Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Laputa @ 2010 12 15, 16:54)
O as net tokio laisko negavau  g.gif Gal cia tik kai kam buvo  biggrin.gif

Kadangi registruojantis ASOS man buvo pakibęs puslapis, tai gavosi, kad užsiregistravau dviem e-adresais ir į abu siunčia skirtingas akcijas atrakcijas. biggrin.gif Nežinau, kaip jie ten pasirenka, bet taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2010 12 15, 18:07)
Kadangi registruojantis ASOS man buvo pakibęs puslapis, tai gavosi, kad užsiregistravau dviem e-adresais ir į abu siunčia skirtingas akcijas atrakcijas. biggrin.gif  Nežinau, kaip jie ten pasirenka, bet taip yra.

Teks tada ir man pagudrauti, kad jie jau taip biggrin.gif
Atsakyti
asos padariau grąžinimą, tai išsiunčiau jiems 12 06, o jie gavo 12 15 dieną. Gana greitai manyčiau ax.gif siunčiau megztinuką lengvą, tai su regist. sumokėjau 12. 90 lt.
Atsakyti
ASOS gudrauja, vėl paskelbė 50% off batams, bet batų kainos stipriai užkeltos ir tada jau ale nuolaidos padarytos. Vieni mano pirkti batai su nuolaida, kainuoja brangiau nei kai aš pirkau be jokių nuolaidų.
Atsakyti
na o as siandien paste pasiimiau du savo siuntinukus vienas velavo viena diena o kitas atejo savaite anksciau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš laukiu 12.01 siuntinuko ir nesulaukiu. doh.gif
Atsakyti
GRAZIADEC - 20% - is only valid on Saturday (18th DEC 2010)

Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 12 16, 12:31)

oo..tai gal reiks ką nors griebt bigsmile.gif
Atsakyti
Galvojau dar palauksiu nes kaip supratau is ASOS puslapio kad didziausios nuolaidos bus 23-24 dienom, bet ziuriu dydziai batuku tik tirpsta, tai teko siandien imti blush2.gif
Atsakyti
Ar normalu,kad siuntinys nuo 15 dienos 10 valandos ryto iki dabar stovi toj pačioj vietoj - rašo "Your parcel has been received at our sortation hub". Kiek esu užsakinėjus,niekad taip nebūdavo,o dabar nuo pat pradžių nejuda iš vietos,nors gaut turiu iki ketvirtadienio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 12 17, 16:34)
Ar normalu,kad siuntinys nuo 15 dienos 10 valandos ryto iki dabar stovi toj pačioj vietoj - rašo "Your parcel has been received at our sortation hub". Kiek esu užsakinėjus,niekad taip nebūdavo,o dabar nuo pat pradžių nejuda iš vietos,nors gaut turiu iki ketvirtadienio g.gif

Merginos, ko gero šventinis paštas vėluos...
šiandien buvau vienoj įstaigoj, turėjo atvažiuoti fura su papildymu parduotuvei...nėra, geriausiu atveju antradienį, velniai žino, kas ir su paštu
Papildyta:
QUOTE(Twitter @ 2010 12 16, 12:36)
ASOS gudrauja, vėl paskelbė 50% off batams, bet batų kainos stipriai užkeltos ir tada jau ale nuolaidos padarytos. Vieni mano pirkti batai su nuolaida, kainuoja brangiau nei kai aš pirkau be jokių nuolaidų.

nu tai aišku
QUOTE(balbetka @ 2010 12 16, 13:31)

oki doki, kodo pavadinimas įdomus
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 17, 16:19)
Merginos, ko gero šventinis paštas vėluos...
šiandien buvau vienoj įstaigoj, turėjo atvažiuoti fura su papildymu parduotuvei...nėra, geriausiu atveju antradienį, velniai žino, kas ir su paštu

Paštas tai tikiu,kad vėluos,bet aš per kurjerius užsakinėjau g.gif Tai nežinau kokie jiems ten trukdžiai,o taip reiktų iki švenčių gaut...
Atsakyti