Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(vika2626 @ 2011 09 02, 15:37)
labas visoms,ginekologe liepe pasidaryt hcg,
rezultati tokie
rezultatas <1.00
sk.koef. 1
vienetai iu/l
cps 56,765 buciau ziauriai dekinga jei pakomentuotumet man,
sesele kur dare pasake kad ner nestumo susinervinau issiverkiau,bet db rasau jum kad pagelbetumet

Bet kokioj laboratorijoj su bet kokiais matavimo vienetais HCG maziau nei 1 reiskia, kad nera nestumo, kad ir kaip liudna girdet. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2011 09 02, 17:01)
Bet kokioj laboratorijoj su bet kokiais matavimo vienetais HCG maziau nei 1 reiskia, kad nera nestumo, kad ir kaip liudna girdet. console.gif

jau buvau echoskopijai ziurejo mane...
o kad buciau anksciau perskaicius...
o tai uz echo susimokejau...
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 09 01, 22:07)
neteisingai sakot, nuo HCG 6000 jis dvigubeja per 4 paras ir daugiau, taigi pakilo gan padoriai, kuo didesnis HCG tuo leciau jis auga. O jei puslyte yra- HCG augimas visai prastas nesivystancio rodiklis, nes butent puslyte (horionas) ji ir "gamina", tai yra embrionas ar nera kazkuri laika HCG graziai augs. Siaip, tepliojimas greiciau jau progesterono trukuma gali rodyti ar kita beda, bet prie nesivystancio dazniausiai jokiu pozymiu nebuna kad kazkas negerai  unsure.gif

Sezil, laikykis  4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif deja, as su prastom naujienom... siandien vel buvau pas gine-dare echo, puslyte mato, ji siek tiek paaugus, bet tuscia verysad.gif liepe laukti dar savaite, tada dar karta echo ir abrazija verysad.gif kaip manot- jau turbut net neverta kartotis HCG, nes gine sake, kad jis gali dideti bet labai po truputi
Atsakyti
QUOTE(sezil @ 2011 09 02, 19:31)
aciu uz palaikyma  4u.gif deja, as su prastom naujienom... siandien vel buvau pas gine-dare echo, puslyte mato, ji siek tiek paaugus, bet tuscia  verysad.gif liepe laukti dar savaite, tada dar karta echo ir abrazija  verysad.gif kaip manot- jau turbut net neverta kartotis HCG, nes gine sake, kad jis gali dideti bet labai po truputi

console.gif aš nebesidaryčiau, neverta, geriau echo po savaitės..dar ne viskas prarasta, gal labai ankstyvas laikas dar, gal po savaitės pasimatys ir embrioniukas.. 4u.gif aš pati turėjus anembrioniją, žinau, kaip žudo tas laukimas savaitėmis, bet va, dabar jau trečias pakeliui, nenuleiskit rankų bet kuriuo atveju.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sezil @ 2011 09 02, 18:31)
aciu uz palaikyma  4u.gif deja, as su prastom naujienom... siandien vel buvau pas gine-dare echo, puslyte mato, ji siek tiek paaugus, bet tuscia  verysad.gif liepe laukti dar savaite, tada dar karta echo ir abrazija  verysad.gif kaip manot- jau turbut net neverta kartotis HCG, nes gine sake, kad jis gali dideti bet labai po truputi

o tikrai nieko nieko nera? Net trinio maiselio? Man dar 5,5 sav embriono nebuvo.
Atsakyti
o man gine pasak kad pagal hcg kazkas yra
Atsakyti
Sveikutes,

Perskaiciau visa temute, bet kazkaip neaptikau tokiu skaiciuku, kaip pas mane:
HCG dariausi 10 DPO - rezultatas 110,0 kazkaip net didokas pasirode, rytoj bus 13 DPO, tikiuosi, kad bu paauges.
O ka galetu reiksti ne mazas HCG, o didelis?

Ir ar verta kartu pasidaryti PGR tyrima, jei 7 DPO jis buvo 58,2. Klausiu, nes su praeitu nestumu teko gerti Duphastona, nes per zemas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sezil @ 2011 09 02, 19:31)

O as patarciau isklausyti, dar vienos ginekologes nuomones
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 09 02, 22:04)
console.gif aš nebesidaryčiau, neverta, geriau echo po savaitės..dar ne viskas prarasta, gal labai ankstyvas laikas dar, gal po savaitės pasimatys ir embrioniukas..  4u.gif  aš pati turėjus anembrioniją, žinau, kaip žudo tas laukimas savaitėmis, bet va, dabar jau trečias pakeliui, nenuleiskit rankų bet kuriuo atveju..  4u.gif

ačiū, tas laukimas tikrai žudo, ir ėda nervus...

QUOTE(Mergiona @ 2011 09 02, 22:11)
o tikrai nieko nieko nera? Net trinio maiselio? Man dar 5,5 sav embriono nebuvo.

sakė, kad tuščias, nu atrodo tikrai atidžiai žiūrėjo, mačiau, kad tai daktatei sunu buvo pasakyti man diagnozę
QUOTE(Tic-Tac @ 2011 09 04, 20:46)
O as patarciau isklausyti, dar vienos ginekologes nuomones

ačiū, mergaitėss už patarimus. Nėštumų aš turėjus daug... ir sėkmingų ir nesėkmingų.Toks atvejis kaip dabar - man pirmas verysad.gif kažkaip jaučiu ir pati, kad manyje nieko nėra verysad.gif be to visada man pirmas nėštumo požymis yra jautrios krūtys, ko dabar nėra... aplamai daugiau jokių nėštumo požymių. Tik beprotiškas nugaros skausmas ir rudas tepliojimas verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Tai va, ka tik gavau atsakymus, (siandien 13 DPO) -

PGR - 70,9 (7 DPO buvo 58,2)

HCG - 456,0 (10 DPO buvo 110,0)

Manau, kad viskas cia grazu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 09 05, 15:16)
Sveikutes,
Tai va, ka tik gavau atsakymus, (siandien 13 DPO) -

PGR - 70,9 (7 DPO buvo 58,2)

HCG - 456,0 (10 DPO buvo 110,0)