blush2.gif  ax.gif

Laikau kumštukus už sėkmę, kad nepraeitų pro šalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2010 12 22, 14:18)
Na ka, siandien jau 23 cd ir BT laikosi tarp 37.1 ir 37.4... Baisu prisisvajoti, bet vis tikiuos..  blush2.gif  ax.gif

Įmesk savo BT grafikiuką bigsmile.gif
Aš tai nesimatuoju BT doh.gif mečiau, po KT ax.gif Kaži kiek ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BomBonke86 @ 2010 12 22, 14:18)

o kelinta DPO? bigsmile.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 23, 08:42)
Aš tai nesimatuoju BT  doh.gif mečiau, po KT ax.gif Kaži kiek ilgai  lotuliukas.gif

nu va, perdegei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 08:45)
nu va, perdegei?  biggrin.gif

Žinai, kai prie KT matuoji, tai kai nebegeri KT- nebeįdomu BT matuoti lotuliukas.gif
Taigi NEPLANUOJU lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tipo- neužsiciklinam hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 23, 08:53)
Taigi NEPLANUOJU lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tipo- neužsiciklinam  hihihi.gif

aš tau sakiau kad nematuok su KT Ar davė kas medalį už tai?

nu neužsiciklink, tegu gandras pats praregi
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 08:55)
*aš tau sakiau kad nematuok su KT Ar davė kas medalį už tai?

**nu neužsiciklink, tegu gandras pats praregi

* ne dėl medalio matavau blush2.gif Man pačiai įdomu buvo kaip organizmas reaguoja į tą bjaurybę rolleyes.gif
** drinks_cheers.gif O jei nepraregės, tai IR NEREIKIA biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinį kart kai giminaitė teiravosi "ko esą mes "miegam" ir delsiam" pasakiau tai ką daryt kai gandras ir aklas ir kurčias - praregėjo ir išgirdo
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 09:03)
Paskutinį kart kai giminaitė teiravosi "ko esą mes "miegam" ir delsiam" pasakiau tai ką daryt kai gandras ir aklas ir kurčias - praregėjo  ir išgirdo

Aš gerus metus prie antro vaiko buvau užsirašius "Gandras kurčias ir skaityt nemoka" lotuliukas.gif Bet taip ir neišmoko lotuliukas.gif Piktuoju- nepavyko doh.gif
Dabar bandau blatą sukti- gražiai kalbinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 23, 09:25)
Dabar bandau blatą sukti- gražiai kalbinu  rolleyes.gif

aš gi visą vasarą ir rudenį paskui juos vaikščiojau biggrin.gif matyt reik su varlių glėbiu sėdėt biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Siguliukas @ 2010 12 23, 11:03)
Paskutinį kart kai giminaitė teiravosi "ko esą mes "miegam" ir delsiam" pasakiau tai ką daryt kai gandras ir aklas ir kurčias - praregėjo  ir išgirdo

lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbu galutine kulminacija nestuke.gif

mes irgi planuojam jau.. bet musu gandrai irgi kazkokie netikri... nemato musu doh.gif galvoju su OT pabandysiu pradzioj... gal bus veiksminga... bet pirma karta nepadejo... tai antra karta gal pades galvoju... g.gif
Atsakyti