biski dar neramu del mmm, isidejau spirale, tai sako galiu iki 9 men laset... tai kaip tada???
na merginos vis paskaitau,tai man taip situacija neblogai atrodo. Visos jau po kokiu 5 sav nelogai jauciasi,o man tas labai aktualu.
o tai bijojau kad op teks perkelt i vasaros gala.
biski dar neramu del mmm, isidejau spirale, tai sako galiu iki 9 men laset... tai kaip tada???
QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 31, 00:16)
na merginos vis paskaitau,tai man taip situacija neblogai atrodo. Visos jau po kokiu 5 sav nelogai jauciasi,o man tas labai aktualu.
o tai bijojau kad op teks perkelt i vasaros gala.
Na, as jau visai žmoniškai jaučiuosi, nors dar tik antra savaitė eina
QUOTE(carvalho @ 2010 12 30, 21:44)
Papildyta:
vis paziuriu albuma, nu merginos atrodot super! dziaugiuosi jusu rezultatais lyg savo...
QUOTE(liepa99 @ 2010 12 31, 00:02)
Idani, fantastiškai atrodai
. Ką vyras
?
P.S. Tau bambos nelietė? Nes atrodo taip natūraliai, kaip visai neliesta
P.S. Tau bambos nelietė? Nes atrodo taip natūraliai, kaip visai neliesta
matau, kad uzmeta aki
Idani tikrai gerai atrodai
Ir as ikeliau savo 4 savaites foto, tai sakyciau beveik nieko nesiskiria nuo 3 savaites
Ir as ikeliau savo 4 savaites foto, tai sakyciau beveik nieko nesiskiria nuo 3 savaites
Nu bet fantastika idani
.. Aš kai pasižiūriu pačią pirmą nuotrauką ir tas su paskutines - nu tai kaip visai kitas žmogus.. Labai labai super
Neri - tavo randukas liuksiškas.. Ir žemai, ir toks tolygus.. Ech, pavydu net
..
Neri - tavo randukas liuksiškas.. Ir žemai, ir toks tolygus.. Ech, pavydu net
Labas nauju metu rytas 
Labai aktualia tema radau
Busiu naujoke, kils jauciu milijonas tu paciu kl, kurie senbuvem jau turbut labai nusibode, bet tikiuos priimsit ir pagelbesit
Dabar sunku rasyt, nes sunus ant ranku snaudzia, bet radus min butinai pasipasakosiu
Perskaityt visko neperskaitysiu, tik bendra vaizda bandau susidaryt
Tad nepykit jei kur kartosiuos 
Labai aktualia tema radau
Busiu naujoke, kils jauciu milijonas tu paciu kl, kurie senbuvem jau turbut labai nusibode, bet tikiuos priimsit ir pagelbesit
Dabar sunku rasyt, nes sunus ant ranku snaudzia, bet radus min butinai pasipasakosiu
Perskaityt visko neperskaitysiu, tik bendra vaizda bandau susidaryt
QUOTE(Donaciukas @ 2010 12 31, 01:27)
Papildyta:
vis paziuriu albuma, nu merginos atrodot super! dziaugiuosi jusu rezultatais lyg savo...
Na, korseta nesioti reikia menesi minimum
QUOTE(Muse @ 2011 01 03, 19:04)
Sveikos,
Kur visos siais metais dinge?
Man tai ne kazin kas gaunasi su OP per darbus ir mmm. Vasario pradzioje del MM negaliu, po to atostogu negaliu net 2 sav pasiimti del darbu. Per savaite jauciu neatsipaipaliosiu, kad normaliai issedeciau darbe... Nu blyn, ka daryt
Kur visos siais metais dinge?
Man tai ne kazin kas gaunasi su OP per darbus ir mmm. Vasario pradzioje del MM negaliu, po to atostogu negaliu net 2 sav pasiimti del darbu. Per savaite jauciu neatsipaipaliosiu, kad normaliai issedeciau darbe... Nu blyn, ka daryt
sveika
del mmm...
man asmeniskai tokiu kleblumu nebuvo, as su mirena spirale
bet anksciau, kol neturejau spirales, ir tarkim tekdavo vykti atostogauti, tai nusipirkdavau kontraceptiku, ir gerdavau be 5 d. pertraukos, ta prasme- isgerdavau viena pokuote ir is kart kita. Taip rekomendavo mano ginekologe.
Jei esi pries kontraceptikus, tai tada netinka, nors nemanau, kad 2-3 men. pagerus juos kazkas atsitiks
QUOTE(Neri29 @ 2011 01 03, 18:56)
Oooo tipo kai isidedi mirena, nebuna mmm
QUOTE(**Leila** @ 2011 01 03, 20:09)
tikrai taip
nebuna, negaliu sakyti, kad visai, bet buna, bet tik tepliojimas. Uztenka kasdieniu iklotu
negaliu sakyti, kad mirena yra gerai. As ir pati jau kelis kartus buvau pas savo ginek. prasiau, kad istrauktu , nes mmm nebuvimas kele nerima. Bet ji vis kategoriskai neige, sake taip ir tuti buti, tai normalu. Siaip siemet vasario men. bus 3 metai kaip as su ja. Patogu tikrai, jokiu mmm, jokiu pilvo skausmu. Ir jei tiket ginek. tai apsaugo ir nuo uzdegimu ir nuo cistu ir t.t.