Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

nea, dar negavau...rasiau kelis laiskus, bet siuntiniu kol kas ner... blink.gif atsake asos, kad neva dar palaukt iki sausio 6os dienos, po to jei negausiu kazka neva jie darys..nzn ka - nebent pinigus grazins, jei grazins...as jau emiau musu pasta vagystem itarinet sad.gif nu negali 2 siuntiniai nuo gruodzio 6 kaip i vandeni dingti...
Atsakyti
Man irgi ta pati situacija. Paste buvau gruodzio pacioj pabaigoj, pasitaike geranoriskos moterys, isziurejo visa sarasa atkeliavusiu siuntiniu, taciau manuju ne kvapo. doh.gif Vis gyvenu laukimu, bet kai preke is UK keliauja menesi ir dar ilgiau , jau nebejuokinga darosi mad.gif.

O ka Asos Jums i laiskus atrasineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 01 03, 21:37)
nea, dar negavau...rasiau kelis laiskus, bet siuntiniu kol kas ner... blink.gif atsake asos, kad neva dar palaukt iki sausio 6os dienos, po to jei negausiu kazka neva jie darys..nzn ka - nebent pinigus grazins, jei grazins...as jau emiau musu pasta vagystem itarinet sad.gif nu negali 2 siuntiniai nuo gruodzio 6 kaip i vandeni dingti...

As ir laukiu, tik gruodzio 7d ir dar verte gana didele sad.gif svaras pakrito, tai bus grazaus nuostolio kad pinigus ir grazins..

QUOTE(preta @ 2011 01 03, 22:18)
Man irgi ta pati situacija. Paste buvau gruodzio pacioj pabaigoj, pasitaike geranoriskos moterys, isziurejo visa sarasa atkeliavusiu siuntiniu, taciau manuju ne kvapo.  doh.gif  Vis gyvenu laukimu, bet kai preke is UK keliauja menesi ir dar ilgiau , jau nebejuokinga darosi mad.gif.

O ka Asos Jums i laiskus atrasineja? g.gif

As gavau tik automatinius atsakymus is ju i email. Rasykit jiems facebook'e jei esat ten prisiregistravus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 01 03, 20:20)
o tai tu Lietuvoj gyveni? biggrin.gif

Aš iš lietuviškos sąskaitos perku.
Atsakyti
Merginos padekite
dar neturejau asos rubeliu
kaip ju kokybe,kaip su dydziais? jei nesioju cia xs,s ,tai koks ten butu

aciu
Atsakyti
Merginos, gal kuriai teko susidurt.Esam Norvegijoj. Vakar uzsakem prekes, o pasirodo galima siustis tik uz 65 svarus,kitaip uzkals muita. doh.gif Uzsisakem ZYMIAI daugiau doh.gif Kazi ar imanoma kazkaip pakeist adresa, kad siuntinys keliautu i LT? Nu ...prisidirbau.. doh.gif
Atsakyti
Jeigu dar neissiunte, tai atsaukit uzsakyma, priesingu atveju nemanau, kad galima jau ka padaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 04, 00:47)
o pasirodo galima siustis tik uz 65 svarus,kitaip uzkals muita.  doh.gif 

Net ne už 65, o kokius ~20 sakyčiau. Balbetka gerą mintį davė, jei užsakymas dar neišsiųstas, galima parašyti jiems laišką ir pabandyti pakeisti adresą arba atšaukti užsakymą, nes vartotojo profilyje tą galima padaryti tik per pirmą pusvalandį (jei neklystu).

Ir dar vienas pasiūlymas (nors nesu tikra ar įmanomas) - neatsiimti siuntinio pašte. Tada jį turėtų išsiųsti atgal siuntėjui. Bet reiktų išsiaiškinti detales.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 04, 01:21)
Ir dar vienas pasiūlymas (nors nesu tikra ar įmanomas) - neatsiimti siuntinio pašte. Tada jį turėtų išsiųsti atgal siuntėjui. Bet reiktų išsiaiškinti detales.

Bet ar tada nereikes sumoket muito? man rodos cia yra niuansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 04, 02:21)
<Net ne už 65, o kokius ~20 sakyčiau. Balbetka gerą mintį davė, jei užsakymas dar neišsiųstas, galima parašyti jiems laišką ir pabandyti pakeisti adresą arba atšaukti užsakymą, nes vartotojo profilyje tą galima padaryti tik per pirmą pusvalandį (jei neklystu).

<Ir dar vienas pasiūlymas (nors nesu tikra ar įmanomas) - neatsiimti siuntinio pašte. Tada jį turėtų išsiųsti atgal siuntėjui. Bet reiktų išsiaiškinti detales.

> Laiska parasiau... Lauksiu atsakymo g.gif
>Sita mintis ir man kilo mirksiukas.gif

Micefee,situo atzvilgiu esam nuskriaustos,kad tik uz tokia suma galim uzsisakyti verysad.gif Praktiskai nieko.. aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 01 03, 08:15)
gerai būtų, aš laukiau keletą savaičių kol grąžino pinigus ar gal net ir mėnesį  g.gif  Irgi atšaukiau užsakymą, nuskaičiavo ir niekaip negrąžino. Jau net skambinau į banką klausti kur mano pinigai, tie aiškino, kad parduotuvė nenuėmė rezervacijos. Tada rašiau asos'ui, kad nuimtų rezervaciją, tai tie sakė, kad nėra uždėję jokios rezervacijos  biggrin.gif  nu bet paskui grįžo tie pinigai. Bet tikrai ne per keletą dienų schmoll.gif

Viskas teisingai ir man taip buna.
Nuperku, pinigus uzrezervuoja, o prekes sandeliuke nerasta ir laiko 2 ar 3 savaites, neprisimenu tiksliai kiek laiko. yra terminas, per kuri turi grazint pinigus, jie niekur neskuba smile.gif
pyktinitis nera ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 01 04, 01:59)
Viskas teisingai ir man taip buna.
Nuperku, pinigus uzrezervuoja, o prekes sandeliuke nerasta ir laiko 2 ar 3 savaites, neprisimenu tiksliai kiek laiko. yra terminas, per kuri turi grazint pinigus, jie niekur neskuba smile.gif
pyktinitis nera ko smile.gif

aš ir nesipiktinu smile.gif tik man keistai pasirodė, kad per keletą dienų kitoms grąžina smile.gif
Atsakyti