Ice tea, o tu jam asmeniskai skambijai konsultacijai uzsirasyt?
QUOTE(Myllia @ 2011 01 05, 13:23)
Ice tea, o tu jam asmeniskai skambijai konsultacijai uzsirasyt?
Taip, asmeniškai

QUOTE(kristinuke @ 2011 01 05, 13:32)
Gruodį nusiraminau. Atsirado didelis tikėjimas, kad anksčiau ar vėliau tikrai pasiseks ir mūsų šeimai.Kai labai blogai būdavo, ramindavau save, kad vaikai ateina pas savo tėvus ko nors juos išmokyti - galbūt mes jau mokame labai daug ir tetrūksta tik kantrybės. Jos visoms ir linkiu 

Turbut visom taip su tuo tikejimu. Tai atsiranda tai vel dingsta. O kantrybes tai tikrai mums reikia

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 01 05, 14:22)
Tiesiog pasiskambink, prisistatyk ir sakyk, kad po dif. sulaukei mmm ir nori kad jis apžiūrėtų tave, pasitarti dėl tolimesnių planų, nes su savo gine nesusikalbi
Jei priims, tai priims- juk per galvą negausi pasiskambindama

Jei priims, tai priims- juk per galvą negausi pasiskambindama

Ta mano gine su juo kartu dirba toj pacioj ligoninej:) bet tai nieko.taip ir padarysiu ryt, pasuksiu ir susakysiu viska. Tikrai bent ramiau galesiu gyvent.
QUOTE(Myllia @ 2011 01 05, 13:34)
taip ir padarysiu ryt, pasuksiu ir susakysiu viska.
Tik skambink po 13 val

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 05, 14:58)
neiskenciau, paskambinau ka tik, tai isbare, kad siandien neuzbegau pas ji kai ejau echoskopuotis. susitariau rytoj konsultacijai:)
aciu,jei ne jus mergaites, turbut ir nebuciau isdrisus:)
QUOTE(Myllia @ 2011 01 05, 14:10)
neiskenciau, paskambinau ka tik, tai isbare, kad siandien neuzbegau pas ji kai ejau echoskopuotis. susitariau rytoj konsultacijai:)

QUOTE(dalcisdalcis @ 2011 01 04, 23:25)
rudas tepliojimas prasidejo. Jau buvau pradejusi sau tyliai fantazuoti kaip brangiajam puikia naujiena pranesiu. Kad nori trankyk galva i siena ir vistiek niekas tavo maldavimu neisgirs. Nejaugi mes taip daug norim?! Juk mes tin norim savo maza angeliuka ant ranku supuoti.
dar kolkas nepaleidziam vilties ir neduodam balioneliu

QUOTE(Myllia @ 2011 01 05, 09:54)
Jus merginos turit planus, o as tai susibalamutinus visai po vkr apsilankymo pas gine. Nieko man gero nepasake, tik kad oooooj kaip bus sunku pastot ir tikrai tai bus neiskarto ir apskritai nezinia ar bus. Apskritai kol viskas po klimakso atsistos i savo vezes ir pan. Prasiau kad "isverstu" operavusio gyd israsa (as neiskaitau rasto), kaip ten pas mane reikalai su kiausintakiais, tai tik sumurmejo , kad greiciausia buvo uzake ir leido kazkokius dazus. Siuncia siandien echoskopu issitirt. Dar liepe jokiu temperaturu nematuot ir ovuliaciniu testu negadint, nes kasdien kelsiuos ir gulsiuos su ta mintim, o stresas blokuoja kiausides. Atseit geriausia pusmeti visiskai apie nieka negalvot ir tik bandyt pastot, o po pusmecio dar pusmeti galiu ziast su BT ir po metu jei nieko neiseis ateit pas ja. Bet as tai nusiteikus po pusmecio kazko imtis, na ir kas kad as jauna, nieko tai nereiskia, kol cia viska isbandysi jei neiseis naturaliai ir keli metaigali praeiti.
nesuprantu bet tikrai kiek einu pas gines neradau man tinkamos

QUOTE(Ice tea @ 2011 01 05, 13:09)

Kas (koks tyrimas, procedūra) patvirtina be jokių abejonių endometriozę ? Laparaskopija ?
QUOTE(Gule @ 2011 01 05, 21:45)
Kas (koks tyrimas, procedūra) patvirtina be jokių abejonių endometriozę ? Laparaskopija ?
taip, laparoskopija.
QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 05, 21:08)
dar kolkas nepaleidziam vilties ir neduodam balioneliu
laukiam ziniu
o del laukimo tai tikrai jau isvargino
nugi kiek jau galima????

Aciu merginos uz palaikyma, bet as tai jau vilti praradau. Siandies teplioja ir kuo toliau tuo labiau, tai jauciu, kad pagal tikslu grafikele rytoj memes atsivilks.Siandien buvau pikta kaip zveris ir tik i vakara nusiraminau, kaip sakant susitaikiau ir jau galvoju, apie nauja cikla. Kaip sakant truk uz vadziu ir vel is pradziu

Sveikutės
AUKŠČIAU nosiukus
O aš, kaip visiška ginė-mėgėja noriu jūsų paklausti- po ovuliacijos, jei neįvyksta apvaisinimas, kur dingsta tas kiaušinėlis
kaip jis keliauja
Žinau, kad su mmm pasišalina, bet kur jis iki tol būna
Kiaušintakyje ar kur
Ir per kiek laiko jis į tą gimdą nusėda ir laukia mmm

O aš, kaip visiška ginė-mėgėja noriu jūsų paklausti- po ovuliacijos, jei neįvyksta apvaisinimas, kur dingsta tas kiaušinėlis

Dalcisdalcis
.Ice tea,cia i tavo klausima, tai gal kitos atsakys, nes as tai nz