Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 20, 17:41)
Sekmes  4u.gif  Linkiu, kad rezultatai butu tik geri  4u.gif

skubu pasidalinti savo dziaugsmu wub.gif rezultati geri, tai reiskias kad... nestuke.gif 4u.gif wub.gif esu tokia laiminga kad nemoku net apipasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 20, 08:58)
o po kiek laiko isryskejo vaidkliukas teste? nenoriu taves nuvilti, bet kai kuriuose testuose vaiduokliukas isryskeja praejus teste nurodytam laikui... as asmeniskai labiau pasikliauciai laboratorijos rezultatais, o ne NT...

NT vaiduoklis isryskejo laiku- t.y. po 3 min. O laboratorija buvo teisi. As nesilaukiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 12 21, 22:50)
NT vaiduoklis isryskejo laiku- t.y. po 3 min. O laboratorija buvo teisi. As nesilaukiu schmoll.gif

matyt kazkoks bruokuotas testas buvo... nenusimink, imk baliona 4u.gif kita menesi tikrai pasiseks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meilaa @ 2010 12 21, 20:14)
skubu pasidalinti savo dziaugsmu  wub.gif  rezultati geri, tai reiskias kad...  nestuke.gif  4u.gif  wub.gif  esu tokia laiminga kad nemoku net apipasakoti  lotuliukas.gif

sveikinam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 16, 11:00)
Sveikinimai didziausi - svarbiausia, kad viskas gerai  thumbup.gif  Aukit sveikuciai ir diduciai  4u.gif
Aisku, labai idomiai su ta HCG gavosi, nes mes panasiu metu HCG daremes, tai pas tave is pradziu buvo net mazesnis skaiciukas negu pas mane, o dabar jau oj toli mus palikai  4u.gif  Na, bet speju gine ziurejo su echoskopu? Jau gal mate ir sirdele plakant?

Vajej, kaip as dabar del saves jaudinuosi... o pas gine tik kita treciadieni  doh.gif  Labai tikiuosi, kad musu skaiciuokai ne per mazi.... unsure.gif  Nes lyginant su tavaisiais rezais tai ojoj kaip baisu darosi  unsure.gif
Nu nieko sau  g.gif  Pasirodo dar ir taip buna - niekada nebuciau patikejus blink.gif Na, svarbu, kad Jums viskas gerai...  4u.gif  Dar karteli - didziausi sveikinimai  4u.gif

Linukas, kiek prisimenu, siandien tau pas gine? smile.gif laukiam laukiam rezultatu labai labai 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif esu nauja siame forume 4u.gif noreciau pasiteirauti merginu vieno dalykelio... parasysiu viska nuo pradziu smile.gif
su savo MB smileysex.gif dareme gruodzio 11d. Nusprendeme, kad abu norime vaikelio ir nesisaugojome:)paskutines menesines buvo gruodzio 1d. Esme, kad i trecia diena po visko pasijutau silpnai ir pradejo lb pykinti, net troleibusu vaziuot negaleju, pradejo beprotiskai dziuti burna ir jauciausi amzinai alkana...o prie viso to beprotiskai skaudejo pilvo apacia ir strenas ( o ir db maudzia)...tada susimasciau, kad galbut mums pavyko lotuliukas.gif NT pasidariau vakar, bet buvo neigiamas verysad.gif snd vel pasidariau, bet ir vel tik I cry.gif tada snd su savo MB nuvaziavau pasidaryt HCG tyrimo...kai pasiskambinau del ats, pasake, kad maziau uz 1 ir tipo nestumo nera...tai taip ir nesuprantu, kas cia vyksta su mano organizmu...
ar gali buti nors menka tikimybe, kad HCG dar neparode reikiamo hormono kiekio?realiai nuo musu smileysex.gif bendrai praejo tik 11 dienu...bet nemoku apsakyt, kaip nekantru...
lb laukiu jusu nuomoniu..o gal kam yra taip buve?gal veliau HCG butu teigiamas?
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2010 12 22, 15:22)
Labukas smile.gif esu nauja siame forume 4u.gif noreciau pasiteirauti merginu vieno dalykelio... parasysiu viska nuo pradziu smile.gif
su savo MB  smileysex.gif dareme gruodzio 11d. Nusprendeme, kad abu norime vaikelio ir nesisaugojome:)paskutines menesines buvo gruodzio 1d. Esme, kad i trecia diena po visko pasijutau silpnai ir pradejo lb pykinti, net troleibusu vaziuot negaleju, pradejo beprotiskai dziuti burna ir jauciausi amzinai alkana...o prie viso to beprotiskai skaudejo pilvo apacia ir strenas ( o ir db maudzia)...tada susimasciau, kad galbut mums pavyko  lotuliukas.gif NT pasidariau vakar, bet buvo neigiamas verysad.gif snd vel pasidariau, bet ir vel tik I  cry.gif tada snd su savo MB nuvaziavau pasidaryt HCG tyrimo...kai pasiskambinau del ats, pasake, kad maziau uz 1 ir tipo nestumo nera...tai taip ir nesuprantu, kas cia vyksta su mano organizmu...
ar gali buti nors menka tikimybe, kad HCG dar neparode reikiamo hormono kiekio?realiai nuo musu smileysex.gif bendrai praejo tik 11 dienu...bet nemoku apsakyt, kaip nekantru...
lb laukiu jusu nuomoniu..o gal kam yra taip buve?gal veliau HCG butu teigiamas?

nenoriu nuvilt bet greiciausiai tu ne nescia verysad.gif hcg jau butu si ta parodes, o ar tyrimas gali klysti irgi nemanau, na bet nenusiminkit ir gaminkit toliau, jei ne si tai kita menesiuka pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Nu suprantu, bet viltis durniu motina, kaip sakoma unsure.gif dar ir BT jau penkta diena kaip 37.1 - 37.2 laikosi...niu laikas, aisku, parodys, ar cia vyksta kas nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indroooote @ 2010 12 22, 16:56)
Nu suprantu, bet viltis durniu motina, kaip sakoma  unsure.gif dar ir BT jau penkta diena kaip 37.1 - 37.2 laikosi...niu laikas, aisku, parodys, ar cia vyksta kas nors smile.gif

manau, kad paprasciausiai per anksti dar spresti... implantacija iki 10 dienu gali vykti, todel realiai nei vienas testas dar negali nieko parodyti... o ir hcg gali buti dar per anksti... kelinta tavo DPO? nes tarkim: spermiukai gyvena iki 4 dienu, jei apvaisinimas kaip pavyzdys, ivyko apie gruodzio 15 (nezinau, kada pas tave O, todel sunku spresti), tai hcg anksciausiai galetum darytis kita savaite. Bet cia tik teorines zinios. Nenoriu nei nuvilti, nei vilties suteikti, geriausia manau butu palaukti... o pykinti taip anksti tikrai nepykina smile.gif kartais mes is to didelio noro isikalbame sau ir pykinima, ir pilvo skausma...
kantrybes ir lauksim tolimesniu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilaa @ 2010 12 21, 19:14)
skubu pasidalinti savo dziaugsmu  wub.gif  rezultati geri, tai reiskias kad...  nestuke.gif   4u.gif   wub.gif  esu tokia laiminga kad nemoku net apipasakoti  lotuliukas.gif

Jeeeeee... sveikinam 4u.gif

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 22, 14:43)
Linukas, kiek prisimenu, siandien tau pas gine? smile.gif laukiam laukiam rezultatu labai labai  4u.gif

O as gristu is gines su naujienomis 4u.gif
Pas mane veliau implantacija ivyko, tad ir nestuke.gif veliau patapau 4u.gif
Taigi, mums viskas gerai - gine sake 10 balu lotuliukas.gif
Dabar mums 5 savaites ir 4 dienos 4u.gif Jau net sirdele plakancia mate wub.gif Tai vis dar negaliu atsitoketi nuo susitikimo su savo zirniuku wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 22, 16:34)
manau, kad paprasciausiai per anksti dar spresti... implantacija iki 10 dienu gali vykti, todel realiai nei vienas testas dar negali nieko parodyti... o ir hcg gali buti dar per anksti... kelinta tavo DPO? nes tarkim: spermiukai gyvena iki 4 dienu, jei apvaisinimas kaip pavyzdys, ivyko apie gruodzio 15 (nezinau, kada pas tave O, todel sunku spresti), tai hcg anksciausiai galetum darytis kita savaite. Bet cia tik teorines zinios. Nenoriu nei nuvilti, nei vilties suteikti, geriausia manau butu palaukti... o pykinti taip anksti tikrai nepykina smile.gif kartais mes is to didelio noro isikalbame sau ir pykinima, ir pilvo skausma...
kantrybes ir lauksim tolimesniu ziniu  4u.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 22 gruodžio 2010 - 16:42
tai va ir lauksim mmm, bet lb tikiuosi nesulaukt ax.gif siaip mano ciklas 29 -30 dienu, o O gruodzio 15 d. ir turejo buti....kas del pykinimo, tai as uzvakar buvau pas savo gine ir uzsiregistravau 30d. konsultacijai smile.gif bet as jos klausiau, ar gali buti pozymiai taip anksti, nes man paciai lb keista buvo tai jausti...tai ji pasake, kad tikrai gali but:) va,o del simptomu isikalbejimo, tai tikrai nea schmoll.gif kazkaip po meiles reikaliuko turejau veiklos ir net negalvojau apie tai, kol viena diena troleibuse taip supykino, kad galvojau, jog teks kurioj stotelej lipt ir begt uz kampo blink.gif o ir naktim pradejau atsibust ir baisiai valgyt noret biggrin.gif
na bet reikia apsisarvuot kantrybe ir laukt smile.gif o taip tikejausi jau Kaledoms suzinot stebuklinga naujiena verysad.gif
parasysiu, mergaites, kokios toliau zinios bus smile.gif ar ateis nelaukiamos mmm, ar ne...
sekmytes visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif , ateinu pas jus su savo hcg skaiciuku- 995mIU/L . Paskutines mm buvo lygiai pries menesi lapkricio 22d. BT neseku, tai O paskaiciavus pagal skaiciuokle buvo gruodzio 6d. hcg darytas 15DPO. Labai prasau jusu nuomones? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pipper @ 2010 12 22, 18:08)
Sveikos mergaites 4u.gif , ateinu pas jus su savo hcg skaiciuku- 995mIU/L . Paskutines mm buvo lygiai pries menesi lapkricio 22d. BT neseku, tai O paskaiciavus pagal skaiciuokle buvo gruodzio 6d. hcg darytas 15DPO. Labai prasau jusu nuomones?  blush2.gif

Nugi labai nemazi skaiciuokai thumbup.gif
Sveikinu wub.gif
O toje laborotorijoje kur dareisi HCG normu nedave?
Atsakyti