Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

pas mane buvo daug, bet nemazai nupjove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 20, 09:32)
Labas rytas

Neri, Idani prasom i albumo dienorascius 4u.gif

Katukas, norejau paklaust ar tavo bamba taip zemai ar ten tik fotkej taip atrodo?
Papildyta:
Tiesa, Idani ir Neri, gal galit nusifotkin is sono ir priekio kaip db atrodo?

sveikute leila ,,mano bamba nezemai,,lyg ir normaliai,,man is auksciau fotkino,,3 sav nuotrauka padarysim geriau,,uz 3 dieneliu bus 3 sav,,tada pasidarusiuu ,paziuresim,,oi tiesa norjau paklsuti o jums su skrandziu nieko nebuvo?man labai grauze....bet dabar jau kelios dienos kaip dingo..gal r jum kam taip buvo
Atsakyti
Nu pasisveriau verysad.gif , 63 kg. Nieko daug nenukrito, kazkaip tikejausi kad bus 60.
Ai dzin, nesu ligonis ant svorio metimo

Merginos, noriu paraginti jus. Po op Darykites limfodrenazini masaza 4u.gif

Siandien ryte atsikeliau kaip pluksnele, issitiesiau, biski jauciu tempima, bet visai kitoki nei buvo pries. Kazkoks stebuklas, pati negaliu tuo patiketi. Bijau ir dziaugtis, bet jei po vieno kart man taip pagerejo, tai jauciu tuoj atsistatysiu pilnai. O gal per Naujus ir sokti jau galesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 21 gruodžio 2010 - 10:00
mazai judi, tai nenorek labai.. o as jau sveriu 73 biggrin.gif bigsmile.gif (po operacijos buvo 78 kg)
Atsakyti
QUOTE(katukas123 @ 2010 12 21, 02:58)
sveikute leila ,,mano bamba nezemai,,lyg ir normaliai,,man is auksciau fotkino,,

Sveika, na man pasirode, kad ji klubu lygyje, o ne juosmens, bet gal cia foto kalta. Bus idomu paziuret kitas foto.
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 12 20, 22:07)
Neri29 bigsmile.gif Atrodai puikiai.Pas tave strijų labai nedaug arba visai jų nėra,o va pas mane tai žiauriai daug,kaži kaip aš atrodysiu? g.gif Primenu,kad op planuoju kitą rudenį.

Na buvo pas mane striju ir nemazai sakyciau, gal tik tiek kad esu rudaode, gal jos matomos maziau. Tos kurios buvo virs bambos dabar yra iskart virs rando. kazkurioje nuotraukoje matosi. Atrodysi gerai 4u.gif visvien bus geriau nei dabar ax.gif
Atsakyti
oho mergaites, su svorio metimais thumbup.gif
man op metu nureze tik pora simtu gramu odos, o dabar kazkaip net nemetant to svorio 2kg nukrito, tai man cia nerealu yahoo.gif tik kad negryztu jie su kaupu po svenciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 21, 16:44)
Na buvo pas mane striju ir nemazai sakyciau, gal tik tiek kad esu rudaode, gal jos matomos maziau. Tos kurios buvo virs bambos dabar yra iskart virs rando. kazkurioje nuotraukoje matosi.  Atrodysi gerai  4u.gif visvien bus geriau nei dabar ax.gif

Oi tikrai bus tik geriau,tos strijos nesvarbios,svarbu tai,jog nebekabes pilvas baisus
Atsakyti
vakar apsiziurinejau bamba. pamaciau viduje dar toki maza sasiuka, pabandziau nuimti , nesigauna, kaip ir siulas kazkoks, bet ne toks plonas kaip buvo siuta bamba. Patraukiau labiau, pajutau, kad jis kazkur viduje gyliai. Sakes. kiek suprantu juk sitos op metu ir viduje kazka siuna, tvarko, bet kaip tas siulas galejo bamboje atsirasti g.gif . Ai palikau ramybeje, tegul buna, tikiuosi betraukdama, nieko ten viduje nenutraukiau.
Idani, o tu dar tvarscius klijuoji?

Leila, uzeik i dienorasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 22 gruodžio 2010 - 08:21
QUOTE(Neri29 @ 2010 12 22, 09:18)

kaip isememe siulus, tai ir neklijuoju biggrin.gif .. vakar ir man tas pats buvo lotuliukas.gif ziuriu kur pilvo randas toks sasiukas atsilupe, tai gi paemiau ir ziuriu siulas melynas biggrin.gif ... bet neskaudejo smile.gif
vakar buvau uzsidejus maudymke pasimaivyti, tai wub.gif
Atsakyti
vakar apsiziurinejau bamba. pamaciau viduje dar toki maza sasiuka, pabandziau nuimti , nesigauna, kaip ir siulas kazkoks, bet ne toks plonas kaip buvo siuta bamba. Patraukiau labiau, pajutau, kad jis kazkur viduje gyliai. Sakes. kiek suprantu juk sitos op metu ir viduje kazka siuna, tvarko, bet kaip tas siulas galejo bamboje atsirasti g.gif . Ai palikau ramybeje, tegul buna, tikiuosi betraukdama, nieko ten viduje nenutraukiau.

Butinai nueik kad istrauktu, nes nuo siulu kazkokios pragulos prasideda.

Panos, kiek jus per liemeni cm suplonejot?
Papildyta:

Uzejau 4u.gif Ir komentara palikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 12 22, 11:59)
Butinai nueik kad istrauktu, nes  nuo siulu kazkokios pragulos prasideda.

Kad zinok, nesitraukia jis, jauciasi tempimas kazkur viduje, gal sakau reiks paciam Bagdonui paskambinti ir paklausti. Nes sakau tas siulas toks kitoks, storesnis daug, gal su juo viduje kazka siuvo, ir jis per klaida cia islindo.

Aisku galiu nueit ir gyd. Bet pas mus Utenoje, ten jie ir siulu istraukt normaliai nemoka. Istrauke man is bambos, tai grizusi, pati dar kelis issitraukiau.

Bagdonui gal sakau, geriau po pietu skambinti g.gif
Atsakyti