geromedoj dariausi, siandien faksu atsiunte su normom. Tik man kazkaip keisti ju matavimo vienetai mIU/L, nes visur kitur IU/L, arba mIU/ml? Paziurejau dabar santariskiu normas, tai jos lygiai tos pacios kaip ir geromedoj, bet vienetai IU/L. Dar pasitikrinau lapelyje, kur uzsirasiau, kai skambinau i geromeda, tai ten uzrasyta 995mIU/ml. Manau popieriniame geromedos atsakyme isivele klaida vienetuose. Turi buti arba mIU/ml arba IU/l
pataisykit jei as klystu?

QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 12 22, 17:42)
Jeeeeee... sveikinam
O as gristu is gines su naujienomis
Pas mane veliau implantacija ivyko, tad ir
veliau patapau
Taigi, mums viskas gerai - gine sake 10 balu
Dabar mums 5 savaites ir 4 dienos
Jau net sirdele plakancia mate
Tai vis dar negaliu atsitoketi nuo susitikimo su savo zirniuku 
Papildyta:
Visiskai sutinku

O as gristu is gines su naujienomis

Pas mane veliau implantacija ivyko, tad ir

Taigi, mums viskas gerai - gine sake 10 balu

Dabar mums 5 savaites ir 4 dienos

Papildyta:
Visiskai sutinku

sveikinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(gerberiuke @ 2010 12 23, 07:57)
Aciu,

Smagu, kad viskas gerai

Papildyta:
QUOTE(Pipper @ 2010 12 22, 22:33)
geromedoj dariausi, siandien faksu atsiunte su normom. Tik man kazkaip keisti ju matavimo vienetai mIU/L, nes visur kitur IU/L, arba mIU/ml? Paziurejau dabar santariskiu normas, tai jos lygiai tos pacios kaip ir geromedoj, bet vienetai IU/L. Dar pasitikrinau lapelyje, kur uzsirasiau, kai skambinau i geromeda, tai ten uzrasyta 995mIU/ml. Manau popieriniame geromedos atsakyme isivele klaida vienetuose. Turi buti arba mIU/ml arba IU/l
pataisykit jei as klystu?

Paziurejau, kad pas mane visuose tyrimuose irgi mIU/l

Sveikutes. Su sventem
Skaityneju internete. Radau toki straipsniuka:
http://www.sveikas.l...nestumo-testas/
Jame raso:
Dauguma nėštumo testų veikia tokiu būdu: jie žmogaus šlapime aptinka hormoną chorioninį gonadotropiną (hCG). Šis hormonas moters organizme pradedamas gaminti iškart po to, kai moteris pastoja. Jo kiekis nėštumo metu padidėja nuo 0 iki 100 000 mTV/ml ir daugiau. Jeigu hCG koncentracija viršija 10 mTV/ml, teigiamos reakcijos zonoje juostelė nusidažo raudona spalva.
Kai tik apvaisinama HCG pradeda gamintis?

Jame raso:
Dauguma nėštumo testų veikia tokiu būdu: jie žmogaus šlapime aptinka hormoną chorioninį gonadotropiną (hCG). Šis hormonas moters organizme pradedamas gaminti iškart po to, kai moteris pastoja. Jo kiekis nėštumo metu padidėja nuo 0 iki 100 000 mTV/ml ir daugiau. Jeigu hCG koncentracija viršija 10 mTV/ml, teigiamos reakcijos zonoje juostelė nusidažo raudona spalva.
QUOTE(*drauge* @ 2010 12 26, 12:33)
Sveikutes. Su sventem
Jame raso:

Jame raso:
taip, tik koncentracija tokia maza, kad NT raudona spalva nenusidazo... del to geriausia apsisarvuoti kantrybe ir palaukti iki mmm dienos, kai koncentracija jau galbut tokia (ir tai ne visada), kad ja NT jau gali parodyti
Sveikutes
O man iskylo klausimas toks,gal kvailokas
Kieno pagalba NT ar HCG jus pirmiausiai suzinojote apie savo
Turiu viena pazystama,kuri buvo jau
ir jai net jautriausi 10 jautrumo NT nerode nestumo net 3 savaites nuo mm turimu ateiti.O HCG parode.
Kolege irgi daresi NT 13DPO nestumo testas jautrus,bet nerode nieko-kazka jaute tai nuejo ir pasidare hcg tai siandien pasake kad laukias
tai paklausiau ar dar karta daresi siryt NT sako,dariausi ir vel neigiamas.
Tai man idomu.....nes mano testukai irgi labai jautrus,siandien dariausi pamaciau neigiama
O man siandien 12 DPO. Tai sakau gal ir as busiu is tu-gal reiktu nulekti ir hcg priduoti

Kolege irgi daresi NT 13DPO nestumo testas jautrus,bet nerode nieko-kazka jaute tai nuejo ir pasidare hcg tai siandien pasake kad laukias

Tai man idomu.....nes mano testukai irgi labai jautrus,siandien dariausi pamaciau neigiama

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 12 27, 12:59)
Sveikutes
ir jai net jautriausi 10 jautrumo NT nerode nestumo net 3 savaites nuo mm turimu ateiti.O HCG parode.
tai paklausiau ar dar karta daresi siryt NT sako,dariausi ir vel neigiamas.
O man siandien 12 DPO. Tai sakau gal ir as busiu is tu-gal reiktu nulekti ir hcg priduoti 

hcg daug jautriau

Nežinau, ar pelnytai į šią temelę užsukau
Apie HCG tyrimą išgirdau nesivystančių nėštumų temoj (o man toks ir įtariamas), bet nelabai suprantu jo esmės (temos pirmąją žinutę perskaičiau). Kada šis tyrimas atliekamas? Ar jis daromas tik privačiose klinikose, ar ir poliklinikose? Ir apskritai - ar jis daromas, įtariant nesivystantį nėštumą?
Mane kas kelias dienas tikrina echoskopu, kalba apie išvalymą, bet apie jokį HCG tyrimą net neužsimena. Gal aš pati jau ieškau paskutinio šiaudo?
Ačiū už atsakymą

Mane kas kelias dienas tikrina echoskopu, kalba apie išvalymą, bet apie jokį HCG tyrimą net neužsimena. Gal aš pati jau ieškau paskutinio šiaudo?
Ačiū už atsakymą

man kai itare nesivystanti ir as ginei uzsiminiau apie HCG, tai gine tepasake - kam metyti pinigus, jei po 2 sav viskas ir taip bus aisku.. Tipo tada pakartotinai darys echo ir pamatys - vystosi nestumas ar ne?? T
Tai gali pati gines paklausti, o jei kraujo tyrima padaryti? Nors ir jai tai matyt atrodo nebutina, jeinet nesiulo, o tik echo stebi.
HCG, manau, galima daryti bet kada... nes tarkim jei nestumas is tikro nesivysto, tai ir tie skaiciukais augs leciau ir siaip gal bus mazesni nei priklauso pagal savaites..
Sekmes!
Tai gali pati gines paklausti, o jei kraujo tyrima padaryti? Nors ir jai tai matyt atrodo nebutina, jeinet nesiulo, o tik echo stebi.
HCG, manau, galima daryti bet kada... nes tarkim jei nestumas is tikro nesivysto, tai ir tie skaiciukais augs leciau ir siaip gal bus mazesni nei priklauso pagal savaites..
Sekmes!
Manau dideles esmes siuo atveju hcg tyrimas neturi... jis paprastai daromas, kai norima suzinoti ankstyvaji nestuma ir tai, kaip jis vystosi (dazniausiai daromas pries pasirodant pas gine), todel jei itariamas nesivystantis, manau verciau pasitiketi gine...