Rene, o ko aš anksčiau paraše nuorodos nemačiau??? Darbai
kai kuriuos tikrai mačiau ankstesnėse temose, kol skaičiau ir įsiterpt nedrįsau

Man patiko akutės. Turiu keletą pasiruošus, bet vis dar nedrįstu bandyti į ką nors jas dėti.
burbanti princiesa, nu nu, nesinervink, taigi aš neliejau jo, o į molį įspaudžiau

o, užduosiu keletą durnų klausimų. naudojuos proga, tskant
- kokiais grąžteliais gręžiat sidabrą? Ar tinka tie, kur metalui gręžt, jei pirkt nejuvelyrinius? ( nes turiu graviravimo rinkinuką... nu tai tie grąžteliai nežinau... dantim gręžiot matyt tik tinka)
- ir šiaip pjovimui gręžimui turbūt reiktų, kad būtų su deimantiniu padengimu ane?
- o dar klausimas... kas namuose dirbat, tai kampelį turit savo darbams įsikūrę, ar taip priešokiais kada kur? Gal vertėtų pasidalinti idėjom?
Aš dažniausiai dirbu virtuvėj, tai krūvas dėžučių tempiu iš tamsaus kambario, apkraunu visus stalus ir spinteles, aišku tada jau apie jokį maisto gaminimą negali būti nė kalbos

O po visko tvarkymosi be proto, ypač po poliravimo filco ir pastos liekanom viskas nuklota. Be to tas tampymas nervina ir numuša visą ūpą. Galvoju tamsiam įsirengti kažkokią mini dirbtuvėlę. Bet blogai, kad tamsus, kuriame tilpčiau, prie miegamųjų. Be to, ten jau nei lituot, nei poliruot, netiktų... Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?