pas mane buvo daug, bet nemazai nupjove

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 20, 09:32)
Labas rytas
Neri, Idani prasom i albumo dienorascius
Katukas, norejau paklaust ar tavo bamba taip zemai ar ten tik fotkej taip atrodo?
Papildyta:
Tiesa, Idani ir Neri, gal galit nusifotkin is sono ir priekio kaip db atrodo?
Neri, Idani prasom i albumo dienorascius

Katukas, norejau paklaust ar tavo bamba taip zemai ar ten tik fotkej taip atrodo?
Papildyta:
Tiesa, Idani ir Neri, gal galit nusifotkin is sono ir priekio kaip db atrodo?
sveikute leila ,,mano bamba nezemai,,lyg ir normaliai,,man is auksciau fotkino,,3 sav nuotrauka padarysim geriau,,uz 3 dieneliu bus 3 sav,,tada pasidarusiuu ,paziuresim,,oi tiesa norjau paklsuti o jums su skrandziu nieko nebuvo?man labai grauze....bet dabar jau kelios dienos kaip dingo..gal r jum kam taip buvo
Nu pasisveriau
, 63 kg. Nieko daug nenukrito, kazkaip tikejausi kad bus 60.
Ai dzin, nesu ligonis ant svorio metimo
Merginos, noriu paraginti jus. Po op Darykites limfodrenazini masaza
Siandien ryte atsikeliau kaip pluksnele, issitiesiau, biski jauciu tempima, bet visai kitoki nei buvo pries. Kazkoks stebuklas, pati negaliu tuo patiketi. Bijau ir dziaugtis, bet jei po vieno kart man taip pagerejo, tai jauciu tuoj atsistatysiu pilnai. O gal per Naujus ir sokti jau galesiu

Ai dzin, nesu ligonis ant svorio metimo
Merginos, noriu paraginti jus. Po op Darykites limfodrenazini masaza

Siandien ryte atsikeliau kaip pluksnele, issitiesiau, biski jauciu tempima, bet visai kitoki nei buvo pries. Kazkoks stebuklas, pati negaliu tuo patiketi. Bijau ir dziaugtis, bet jei po vieno kart man taip pagerejo, tai jauciu tuoj atsistatysiu pilnai. O gal per Naujus ir sokti jau galesiu

mazai judi, tai nenorek labai.. o as jau sveriu 73
(po operacijos buvo 78 kg)

QUOTE(katukas123 @ 2010 12 21, 02:58)
sveikute leila ,,mano bamba nezemai,,lyg ir normaliai,,man is auksciau fotkino,,
Sveika, na man pasirode, kad ji klubu lygyje, o ne juosmens, bet gal cia foto kalta. Bus idomu paziuret kitas foto.
QUOTE(Ineta.V @ 2010 12 20, 22:07)
Neri29
Atrodai puikiai.Pas tave strijų labai nedaug arba visai jų nėra,o va pas mane tai žiauriai daug,kaži kaip aš atrodysiu?
Primenu,kad op planuoju kitą rudenį.

Na buvo pas mane striju ir nemazai sakyciau, gal tik tiek kad esu rudaode, gal jos matomos maziau. Tos kurios buvo virs bambos dabar yra iskart virs rando. kazkurioje nuotraukoje matosi. Atrodysi gerai

oho mergaites, su svorio metimais
man op metu nureze tik pora simtu gramu odos, o dabar kazkaip net nemetant to svorio 2kg nukrito, tai man cia nerealu
tik kad negryztu jie su kaupu po svenciu

man op metu nureze tik pora simtu gramu odos, o dabar kazkaip net nemetant to svorio 2kg nukrito, tai man cia nerealu

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 21, 16:44)
Na buvo pas mane striju ir nemazai sakyciau, gal tik tiek kad esu rudaode, gal jos matomos maziau. Tos kurios buvo virs bambos dabar yra iskart virs rando. kazkurioje nuotraukoje matosi. Atrodysi gerai
visvien bus geriau nei dabar 

Oi tikrai bus tik geriau,tos strijos nesvarbios,svarbu tai,jog nebekabes pilvas baisus
vakar apsiziurinejau bamba. pamaciau viduje dar toki maza sasiuka, pabandziau nuimti , nesigauna, kaip ir siulas kazkoks, bet ne toks plonas kaip buvo siuta bamba. Patraukiau labiau, pajutau, kad jis kazkur viduje gyliai. Sakes. kiek suprantu juk sitos op metu ir viduje kazka siuna, tvarko, bet kaip tas siulas galejo bamboje atsirasti
. Ai palikau ramybeje, tegul buna, tikiuosi betraukdama, nieko ten viduje nenutraukiau.
Idani, o tu dar tvarscius klijuoji?
Leila, uzeik i dienorasti

QUOTE(Neri29 @ 2010 12 22, 09:18)
kaip isememe siulus, tai ir neklijuoju

vakar buvau uzsidejus maudymke pasimaivyti, tai

vakar apsiziurinejau bamba. pamaciau viduje dar toki maza sasiuka, pabandziau nuimti , nesigauna, kaip ir siulas kazkoks, bet ne toks plonas kaip buvo siuta bamba. Patraukiau labiau, pajutau, kad jis kazkur viduje gyliai. Sakes. kiek suprantu juk sitos op metu ir viduje kazka siuna, tvarko, bet kaip tas siulas galejo bamboje atsirasti
. Ai palikau ramybeje, tegul buna, tikiuosi betraukdama, nieko ten viduje nenutraukiau.

Butinai nueik kad istrauktu, nes nuo siulu kazkokios pragulos prasideda.
Panos, kiek jus per liemeni cm suplonejot?
Papildyta:
Uzejau

QUOTE(**Leila** @ 2010 12 22, 11:59)
Butinai nueik kad istrauktu, nes nuo siulu kazkokios pragulos prasideda.
Kad zinok, nesitraukia jis, jauciasi tempimas kazkur viduje, gal sakau reiks paciam Bagdonui paskambinti ir paklausti. Nes sakau tas siulas toks kitoks, storesnis daug, gal su juo viduje kazka siuvo, ir jis per klaida cia islindo.
Aisku galiu nueit ir gyd. Bet pas mus Utenoje, ten jie ir siulu istraukt normaliai nemoka. Istrauke man is bambos, tai grizusi, pati dar kelis issitraukiau.
Bagdonui gal sakau, geriau po pietu skambinti