Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 08, 08:00)
as irgi puikiausiai tave suprantu, tas baimes... pati su panasiomis gyvenu, del ankstesnes patirties... laikykis  4u.gif si karta viskas turi buti gerai  4u.gif

Na, su tokiu palaikymu tiesiog privalo buti viskas gerai 4u.gif 4u.gif Mums visoms mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 08 gruodžio 2010 - 09:55
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 08, 10:55)
Na, su tokiu palaikymu tiesiog privalo buti viskas gerai  4u.gif  4u.gif  Mums visoms  mirksiukas.gif  wub.gif

butent 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Skaičiuojant pagal mėnesines, man jau 8 savaitės ir kelios dienos, bet pagal echoskopą mažesnis (beveik savaite). Gemaliuko dydis 3,3mm (prieš porą dienų buvo 2,9mm), todėl širdutę įžiūrėt sudėtinga. Kraujo tyrimas parodė 36 119 (rytoj eisiu kartot), bet tamsiai tepa, pasitaiko krešuliukų ir šiandien pasirodė šviežio kraujo - gydytojai apžiūrėjo, bet kol kas viskas gerai unsure.gif Norėjau paklaust, ar dar kam buvo toks didelis skaičius panašiu metu? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
prieš savaitę HCG buvo 7 511 (prieš savaitę buvo 6sav. d., dabar turėtų būti 7sav.3d.); o šiandien- 65 598. Kažkaip man rodos, kad labai pernelyg padidėjo g.gif?
Savaitės nėra tikslios, nes nebuvau sulaukusi mmm prieš pastojimą.
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2010 12 08, 20:32)
Sveikos,
prieš savaitę HCG buvo 7 511 (prieš savaitę buvo 6sav. d., dabar turėtų būti 7sav.3d.); o šiandien- 65 598. Kažkaip man rodos, kad labai pernelyg padidėjo  g.gif?
Savaitės nėra tikslios, nes nebuvau sulaukusi mmm prieš pastojimą.

na taip, padidejimas tikrai ryskus... o pas gine jau buvai? ar kartais nebus dvynuku?
Atsakyti
Sveikos mergaites...
ateinu su nekiokiom naujienom....
mano HCG augimo dinamika
10 DPO - HCG 5,21
13DPO- HCG 13,8
20DPO- HCG 33,9

deja nestumas nesivystantis ir telieka melsti Dievo, kad tik nebutu ne negimdinis....
dabar laukiam mm.....
Atsakyti
Uzjauciu.. Bet tu zinodama, kad nesivystantis taip sau ir lauki mmm? Man gine pasake, kad geriau jau daryti abrazija ir graziai viska isvalyti, nes savaime vistiek ne taip gerai buna.. ir daznai po to vistiek reikia chirurgiskai valyti sad.gif

Atsakyti
Mano ginekologė kaip tik priešingai sakė - jei yra galimybė, tai tik natūralaus išsivalymo laukti.
Atsakyti
kazkada man irgi gine sake, kad geriau siek tiek palaukti, kol issivalys... bet man taip sake tada, kai jau tepliojo... todel siuo atveju sudetinga vienareiksmiskai pasakyti...
bet nereikia nukabinti nosies... gamta prieme sprendima, ir vadinasi, kad siuo atveju toks sprendimas buvo geriausias... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerberiuke: 14 gruodžio 2010 - 07:58
bet tai kaip gines taip skirtingai kalba... ir kaip tada paprastam zmogui zinoti, kas geriau?? doh.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri galetu man pakomentuoti hcg augima...
11 DPO - hcg 25
16 DPO - hcg 451
24 DPO - hcg 10 230
Ar tai grazus augimas ar dvynukai?
pas gine dar neinu, todel labai smalsu...
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 14, 15:42)
merginos, gal kuri galetu man pakomentuoti hcg augima...
11 DPO - hcg 25
16 DPO - hcg 451
24 DPO - hcg 10 230
Ar tai grazus augimas ar dvynukai?
pas gine dar neinu, todel labai smalsu...

Oho, man arodo cia jau dideli skaiciukai, tikrai ar tik nebus du zirniukai 4u.gif
Aisku nesu eksperte, tiesiog su savo skaiciais lyginu, nepatingejau paziureti: apie 20 DPO buvo 1070, o po keletos dienu 3751.
Na, bet kokiu atveju sveikinu!
Atsakyti