Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 07, 17:02)
Aciu mergyt  wub.gif Labai tikiuosi, kad taip ir bus  wub.gif  Man baisu tik buvo, kad pagal paskutine mm diena ziurint tos savaiteles kiek atsilieka, bet pagal implantacija panasu kad atitinkam  karsta.gif
Aciu mergyt uz sveikinimus  4u.gif  Jusu skaiciukai dar didesni uz musu  4u.gif sakau gal dvynukai pas jus?  mastau.gif  lotuliukas.gif
O pas gine uzsirasiusi kitam antradieniui... 
is vienos puses norisi greiciau su rezais jai pasirodyt ir gauti oficialu patvirtinima, kad viskas gerai, - o is kitos puses baisu, kad dar gali sirdutes plakancios nematyti...  g.gif tai vel lieps dar veliau ateiti, - vel nervinsiuosi...  g.gif  tai ir mastau kaip cia padarius  g.gif

vat as irgi pradejau galvoti, o gal ankasciau uzsirasyti, kitai savaitei... paskui vel abejoju, kad gal neverta skubeti... pati nezinau, kaip elgtis, todel ir patarti sunkiai ka galiu... smile.gif
o del musu skaiciu tai as net neisivaizduoju, is kur toks didelis augimas... o gal kuri mergina susiduret ir is patirties galit paaiskinti... - 11 DPO hcg rezultatas 25, o 16 DPO - 451... padidejimas tikrai daug didesnis, nei padvigubejimas kas 2-3 dienas... as nuo vakar kai suzinojau tokius skaiciukus, sunkiai miegu dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 07, 17:08)
*vat as irgi pradejau galvoti, o gal ankasciau uzsirasyti, kitai savaitei... paskui vel abejoju, kad gal neverta skubeti... pati nezinau, kaip elgtis, todel ir patarti sunkiai ka galiu... smile.gif
**o del musu skaiciu tai as net neisivaizduoju, is kur toks didelis augimas... o gal kuri mergina susiduret ir is patirties galit paaiskinti... - 11 DPO hcg rezultatas 25, o 16 DPO - 451... padidejimas tikrai daug didesnis, nei padvigubejimas kas 2-3 dienas... as nuo vakar kai suzinojau tokius skaiciukus, sunkiai miegu dabar smile.gif

*jei persileidimu nesi turejusi, nesergi kazkokiom letinem ligom, nebuvai gydyta nuo nevaisingumo, gerai jautiesi, tada nera ko skubeti. Eik kai jau bus kokios 6 savaiteles su virs, kad garantuotai sirdute plakancia matytu mirksiukas.gif
**gal tikrai dvynukai? bigsmile.gif bet cia nerodiklis, pas kitas irgi sparciai auga, bet gyvena vienas leliukas. mirksiukas.gif taip kad nurimk, viskas cia gerai su tavimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 07, 17:14)
*jei persileidimu nesi turejusi, nesergi kazkokiom letinem ligom, nebuvai gydyta nuo nevaisingumo, gerai jautiesi, tada nera ko skubeti. Eik kai jau bus kokios 6 savaiteles su virs, kad garantuotai sirdute plakancia matytu mirksiukas.gif
**gal tikrai dvynukai? bigsmile.gif bet cia nerodiklis, pas kitas irgi sparciai auga, bet gyvena vienas leliukas.  mirksiukas.gif taip kad nurimk, viskas cia gerai su tavimi. mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 07, 16:07)
*o kelinta DPO pirma karta HCG dareisi? g.gif
**cia jau kaip pati nuspresi. As eisiu si sestadieni, bet man gine liepe tokiu laiku ateiti, nes as pries tai turejau persileidima, be to buvau gydyta nuo nevaisingumo, taigi ir prieziura didesne reikalinga.

Kadangi matuodavau BT, - tai gana aiskiai matesi tiek O, tiek buvo labai ryskus implantacinis pakritimas
Pirma karta dariausi kai buvo 15 DPO ir 7d po implantacijos - 57
Antra karta - gaunasi 21 DPO ir 13d po implantacijos - 430 g.gif

Tai jeigu pagal implantacija ziurint - kaip ir viskas gerai, o pagal DPO - mazoka...
Man pries pora metu buvo nesivystantis, - tai del to ir pergyvenu dabar taip blush2.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 12 07, 16:14)
gal tikrai dvynukai? bigsmile.gif bet cia nerodiklis, pas kitas irgi sparciai auga, bet gyvena vienas leliukas.  mirksiukas.gif taip kad nurimk, viskas cia gerai su tavimi. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti del savo hcg rezultatu 4u.gif paskutines mm buvo spalio 19d, siaip pas mane ciklas nereguliarus (nors 8men po maitinimo buvo susireguliaves kas 35d, bet pries paskutines mm irgi buvo jau 40d, zodziu mm nesulaukiau buvau ana sav pasidaryt echo nieko nemate sake tik kad gimda ruosiasi arba mm arba nestumui unsure.gif zodziu siand pasidariau hcg ats 61.91. kaip suprantu laukiuosi, bet pagal paskutines mm labai mazas skaicius tada? zodziu esu labai pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuute @ 2010 12 07, 16:50)
Sveikos,
norejau paklausti del savo hcg rezultatu 4u.gif  paskutines mm buvo spalio 19d, siaip pas mane ciklas nereguliarus (nors 8men po maitinimo buvo susireguliaves kas 35d, bet pries paskutines mm irgi buvo jau 40d, zodziu mm nesulaukiau buvau ana sav pasidaryt echo nieko nemate sake tik kad gimda ruosiasi arba mm arba nestumui unsure.gif zodziu siand pasidariau hcg ats 61.91. kaip suprantu laukiuosi, bet pagal paskutines mm labai mazas skaicius tada? zodziu esu labai pasimetus  verysad.gif

Nepergyvenk per anksti, - gal tau Ovuliacija veliau ivyko ir del to veliau ir pastojai.... geriausiai po keliu dienu pasidaryk pakartotinai HCG, - tada matysi ar daugeja, kiek daugeja - tada bus viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma smile.gif o idomu ar ryt galeciau kartoti tyrima ar geriau palaukti pora dienu? o gal geriau pas gyd keliauti, tik kazin ar ka matys taip anksti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuute @ 2010 12 07, 17:25)
aciu uz atsakyma smile.gif o idomu ar ryt galeciau kartoti tyrima ar geriau palaukti pora dienu? o gal geriau pas gyd keliauti, tik kazin ar ka matys taip anksti?  4u.gif

Paprastai HCG turetu dvigubeti kas 2 - 3 dienas, - tai geriau palaukus 3 dienas pasidaryti, tada kazka jau spresti butu galima. O gine taip anksti tikrai dar gali nieko nematyti g.gif
Atsakyti
na teks palaukti, nors labai sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuute @ 2010 12 07, 17:49)
na teks palaukti, nors labai sunku  biggrin.gif

Puikiai tave suprantu... 4u.gif Laikykis mergyt, - viskas bus gerai 4u.gif Ir lauksim rezultatu po 2-3 dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 07, 17:43)
Man pries pora metu buvo nesivystantis, - tai del to ir pergyvenu dabar taip  blush2.gif

puikia tave suprantu console.gif bet viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif
lengva kitus drasinti, bet kai pagalvoju, tai ir pati su didelem baimem gyvenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 07, 17:43)
Kadangi matuodavau BT, - tai gana aiskiai matesi tiek O, tiek buvo labai ryskus implantacinis pakritimas
Pirma karta dariausi kai buvo 15 DPO ir 7d po implantacijos - 57
Antra karta - gaunasi 21 DPO ir 13d po implantacijos - 430  g.gif

Tai jeigu pagal implantacija ziurint - kaip ir viskas gerai, o pagal DPO - mazoka...
Man pries pora metu buvo nesivystantis, - tai del to ir pergyvenu dabar taip  blush2.gif
drinks_cheers.gif  4u.gif

as irgi puikiausiai tave suprantu, tas baimes... pati su panasiomis gyvenu, del ankstesnes patirties... laikykis 4u.gif si karta viskas turi buti gerai 4u.gif
Atsakyti