Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(kulipka @ 2011 01 07, 15:14)
gal kas aktualų koduką turit?

SWS2012RII – 10% off arba FAUTLYSWS1312 – 10% off
man veikia abu ir nukainuotoms prekems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 07 sausio 2011 - 14:45
QUOTE(kitten` @ 2011 01 07, 15:42)
SWS2012RII – 10% off arba FAUTLYSWS1312 – 10% off
man veikia abu ir nukainuotoms prekems 4u.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
o atneša į namus ar pašte reik pasiimt, ar kaip laimė nusišypsos?
Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2011 01 07, 16:09)
o atneša į namus ar pašte reik pasiimt, ar kaip laimė nusišypsos?

Jei imsit siuntimą paštu (pigesnį), reikės eiti į paštą pasiimti. Jei express (siųs per DPD), tai atneš į namus.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 07, 16:16)
Jei imsit siuntimą paštu (pigesnį), reikės eiti į paštą pasiimti. Jei express (siųs per DPD), tai atneš į namus.

as visada imu pigesni, standartini uz 5 svarus. Kartais pastininke ateidavo ir atnesdavo, kartais lapeli rasdavau. Bent jau as tokias isvadas pasidariau, kad jei randa namie, atiduoda i rankas, jei ne, imeta lapeli atsiimti paste. Kai pakeiciau siuntimo adresa i darbovietes, visada pristato i darba, niekur nebereikia eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 07 sausio 2011 - 15:36
lauksim lauksim, pirmas mano bandymas mirksiukas.gif
dukrai tokių grožybių desigual užsakiau thumbup.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir mano gruodzio 6 atkeliavo, linkiu visom irgi gauti kas laukiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 04, 00:47)
Merginos, gal kuriai teko susidurt.Esam Norvegijoj. Vakar uzsakem prekes, o pasirodo galima siustis tik uz 65 svarus,kitaip uzkals muita.  doh.gif  Uzsisakem ZYMIAI daugiau  doh.gif  Kazi ar imanoma kazkaip pakeist adresa, kad siuntinys keliautu  i LT? Nu ...prisidirbau.. doh.gif

Nu stebuklai! smile.gif Vakar atejo 01-03 siuntinys. Kas svarbiausia, be jokiu papildomu mokesciu. thumbup.gif O taip pergyvenau g.gif Stabdziau siuntima visais imanomais budais, bet vistiek atejo clap_1.gif
Nesupratau tik bajerio. Uzsakinejau paprasta siuntima, o atejo su DPD... Truputi mistika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 08, 11:56)
Nu stebuklai! smile.gif  Vakar atejo 01-03 siuntinys. Kas svarbiausia, be jokiu papildomu mokesciu.  thumbup.gif O taip pergyvenau g.gif  Stabdziau siuntima visais imanomais budais, bet vistiek atejo  clap_1.gif
Nesupratau tik bajerio. Uzsakinejau paprasta siuntima, o atejo su DPD... Truputi mistika  ax.gif

As gyvenu UK ir dazniausiai siunciuos su nemokamu siuntimu,kur atkeliauja per 5d. Bet pastebejau,kad uzsisakius uz didesne suma (£100 ir daugiau) visad atveza su kurjeriu per 1-2d smile.gif Jie patys save taip apsidraudzia,kad jei netycia per pasta dingtu prekes, nepatirtu didesnio nuostolio smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man ir pagaliau atėjo gruodžio 6 dienos siuntinys smile.gif
Atsakyti
užsisakiau vieną gruodžio 14, kitą gruodžio 22, tai gruodžio 22d atėjo, o pirmasis ne.. man jau neramu daros..
Papildyta:
pasiskaitinėjau, tai žiūriu dar ir ankstesni neatėjo.. ot velniava.. pirmadienį mano gimtadienis, taip norėjau užsisakytą suknelę apsirengt..
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 08, 11:56)
Nu stebuklai! smile.gif  Vakar atejo 01-03 siuntinys. Kas svarbiausia, be jokiu papildomu mokesciu.  thumbup.gif O taip pergyvenau g.gif  Stabdziau siuntima visais imanomais budais, bet vistiek atejo  clap_1.gif
Nesupratau tik bajerio. Uzsakinejau paprasta siuntima, o atejo su DPD... Truputi mistika  ax.gif

Geeeras, nu tu čia gerą naujieną pasakei. bigsmile.gif Tai reikia imti tada express siuntimą, keliais svarais daugiau sumokėsi, bet išvengsi mokesčių. thumbup.gif
Atsakyti
As jau gavau 12 16 siuntini, nors buvau uzsakius 2 siuntinius ta pacia diena, juos ir issiunte kartu, bet antrojo negavau ir 12 14 dar laukiu.
Gal kuri pirkote siuos batukus?
user posted image
as juos ir gavau, emiau 6 dydi, nesioju 39, tai jie tokie visai kaip tik, net nezinau, lyg laisvesniu noretus, pakeitimui nera, ar geriau grazint ar tiketis, kad prasinesios (oda)? g.gif
Atsakyti