Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(rasmoskis @ 2011 08 13, 19:30)
Laba 4u.gif . Na vistiek tiksliausias tyrimas yra ecoskopija (ta prasme-ar nera nesivystancio ir t.t..). HCG nera tikslus tyrimas nustatyti ar leliui viskas gerai. Pvz. As turejusi nesivystanti nestuma, kai pastojau antra karta-HCG dariausi iki 8 savaites: augo rodiklis kaip is vadovelio-dvigubejo. Taciau padarius echoskopija 9sav_dgn:vel nesivystantis nestumas verysad.gif .

HCG tyrimas yra informativus nestumo pradzioje, iki kokiu 6 sav, iki 8 sav jo tikrai nera prasmes daryt: kadangi horionas susiformavo HCG kils kazkuri laika, net jei embriono nera. Paskui sis tyrimas naudojamas kaip dalis visokiu anomaliju paiesku testu: DS pvz. Bet dabar tas HCG darymas dar ir mados reikalas: pasidaro tyrima be gydytojos paskirimo net ir nezinodamos ka tie skaiciai reiskia, nes "visos daro". Net ir Jusu pasisakymas truputi keistas, nes kas dvi dienas HCG dvigubeja labai trumpai, tikrai ne iki 8 sav blush2.gif Nebent turit omeny kazka kita nei "dvigubejo kas dvi dienas" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 13 rugpjūčio 2011 - 20:25
QUOTE(Mergiona @ 2011 08 13, 09:48)
Progesterona vartoji? Diufa ar ka nors kita? Tyrimus darei PRG kiekio?

nieko nevartoju.. nes praeita karta geriau po 4 tab i diena ir vistiek nieko nepakeite, 4 amemenesyje vaikelis pabego..

nezinau dar, antradieni skambinsiu ginei, ziuresiu ka ji patars
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2011 08 14, 19:42)
nieko nevartoju.. nes praeita karta geriau po 4 tab i diena ir vistiek nieko nepakeite, 4 amemenesyje vaikelis pabego..

nezinau dar, antradieni skambinsiu ginei, ziuresiu ka ji patars

nuo sav papildomas PRG jau nieko nepadeda verysad.gif

na, sekmes dideliausios, ziurek, kad mano pranasyste issipildytu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 08 14, 21:37)
nuo  sav papildomas PRG jau nieko nepadeda  verysad.gif

na, sekmes dideliausios, ziurek, kad mano pranasyste issipildytu  mirksiukas.gif  4u.gif

tikekimes, vilties turiu daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2011 08 14, 22:20)
tikekimes, vilties turiu daug ax.gif

o kartojot HCG? Kokia buvo diena po O kai daret pirma karta 10 ar 12? O pirma karta kada nestumas nutruko?

Jei per daug klausineju galima tiesiog ignoruot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 14 rugpjūčio 2011 - 22:30
o kai laukiesi dvyniu, kaip skiriasi hcg?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 08 14, 23:29)
o kartojot HCG? Kokia buvo diena po O kai daret pirma karta 10 ar 12? O pirma karta kada nestumas nutruko?

Jei per daug klausineju galima tiesiog ignoruot  blush2.gif

nekartojau, galvojau tai daryti arba nedaryti treciadieni..

pirma dariau 10-12 DPO, tiksliai nezinau O dienos..

pirmas nestumas nutruko po savaites, kai turejo buti mm, tada ir dariau HCG, bet nepamenu skaiciu..
Atsakyti
Mergaitės gal jūs man kažkiek pagelbėsit- pasidariau hcg - buvo 9695, po dviejų dienų pakilo tik iki 12384, nėštumas galėtų būti 4-5 sav., rudai teplioja jau 15 dienų. Čia tikriausiai didelė tikimybė, kad nesivystantis?
Pas daktarę jau buvau, puslytę gimdoj buvo radus, bet sunkiai sekės jai išmatuoti, liepė darytis hcg tyrimą. Gal kas pakomentuos, pas daktarę greičiausiai pakliūsiu tik pirmadienį doh.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepaite21: 31 rugpjūčio 2011 - 17:25
QUOTE(sezil @ 2011 08 31, 18:24)
Mergaitės gal jūs man kažkiek pagelbėsit- pasidariau hcg - buvo 9695, po dviejų dienų pakilo tik  iki 12384, nėštumas galėtų būti 4-5 sav., rudai teplioja jau 15 dienų. Čia tikriausiai didelė tikimybė, kad nesivystantis?
Pas daktarę jau buvau, puslytę gimdoj buvo radus, bet sunkiai sekės jai išmatuoti, liepė darytis hcg tyrimą. Gal kas pakomentuos, pas daktarę greičiausiai pakliūsiu tik pirmadienį  doh.gif ačiū  4u.gif

drįsčiau teigti, kad šiek tiek mažokai pakilo hcg per dvi dienas, turėtų padvigubėti.. g.gif bet tai čia dar ne rodiklis, kad tikrai nesivysto.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 09 01, 20:50)
drįsčiau teigti, kad šiek tiek mažokai pakilo hcg per dvi dienas, turėtų padvigubėti..  g.gif  bet tai čia dar ne rodiklis, kad tikrai nesivysto..  4u.gif

neteisingai sakot, nuo HCG 6000 jis dvigubeja per 4 paras ir daugiau, taigi pakilo gan padoriai, kuo didesnis HCG tuo leciau jis auga. O jei puslyte yra- HCG augimas visai prastas nesivystancio rodiklis, nes butent puslyte (horionas) ji ir "gamina", tai yra embrionas ar nera kazkuri laika HCG graziai augs. Siaip, tepliojimas greiciau jau progesterono trukuma gali rodyti ar kita beda, bet prie nesivystancio dazniausiai jokiu pozymiu nebuna kad kazkas negerai unsure.gif

Sezil, laikykis 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir as prisijungti prie sios temos. Nes man l.neramu, negaliu net ramiai miegoti schmoll.gif . Sio stebuklo laukeme l.ilgai...ir staiga dingo menesines. Velavo savaite, tai pasidariau 2testus ir abu parode, kad laukiuosi. Tada nieko nelaukdama nuejau pas gine jinai apziriurejus mate tik taskuti smile.gif ..ir liepe pasidaryti HCG,o jis irgi parode,kad laukiuosi nes HCG buvo 3000. gine dar karteli apziurejo ir mate tik taskeli, bet apvalkalo dar nemate, tai reiskia kad jis gimdoje dar neisitvirtines, o kaip ir keliauja...skysciu ir nieko blogo kaip ir nemato. Nezinau net ka galvoti....
Atsakyti
labas visoms,ginekologe liepe pasidaryt hcg,
rezultati tokie
rezultatas <1.00
sk.koef. 1
vienetai iu/l
cps 56,765 buciau ziauriai dekinga jei pakomentuotumet man,
sesele kur dare pasake kad ner nestumo susinervinau issiverkiau,bet db rasau jum kad pagelbetumet
Atsakyti