Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Jeigu tikra oda, tai būna priemonių pratampymui. Jei vos vos mažoki, turėtų prasitampyti. Didesnis dydis gali būti per didelis... Nes 6 tinka ir 39, ir 40 teoriškai.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 01 08, 16:44)
Jeigu tikra oda, tai būna priemonių pratampymui. Jei vos vos mažoki, turėtų prasitampyti. Didesnis dydis gali būti per didelis... Nes 6 tinka ir 39, ir 40 teoriškai.

Viduje medziagyte kazkokia idomi, toks kaip mini pasiltinimas, o isorej oda, gal sakau po namus reikia pusdieni pasivaiksciot.
Atsakyti
Planuoju pirkti šią suknelę, išleistuvėms:

http://www.asos.com/...mp;clr=RumbaRed

Nešioju xs/s dydį, tai neįsivaizduoju, imti 6 ar 8? bijau, kad 6 per krūtinę nebūtų siauras...
Atsakyti
Geras pasirinkimas, ir nebrangu ir gražu mirksiukas.gif (Ne "gražuoliškos" suknelės - tortai...) Geriau imkite 8 dydį, jeigu ką susiaurinsite bent.
Atsakyti
QUOTE(ashantik @ 2011 01 08, 21:08)
Planuoju pirkti šią suknelę, išleistuvėms:

http://www.asos.com/...mp;clr=RumbaRed

Nešioju xs/s dydį, tai neįsivaizduoju, imti 6 ar 8? bijau, kad 6 per krūtinę nebūtų siauras...

labai graŽu thumbup.gif

et, pamenu, kai buvo mano išleistuvės, net medžiagų krautuvėse nieko nebuvo, ką jau kalbėti apie suknelių pasirinkimą ar kitas galimybes verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2011 01 08, 16:43)
gavau, emiau 6 dydi, nesioju 39, tai jie tokie visai kaip tik, net nezinau, lyg laisvesniu noretus, pakeitimui nera, ar geriau grazint ar tiketis, kad prasinesios (oda)?  g.gif

Nuspirkit bet kurioj batų parduotuvėje odą pratampančių putų, aš jų pagalba batus ir per pusantro esu pratampiusi, jums tikrai padės.neturi

Pirmą kartą norėčiau pirkti iš asos, man neskubiai reikia, gal jūs, kurios ten dažnai perkat, žinot, ar kartais nebus kokių pošventinių nuolaidų? Gal verta palaukti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 01 09, 01:13)

Pirmą kartą norėčiau pirkti iš asos, man neskubiai reikia, gal jūs, kurios ten dažnai perkat, žinot, ar kartais nebus kokių pošventinių nuolaidų? Gal verta palaukti?  unsure.gif

jau db tos nuolaidos yra
paskui bus tokie sezoniniai išpardavimai
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 01 08, 11:56)
Nu stebuklai! smile.gif  Vakar atejo 01-03 siuntinys. Kas svarbiausia, be jokiu papildomu mokesciu.  thumbup.gif O taip pergyvenau g.gif  Stabdziau siuntima visais imanomais budais, bet vistiek atejo  clap_1.gif
Nesupratau tik bajerio. Uzsakinejau paprasta siuntima, o atejo su DPD... Truputi mistika  ax.gif

As taip pat uzsakinejau paprasta siuntima, bet raso , kad siunciamas per DPD. Siuntinio kaina apie 80svaru, tai kaip ir atkrenta ta teorija, kad per DPD siuncia tada jei virs 100. g.gif
O kaip as gausiu ta siuntini? Pristatys i namus? Jie pries tai pranesa, kad atves?
Jei siuncia per DPD, tai tuomet galima sekti siuntinio kelione, taip?
Bet kai nueinu i ta ju psl, tai raso kad tik gave 06d. ir niekur jis neissiustas. Ar gali buti, kad jie taip ilgai ji pas save laiko?
Atsakyti
Per dpd siunčia jei viršija 2 kg buvo kalbėta temoje g.gif
Atsakyti
Sveikos, galit patart dėl Diesel batų dydžio - jie atitinka ar pamažinti? nešioju 38, tai kurį sakytis?
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 09, 19:48)
Sveikos, galit patart dėl Diesel batų dydžio - jie atitinka ar pamažinti? nešioju 38, tai kurį sakytis?

as sakyciau atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leidaa @ 2011 01 09, 20:48)

Siaip nesioju EU 39 - Uk 6 ax.gif Tai sakyciau kad dauguma atitinka, o va sitie 39 per dideli g.gif , nebent su stoora kojine rolleyes.gif bet siaip 38 geriau 4u.gif user posted image
Atsakyti