Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2010 12 18, 09:46)
neveikia šitas kodas Lietuvai schmoll.gif  verysad.gif

Man iš karto jis įtartinas pasirodė, kažkoks itališkas. ax.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 12 18, 16:44)
as pirkau biggrin.gif ir jau g biggrin.gif vau,nzn man liemuo normalus nera super zemas bet ir neaukstas tikrai smile.gif siek tiek zemintas sakyciau,bet nedaug  smile.gif ir realiai spalva sakyciau juodesne smile.gif

Man ir įdomu, kokį dydį nešiojat ir kokį ėmėt? Ar spalva grynai juoda, ar visgi kažkiek mėlyna? Ir ar džinsas labai plonas?
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 12 18, 15:48)
o, kaip gerai, kai yra ko paklaust biggrin.gif
Belle, o koki dydi emei ir koki lt nesioji? kaip pats dzinsas? ar patogus?
o kad juodesni tai gerai, nes reikia tamsiu bigsmile.gif

imiau 26,nes ten buvo parasyta kad 26 nesiojancioms uk8,as toki ir nesioju.Lietuviskas tai net nzn koks ar 34 ar 36,nes ir pati Lietuvoj kartais tai ta tai ta perku,nes vienoj parduotuvej tnka 36 kitoj 34 doh.gif siaip man tiko jie idealiai ax.gif dzinsas plonas,jie sakyciau is medziagos labiau kaip jeggingsai.o del patogumo man patogus labai bigsmile.gif
Atsakyti
Savaite jau pirkiniai veluoja.Dvi jau nuo uzsakymo dienos praejo..Yra kam teke tiek laukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 19 gruodžio 2010 - 20:54
QUOTE(pupen @ 2010 12 19, 21:54)
Savaite jau pirkiniai veluoja.Dvi jau nuo uzsakymo dienos praejo..Yra kam teke tiek laukt?

Lapkricio 22-23 uzsakinejau, gavau gruodzio 8, lapkricio 30 -tos atvyko gruodzio 15. Iki tol kazkaip netekdavo tiek laukti.
Atsakyti
man vienas siuntinys veluoja irgi savaite, o kitas - uzsakytas kur kas veliau - atejo per 6 dienas..nesuprasi kas te kaip.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 12 18, 23:58)
Gal kas zino galiojanti nuolaidu koda?
4u.gif

3jomis žinutėmis aukščiau prieš jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 19, 00:48)
Man iš karto jis įtartinas pasirodė, kažkoks itališkas.  ax.gif
Man ir įdomu, kokį dydį nešiojat ir kokį ėmėt? Ar spalva grynai juoda, ar visgi kažkiek mėlyna? Ir ar džinsas labai plonas?

del dydzio parasiau auksciau mirksiukas.gif spalva grynai juoda,na bet tokia idomi juoda,net nzn kaippaaiskint,siaip nuo foto mazai skiriasi,bet juodesne kazkiek biggrin.gif o dzinsas nera storas,labai tamprus,jie kaip jeggingsai,bet tikrai geriau nei jeggingsai atrodo biggrin.gif nes man dazniausiai jie labai isdarko figura doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 18, 17:42)
klausykit, kas pirkote killah batus? kaip dydziai?

kaip jums šitie?
http://www.asos.com/...t...-1&clr=Grey

as pirkau, bet dar negavau doh.gif tai kolkas negaliu pasakyt del dydziu rolleyes.gif i situos irgi ziurejau, bet nusipirkau zomsinius rudus su platfomyte cool.gif
Atsakyti
labai noriu ant platformos, bet gal kas gali padėt ar jie mažina ar dydina dydžius? ar viskas puikiai atitinka? nes pirmą kartą aš į asos dairaus blush2.gif

galvoju gal šitie..

http://www.asos.com/...Page_mainImage2
Atsakyti
Pikrau Killah batus, tai dydis atitiko thumbup.gif
Atsakyti
As irgi Killah batus pirkau tai atitiko viskas. Del ASOS linojos batu, man irgi visi atitiko kiek esu pirkus
Atsakyti
4u.gif

Kiek suprantu, dabar pristatymas nemokamas? g.gif
Atsakyti