Skaičiuojant pagal mėnesines, man jau 8 savaitės ir kelios dienos, bet pagal echoskopą mažesnis (beveik savaite). Gemaliuko dydis 3,3mm (prieš porą dienų buvo 2,9mm), todėl širdutę įžiūrėt sudėtinga. Kraujo tyrimas parodė 36 119 (rytoj eisiu kartot), bet tamsiai tepa, pasitaiko krešuliukų ir šiandien pasirodė šviežio kraujo - gydytojai apžiūrėjo, bet kol kas viskas gerai Norėjau paklaust, ar dar kam buvo toks didelis skaičius panašiu metu?
Sveikos, prieš savaitę HCG buvo 7 511 (prieš savaitę buvo 6sav. d., dabar turėtų būti 7sav.3d.); o šiandien- 65 598. Kažkaip man rodos, kad labai pernelyg padidėjo ? Savaitės nėra tikslios, nes nebuvau sulaukusi mmm prieš pastojimą.
Sveikos,
prieš savaitę HCG buvo 7 511 (prieš savaitę buvo 6sav. d., dabar turėtų būti 7sav.3d.); o šiandien- 65 598. Kažkaip man rodos, kad labai pernelyg padidėjo ?
Savaitės nėra tikslios, nes nebuvau sulaukusi mmm prieš pastojimą.
Uzjauciu.. Bet tu zinodama, kad nesivystantis taip sau ir lauki mmm? Man gine pasake, kad geriau jau daryti abrazija ir graziai viska isvalyti, nes savaime vistiek ne taip gerai buna.. ir daznai po to vistiek reikia chirurgiskai valyti
kazkada man irgi gine sake, kad geriau siek tiek palaukti, kol issivalys... bet man taip sake tada, kai jau tepliojo... todel siuo atveju sudetinga vienareiksmiskai pasakyti... bet nereikia nukabinti nosies... gamta prieme sprendima, ir vadinasi, kad siuo atveju toks sprendimas buvo geriausias...
merginos, gal kuri galetu man pakomentuoti hcg augima... 11 DPO - hcg 25 16 DPO - hcg 451 24 DPO - hcg 10 230 Ar tai grazus augimas ar dvynukai? pas gine dar neinu, todel labai smalsu...
merginos, gal kuri galetu man pakomentuoti hcg augima...
11 DPO - hcg 25
16 DPO - hcg 451
24 DPO - hcg 10 230
Ar tai grazus augimas ar dvynukai?
pas gine dar neinu, todel labai smalsu...
Oho, man arodo cia jau dideli skaiciukai, tikrai ar tik nebus du zirniukai
Aisku nesu eksperte, tiesiog su savo skaiciais lyginu, nepatingejau paziureti: apie 20 DPO buvo 1070, o po keletos dienu 3751.
Na, bet kokiu atveju sveikinu!