Įkraunama...
Įkraunama...

Buitinės ir nebuitinės technikos gedimai

QUOTE(Colomba @ 2012 07 31, 20:33)
Labas vakaras. Jaučiuosi pakankamai kvailai, bet turiu klausimą dėl skalbimo mašinos. Įsigijo Finlux 1042. Skalbė pirmą kartą gerai, bet normaliai neišskalavo ir liko vanduo būgne, neišbėga. Blogiausia, kad instrukcija yra tik suomių kalba.
Kas galėtų būti? Ar kažko nepadarė prieš/po skalbimo?  g.gif

Iš anksto ačiū už patarimus.  smile.gif

tokia?
Papildyta:
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 07 31, 21:16)
Man vaikas buvo nusukęs , kad visai negręžtų, tai atidariau -vanduo pliūpt  doh.gif , mano senutė Siemens

Matai kaip idomiai g.gif

pas mane issiurbiamas, bet necentrafuguojamas...

o tokia mintis - masina, kaip supratau, nauja... tai gal koks transportavimo varztas likes?...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 07 31, 21:20)
tokia?
Papildyta:
Matai kaip idomiai  g.gif

pas mane issiurbiamas, bet necentrafuguojamas...
o tokia mintis - masina, kaip supratau, nauja... tai gal koks transportavimo varztas likes?...

Panaši, tik ten kur prie funckijų kur užrašai, pas mane paveiksliukai, ir man atrodo pora funkcijų gal kiek skiriasi. Bet pagrinde visa kita atitinka.

O kaip patikrinti ar galėjo likti varžtas?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 07 31, 21:26)
Panaši, tik ten kur prie funckijų kur užrašai, pas mane paveiksliukai, ir man atrodo pora funkcijų gal kiek skiriasi. Bet pagrinde visa kita atitinka.

O kaip patikrinti ar galėjo likti varžtas?

Pasiziurekit ten instrukcijoje yra.

Dar vienas budas patikrinti - paleiskit centrafugavima - pirmiausiai ispumpuot turi, o tada pradet sukti...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2012 07 31, 21:31)
Pasiziurekit ten instrukcijoje yra.

Dar vienas budas patikrinti - paleiskit centrafugavima - pirmiausiai ispumpuot turi, o tada pradet sukti...

O kaip centrafugavimą paleisti?

Atsiprašau, kad su tokiais kvailais klausimais. Esu visiškai žalia šiame reikale. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 31 liepos 2012 - 21:36
QUOTE(Colomba @ 2012 07 31, 21:35)
O kaip centrafugavimą paleisti?

Atsiprašau, kad su tokiais kvailais klausimais. Esu visiškai žalia šiame reikale. smile.gif

Nustatot programa „centrafuga“ (pagal instrukcija (nuoroda) tai yra antra i kaire nuo „vertikalios“ (12 val.) padeties).

Jeigu imestumet nuotrauka valdymo bloko butu aiskiau kalbeti...

Ir paspausti START

Dar klausimas - ar pabaigus programai uzsiziebia programos pabaigos indikatorius (velgi - pagal instrukcija - indikatorius Nr. 8 (kaireje puseje, apacioje prie programu ratuko).
Atsakyti
Gal kas turite minetaja skalbimo masina BOSCG WFX 2850 ir galesite man padeti. Vaikas kazka prispaude, prijunginejo ir dabar ekranelyje rodo rakteli. Niekur nerandu jos naudojimosi instrukcijos, o internete rasti patarimai neveikia kaip antai kartu palaikyti nuspaustus issukimo ir temperaturos nustatymo mygtukus. Tokiu tiesiog nera. Visus jau mygukus ir kartu ir atskirai ispaudinejau, niekas nepadeda. Buignas atsidaro... Puolu i nevilti, nes ryt sekmadienis, o skalbiniu kruva smile.gif
Atsakyti
raso palaikyti start 5 sekundes... g.gif
Atsakyti
ACIU Allberto! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jetau, kaip faina! Aciu aciu aciu!
Atsakyti
Gal žinote gerą ir nebrangininką elektrinių viryklių meistrą Vilniuje
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gerą,nebrangininką meistrą,remontuojantį indaploves Vilniuje?
Galima ir až,dėkui 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit atsakyti - ar visos džiovyklės automatiškai sustoja, kai prisipildo vandens talpa? smile.gif
Atsakyti
Su naujais smile.gif
gal kas zinote dujiniu katilu mesitriuka ax.gif labai reikai.. vis sarlatanai pasirodo.. gal kama kas taise - lauksiu pasiulymu smile.gif
Atsakyti