Ieskau meistro indaplovei Vilniuje, gal galite rekomenduoti
Labas rytas
Tevai turi Gorenje 2000W siurbli turetu buti stipraus veikimo, bet nieko netraukia, nors ir isvalytas. Kokia galetu buti problema?!
Gal kas gali rekomenduoti skalbimo masinu meistra kaune?
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 04 21, 07:05)
Ir as Vilniuje indaplovei ieskau
As irgi ieskojau ir radau
Pas mane sugedo Whirlpool indaplove, paskambinau i UAB, kurios Nr radau Whirlpool puslapyje - serveso meistrai, man telefonu diagnazavo gedima ir rekomendavo keisti indaplove
gal ekstasensai ten dirba
Vienas pazistamas rekomendavo meista, pas kuri pats ne viena karta taise visokia buitine technika. Ir sis paprastas "NEoficiaulus atstovas" pakeite viena detale ir as vel turiu padejeja
Tikiousi ilgam
ir sumokejau tik 80 Lt.
Taigi nezinau ar forumo taisykles leidzia cia rasyti telefona
Jei kam idomu parasykite i AZ
Pas mane sugedo Whirlpool indaplove, paskambinau i UAB, kurios Nr radau Whirlpool puslapyje - serveso meistrai, man telefonu diagnazavo gedima ir rekomendavo keisti indaplove
Vienas pazistamas rekomendavo meista, pas kuri pats ne viena karta taise visokia buitine technika. Ir sis paprastas "NEoficiaulus atstovas" pakeite viena detale ir as vel turiu padejeja
Taigi nezinau ar forumo taisykles leidzia cia rasyti telefona
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 04 21, 07:05)
prisidedu prie paieškų Vilniuje.Gal galite kas rekomenduoti patikimą meistrą?
Galima ir į až
Nors skalbimo mašinų meistrų temoje yra skelbiami ir meistrų telefonai
Ieškojau ir skelbimuose,gal turite atsiliepimų apie meistrus Vilniuje,kurių telefonai :
8677 28244 ir 8679 00273 ?
8677 28244 ir 8679 00273 ?
Gal kas gali pasakyti, tik nusipirkom skalbykle, o ji pradedant grezimo apsukas, pasaudo, net visa pasoka nuo to saudymo, poto isisukant to nebuna, taciau pradedant apsukas isauna gal kokius 5 kartus, ir pabaigoje apsukoms mazinant irgi isauna? Kas tai gali buti? Ar reikia kviesti meistra?
Jeigu Kaune ir aplink Kauną ieškote televizorių meistro galiu rekomenduoti, tikrai puikų meistrą
Jo telefonas +37067155064
Kvietėm vienus meistrus, sakė nepataisomas (bet už kelią paėmė
), o šis pataisė ir už padorią kainą ir iškvietimas nekainavo
.
Kvietėm vienus meistrus, sakė nepataisomas (bet už kelią paėmė
QUOTE(zuzuke @ 2012 06 21, 13:10)
Sveiki. Gal yra kam perdeges televizoriaus ekranas ? Idomu kiek laiko taiso. nes man jau daugiau nei menesi. Ir vis sako kad jis tai vilniuje, tai kaune, o dabar jau galiausiai Lenkijoje. 
Mums irgi panašiai yra buvę. Kai perdega ekranas, tai jis keičiamas, o ne remontuojamas