QUOTE(Muse @ 2011 01 05, 13:17)
Plia, prasidejo mmm. Tai i konsultacijas vaziuosiu sirgdama

. Kiek ten per konsultacija reikia nusirengti? Ar gal geriau konsultacija nukelti....
Tai su OP ne kazin kas, nes sekancios mm -vasario pradzioje, o as negaliu pvz. vasario 2-3 savaites atsotogu imti. Nu karoce.
taigi yra
tamponai konsultacijai nepakenks.
Papildyta:
QUOTE(Muse @ 2011 01 05, 13:27)
Galvoju pas Maslauska. Pas ji niekas nedare is jusu, berods. Kaikario klinika cia. Del to padarymo, as tai linkus manyti kad ir individualus organizmas ne paskutineje vietoje, tai jei vienai prasciau, nebutinai kitai irgi taip bus. Aisku, reik ziuret bendra tendencija.
Prisijungima turiu, tik pilvo foto ne dar:)
Tokio net nzn...
Nuo organizmo priklauso tik gyjimas, o ne pati op. Kiekvienas turi savo braiza ir sugebejimu. As pvz paziurejus i albuma iskart atsikiriu B darba nuo kitu. Nzn kaip kitoms,(tikiuosi nieks neisizeis, nes cia tik mano nuomone) bet jo suformuotos bambos ir randai man graziausi. ir apskritai pilvai atrodo kaip nuliovi po kiek laiko. Aisku, gali pasislinkt rando sonas auksciau ar zemiau,(nuo poodzio priklauso) bet cia ne esme, pakoreguoja paskui. Svarbiausiai nedaro rando skersai ir aukstai. Nu bet kaip sakiau, cia tik mano nuomone.