Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(kutuce @ 2010 12 16, 22:28)
ieškojau, neradau  biggrin.gif
---------

O tu jau albumo prisijungima turi?
Atsakyti
JAU TURIU ,,,MAN ATSIUNTE IS KART KUR NUOTRAUKYTES IKELT...
Papildyta:
LELILA MATAU TU DAR PRISIJUNGUSI...KIEK TAU LAIKO PO O.P PRAEJO?KIEKLAIKO TAS TINIMAS UZSILAIKE?IR PO KIEK LAIKO KORSETA USIEMEI? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katukas123 @ 2010 12 17, 01:39)
JAU TURIU ,,,MAN ATSIUNTE IS KART KUR NUOTRAUKYTES IKELT...
Papildyta:
LELILA MATAU TU DAR PRISIJUNGUSI...KIEK TAU LAIKO PO O.P PRAEJO?KIEKLAIKO TAS TINIMAS UZSILAIKE?IR PO KIEK LAIKO KORSETA USIEMEI? ax.gif

As nedariau op. jeigu virs mano albumo perskaitytum uzrasa, butum macius, kad as op. nedarius.
Atsakyti
kazka sumaise katukas123 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 17, 09:54)
kazka sumaise katukas123  biggrin.gif

Aha biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dabar galvoju...o pas ką katukas123 darėsi op??? g.gif ko gero busiu praleidus kažkur įrašą ax.gif
Atsakyti
nezinau kada jis man bus labas doh.gif .. pavargau jau nuo maudimo, tinimo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 17, 00:34)
O tu jau albumo prisijungima turi?

neturiu, bet aš dar ir fotkės nepadariau, nes koridoriuje per mažai šviesos prieš veidrodį, kadangi reikia blicą išjungti, labai prastai matosi, palauksiu kol įsidienos, tuomet nusifotkinsiu. Bet kaip aš varna pamištau MB pagalbos paprašyti doh.gif

QUOTE(idani @ 2010 12 17, 09:05)
nezinau kada jis man bus labas  doh.gif .. pavargau jau nuo maudimo, tinimo ir t.t.

Eiktu sau, kaip nelaukiu šio laiko, kuomet reikės naktimis kankintis

Labas rytas

Bet vis tik aš turbūt liksiu prie vienos op, nežinau, kažkaip nesinori man iš karto dviejų, tai pasiliksiu pilvą kovo mėnesiui, iki jo, numesiu dar svorio, bus geriau taip. Na dar pažiūrėsiu ką B pasakys, bet įtariu, kad ir jis atmes mane, nes vien su mano papais kiek darbo doh.gif
Atsakyti
Sveikos...
Atsakyti
mergaites, o kada po pilvo operacijos jau sportuot pradet galima?

man V.K. sake, kad 6 sav jokiu sunkiu daiktu kilnot negalima tai gal tiek ir nesportuot uztektu? g.gif

As dabar menesi iki op stangrinu uzpalio raumenis, darau pratimus, nes kai dings pilvas tada dupse kris i akis, reikia, kad ji butu geros formos tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teja*: 17 gruodžio 2010 - 10:02
man uzdraude sportuoti 2 menesius, o paskui sake po truputi galiu, bet pilvo preso labai neapsunkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 17, 12:12)
man uzdraude sportuoti 2 menesius, o paskui sake po truputi galiu, bet pilvo preso labai neapsunkinti  4u.gif

Jauciu tikrai su pilvo presu reikia dar pakenteti po to.
O kaip manot baseinas g.gif , nors vandeni dirba visi raumenys ir svarbiausia tu nejauti, bet gal cia per daug nepkrausi. Nes jau ir dabar taip noreciau ka nors pasportuot, iki op kasdien kur nors varydavau doh.gif
Atsakyti