Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tylene @ 2011 01 04, 08:59)
aš ir nesipiktinu smile.gif tik man keistai pasirodė, kad per keletą dienų kitoms grąžina smile.gif

Oj del pykinimosi, ne Jums buvo skirta.
As Jums pritariu drinks_cheers.gif
Neprivalo per pora dienu nuimt rezervazija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2011 01 04, 00:46)
Merginos padekite
dar neturejau asos rubeliu
kaip ju kokybe,kaip su dydziais? jei nesioju cia xs,s ,tai koks ten butu

aciu

kokybė kaip kokybė, reikia sudėtį žiūrėti ir lyginti su kainos santykiu. Dydžiai atitinka. 4u.gif
Atsakyti
Iš viso, apie ką čia kalba? Žmogus pasipiktino, kad atšaukė užsakytas prekes ir jam pinigus vis tiek rezervavo už pirkinį. Tai aš ir pasakiau, kad taip ir turėjo būti ir kad grąžins ne iš karto tą pačią akimirką. O ar po dviejų dienų, ar po mėnesio, koks skirtumas, esmė, kad jie bus rezervuoti kurį laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 04 sausio 2011 - 16:51
Lab ryt,

nesibarkim, geriau pasigirkite, kas gavote siuntinius
aš vis dar laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2011 01 03, 07:24)
gal jau per velai atsakau bet as nesioju  UK 5/EU38 vienus batelius emiau 5 dydzio buvo kaip tik kiti buvo truputi didoki smile.gif

Mane irgi labai domina sie batai g.gif Gal kas jau turite? ar jie silti? kaip kokybe,patogumas? Visai "zalia" asos batu dydziuose,jei nesioju 37.5-38,tai imti 5 dydi?

http://www.asos.com/...e...1&clr=Black
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 05 sausio 2011 - 09:43
sakykit, o jus cia bendrus uzsakymus darot ar tik dalinates ispudziais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2011 01 05, 11:14)
sakykit, o jus cia bendrus uzsakymus darot ar tik dalinates ispudziais blush2.gif  ax.gif

jei kas nors perka, parašo, galima jungtis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zivvilte @ 2011 01 05, 10:43)
Mane irgi labai domina sie batai  g.gif Gal kas jau turite? ar jie silti? kaip kokybe,patogumas? Visai "zalia" asos batu dydziuose,jei nesioju 37.5-38,tai imti 5 dydi?

http://www.asos.com/...e...1&clr=Black

turėtų tikti
apie šiuos batus žiūriu vis atsinaujina kalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 01 05, 14:24)
turėtų tikti
apie šiuos batus žiūriu vis atsinaujina kalba thumbup.gif

Daug psl perskaiciau. Bet tokiu konkreciu ats del kokybes ar patogumo nebuvo. Arba pvz labai labai domina,ar ir viduj tas kailiukas yra,ar jie pakankamai silti?

Jei as LT nesioju tokia tarpine ismiera-tarp 37 ir 38,tai UK5... g.gif , nes ziuriu pagal lentele jau tik 39,t.y.6.... Baisoka,pirma karta batus imu...Jau geriau siek tiek didesni,tik kad ne per mazi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 05 sausio 2011 - 12:36
norejau paklausti, kas uzsisakete prekiu nemokamu siuntimu ( tarpsventiniu laikotarpiu) ar jau gavote? mano deadline iki sausio 7d. dar negavau verysad.gif ir kur paprastai gaunate siuntas is Asos, atnesa kurjeris, ar i pasta tenka keliauti atsiimti?
Atsakyti
QUOTE(NORA* @ 2011 01 05, 13:48)
norejau paklausti, kas uzsisakete prekiu nemokamu siuntimu ( tarpsventiniu laikotarpiu) ar jau gavote? mano deadline iki sausio 7d. dar negavau  verysad.gif  ir kur paprastai gaunate siuntas is Asos, atnesa kurjeris, ar i pasta tenka keliauti atsiimti?

mano tas pats deadline, negavau dar irgi, manau kad veluos, nes negavau net artimuju kalediniu sveikinimu is uk, siustu pastu, tad dar nepanikuoju biggrin.gif Ateis pranesimas is pasto.
Atsakyti
as sian pagaliau gavau savo 2 siuntinius, kurie buvo uzsakyti gruodzio 6... doh.gif
Atsakyti
labutis! smile.gif) gal galit padėt su dydžiais truputi, nesioju S-M ir nezinau kokio dydzio suknele siustis: S-UK 8-10
M-UK 10-12 ? smile.gif)
Atsakyti