Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(idani @ 2010 12 29, 15:58)
man siurbta rankos + slaunu vidine dalis + nugara  biggrin.gif  tos vietos dar iki siol (1.5 men) nejautrios.. kur slaunys dar melynes yra  4u.gif

o man po triju metu ir tai dar nera to jautrumo doh.gif

"..Ir priekabiu neieskot." -- geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 12 29, 21:15)
o man po triju metu ir tai dar nera to jautrumo  doh.gif

"..Ir priekabiu neieskot." -- geras  thumbup.gif

visiskai nera jautrumo ar tiesiog jausmas, lyg nutirpe butu g.gif idomu kodel taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 12 28, 12:47)
ai... kur siurbta prisilietus visur skauda.. uzkniso jau  doh.gif ... sasai visi nukrito... svoris nekyla, o po kelis gramus krenta.. artejam prie tikslo  biggrin.gif .. tempimas pilvo yra .. melynes dar yra kur leskos siurbtos..

QUOTE(Beatuk @ 2010 12 29, 20:15)
o man po triju metu ir tai dar nera to jautrumo  doh.gif

Vat tą ir norėjau pasakyti 4u.gif .. Kalbu apie siurbimo vietas.. Aš siurbliavau vidines kelių puses prieš n metų (~7-8, jau net nebepamenu g.gif ), tai tos vietos laaaaabi ilgai buvo tokios "nemalonios lietimui" cool.gif .. Neskaudėjo, tik šiaip nesmagu būdavo nei liesti, nei kažkaip kojas atremti kur, kai konkrečiai liesdavosi tos vietos.. Dbr jau visas ok.. Gal tas jautrumas priklauso ir nuo pačios vietos, kur siubliuojama g.gif ..
Atsakyti
[quote=Beatuk,2010 12 29, 21:15]
o man po triju metu ir tai dar nera to jautrumo doh.gif

unsure.gif man sake, kad po 4 men turetu buti jau normaliai.... dabar tai toks labai keistas jausmas sonuose, o kojytes tai skauda dar kaip turi but... Nu, bet rezultatas jau dabar atperka visus skausmus - apimtys 1-2 dydziais sumazejo! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 12 30, 01:17)
Aš siurbliavau ....

Sakes kaip juokingai skamba, ar pacios kada isiklausete lotuliukas.gif
as siurbliavau....kilimus, grindis, slaunis lotuliukas.gif
oi tos moterys.....
Na pas mane tik pilvas. Bet sakyciau virsutine dalis jau jautresne, jauciu kai lieciu. O pilvas zemiau bambos dar uztirpes, toks jausmas kad ne mano. Bet kiek atsimenu, kad gyd. sake, taip gali buti iki puses metu.
Atsakyti
Merginos,

Vakar vyras pats pasiule sukauptus pinigus skirti pilvo operacijai. Tai turbut darysiu. Galvociau apie vasario pradzia, kad iki vasaros viskas butu ok jau. Priminkit man, prasau, kaip ten su tom menesinemis -kiek laiko iki ju negalima jau OP darytis? Nes man kazkaip menesio pradzioje turi buti, tai galvoju, kada cia tas atostogas reiks imtis. Aisku, pirma i konsultacija reik nuvaziuot, bet nuvaziavus noreciau iskart ir del datos susitart.
Atsakyti
Man gyd.sake, kad nedaro per pacias mmm, o daugiau nelabai svarbu, ar pries, ar po.
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2010 12 30, 12:52)
Man gyd.sake, kad nedaro per pacias mmm, o daugiau nelabai svarbu, ar pries, ar po.

drinks_cheers.gif as susirgau po operacijos preajus 2 sav, tai jau tada buvo nepatogu po tuo kostiumu ten kuistis, bet jeigu buciau susirgus anksciau, tai amen... skauda ir dar mmmm
Atsakyti
Supratau. Tada geriau daryt iskart po ju. Blyn, vasario vidurys gaunasi. Vel komandiruociu laikas. Och.
Papildyta:
Idani, dar noriu pasakyt, kad fantastiskai atrodai!!!! 5 sav po OP? Gal gali priminti kos buvo tavo ugis/svoris pries/po OP? As mastau, ar reiktu dar ta menesi-du iki operacijos bandyt svorio mest, ar nelabai verta, kad organizmo nealinti. Kaip jus daret?
As dabar 168/68-69, kaip ir normaliai. Nors kadaise po pirmo gimdymo 62 sveriau, tai noreciau iki tiek vel nukrist. Netikiu, kad pilvas tiek svertu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 12 30, 13:08)
Supratau. Tada geriau daryt iskart po ju. Blyn, vasario vidurys gaunasi. Vel komandiruociu laikas. Och.
Papildyta:
Idani, dar noriu pasakyt, kad fantastiskai atrodai!!!! 5 sav po OP? Gal gali priminti kos buvo tavo ugis/svoris pries/po OP? As mastau, ar reiktu dar ta menesi-du iki operacijos bandyt svorio mest, ar nelabai verta, kad organizmo nealinti. Kaip jus daret?
As dabar 168/68-69, kaip ir normaliai. Nors kadaise po pirmo gimdymo 62 sveriau, tai noreciau iki tiek vel nukrist. Netikiu, kad pilvas tiek svertu smile.gif

As turejau identiskus duomenis, kai ejau konsultuotis smile.gif Turejau 2 men iki op, tai numeciau kaip tik iki 62 kg, nes gyd. rekomandavo bent kazkiek numest, tada geriau matosi lokalios riebalu sankaupos. Kita diena gryzus namo buvo 61, dabar, aisku, sventes savo +2 padare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 30 gruodžio 2010 - 12:17
QUOTE(Muse @ 2010 12 30, 13:08)
5 sav po OP? Gal gali priminti kos buvo tavo ugis/svoris pries/po OP? As mastau, ar reiktu dar ta menesi-du iki operacijos bandyt svorio mest, ar nelabai verta, kad organizmo nealinti. Kaip jus daret?

as pries operacija 168/77kg, kelios dienos po operacijos 78 kg. dabar 73 kg. sutarytje buvo parasyta, kad likus 30 d iki operacijos jokiu alinanciu dietu.. tai as sugebejau 2 kg uzsimest biggrin.gif ..
Atsakyti
Idani, fantastiškai atrodai wub.gif . Ką vyras tongue.gif ?

P.S. Tau bambos nelietė? Nes atrodo taip natūraliai, kaip visai neliesta ax.gif
Atsakyti