Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

sorry ,,tikrai sumaisiau..
o.k papasakokit kas is jusu darsi kam daugiau laiko praejo...kada tinimas praejo?ar po ,menesio jau korseta nusiimt?galvopju kaip cia naujiems rengtis?
Atsakyti
QUOTE(katukas123 @ 2010 12 17, 12:46)
o.k papasakokit kas  is jusu darsi kam daugiau laiko praejo...kada tinimas praejo?ar po ,menesio jau korseta nusiimt?galvopju kaip cia naujiems rengtis?

siandien menuo po operacijos ir dar esu sutinus, aisku ne tiek kiek po operacijos, bet dar tokia ponckine.. korseta reikia nesioti 2 men. as muset su juo busiu iki vasaros lotuliukas.gif .. silta, aptempta lotuliukas.gif ... juokauju mirksiukas.gif .. mane nervina, nes nelabai galiu uzsideti kelniu, nes spaudzia randa man rodos doh.gif .. tai vaikstau su sukniom biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka su korsetu, kazkaip suspausta jauciuosi, tvirciau. Aisku biski nervina, bet kai nusiimu tai tokia palaida bala....
Man liepe nesiot 5 savaites. Nu idomiai kazkaip, visoms skirtingai

Katuk, o tau bambos nedare naujos?
Atsakyti
ne man nedare bambos ,labai norejau,bet...ake odos neuzteks,po to plys...man labai mazai nupjove...bet riebalu daug nueme,,nu man labai gadino nuotaika mano apendicito randas...cia kaip gvuliui padarytas buvo,,jau pora metu praeje ,,o kaip liko taip liko,bet dabar gydytojas pataise....
as 1 vakara jau nusiemiau ta guma,,ir uzsidejau kita,,turiu tokia kur liemeni suspaudzia,jukinga tai kad man ta guma per didele,,uzsidejau ne kaip suverziancia guma,o kaip paprasta bliuskute... smile.gif .bet siek tiek pailsejo pilviukas,,nes buvau iskalbus ana,,dabar vel su senuoju gorsetu...taip man niesti... blink.gif
Atsakyti
O tai klausykit, kai nusiimat tuos korsetus, pilvas ne stangrus, o vistiek palaida bala? As kazkaip isivaizdavau, kad viskas iskart tvirta, grazu... Nes kam tada daryt, nes ir dabar pas mane palaida bala. Tik del to, kad mazesne ta "bala" butu?
Hm.
Atsakyti
man kaip nusiimu kieta ir tvirta,,labai kieta...bet saugiau jauciuosi su guma,nes saugau pjuvi..nebijok viskas bus gerai...darykis greiciau...
kiekviena ryta as atsikeliu su sypsena vis laimingesne..beto ir ssavijauta geresne vis.
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 17, 09:05)
nezinau kada jis man bus labas  doh.gif .. pavargau jau nuo maudimo, tinimo ir t.t.
Blyn, mano oda jauciu kaip guma..tamposi į visas puses, kiek reik ir kiek ne.. nes nu neskauda man.. kai uzkliudau pati randeli, tai taip, bet siaip vaikstant, sedint - man nieko nemalonaus nebesijaučia g.gif
QUOTE(teja* @ 2010 12 17, 09:55)
mergaites, o kada po pilvo operacijos jau sportuot pradet galima?
man V.K. sake, kad 6 sav jokiu sunkiu daiktu kilnot negalima tai gal tiek ir nesportuot uztektu?  g.gif

QUOTE(idani @ 2010 12 17, 10:12)
man uzdraude sportuoti 2 menesius, o paskui sake po truputi galiu, bet pilvo preso labai neapsunkinti  4u.gif
drinks_cheers.gif , man sake irgi 2 mėn. ramiai, o po to jau bandyti palengva labai presą pamankštinti 4u.gif
QUOTE(idani @ 2010 12 17, 11:53)
siandien menuo po operacijos ir dar esu sutinus, aisku ne tiek kiek po operacijos, bet dar tokia ponckine.. korseta reikia nesioti 2 men. as muset su juo busiu iki vasaros  lotuliukas.gif .. silta, aptempta  lotuliukas.gif ... juokauju  mirksiukas.gif .. mane nervina, nes nelabai galiu uzsideti kelniu, nes spaudzia randa man rodos  doh.gif .. tai vaikstau su sukniom  biggrin.gif

Man su korsetu irgi labai liuks tongue.gif .. Tvirtai taip jaučiuosi.. Ir nekliudo man kokias kelnes nešioti, tik tiek kad smunka jos.. nes tas korsetas - slidus bjaurybė tongue.gif .. O kokio diržo irgi nesinori, nes ties randu tada taip nemaloniai jaučiasi..

P.S. Man sijonuotos, su suknelėm moterys laaabai gražiai atrodo 4u.gif

QUOTE(Muse @ 2010 12 17, 13:26)
O tai klausykit, kai nusiimat tuos korsetus, pilvas ne stangrus, o vistiek palaida bala? As kazkaip isivaizdavau, kad viskas iskart tvirta, grazu... Nes kam tada daryt, nes ir dabar pas mane palaida bala. Tik del to, kad mazesne ta "bala" butu?
Hm.

Ne taip supratai 4u.gif .. Su pilvu viskas ok, tvirtas jis.. Bet pripranti būti korseto apspausta, "įrėminta", kad be jo tiesiog jautiesi nesaugiai.. Atrodo papūs vėjas ir nulinksi kaip liepa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 12 17, 16:45)
papūs vėjas ir nulinksi kaip liepa  tongue.gif

hihihi.gif.. as dabar metu svori karsta.gif.. sustojo zaraza judet biggrin.gif
Atsakyti
Nu nuraminot, kad pilvas po OP kietas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasom i albumo dienorasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 12 17, 15:26)
Hm.

Oiiii, gal ne toki palyginima pritaikiau ax.gif pilvas tvirtas, itemptas,tik jausmas toks nenusakomas, be korseto jautiesi kazkaokia nesaugi;
Atsakyti
Emuke, ziuriu nauju foto ikelei smile.gif Na pas tave viskas kaip ir grazyn eina. O kaip jautiesi?
Atsakyti