Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

QUOTE(carvalho @ 2011 01 29, 20:00)
nepatinka slaunu vidinej pusej bangeles  verysad.gif kita sav eisiu pas D.B. sneketis, nors jis sake, kad iki 4 men turi susigulet viskas. Ir dar galejo biski daugiau nuimt nuo kai kuriu vietu doh.gif

Nu jie zinok visi laikosi tos pozicijos, kad jokiu vertinimu 4-6 men. Be to jeigu tau nusiurbe, tai gal od nesusitrauke ir todel tos bangeles? Kiek tau nusiurbe nuo slaunu?
Siaip Idani siurbe tas vietas, paziurek jos foto ir gal ji tau daugiau papasakos.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2011 01 29, 20:04)
Nu jie zinok visi laikosi tos pozicijos, kad jokiu vertinimu 4-6 men. Be to jeigu tau nusiurbe, tai gal od nesusitrauke ir todel tos bangeles? Kiek tau nusiurbe nuo slaunu?
Siaip Idani siurbe tas vietas, paziurek jos foto ir gal ji tau daugiau papasakos.

Kiek butent nuo slaunu tai nezinau, reiks paklaust gyd. Bendrai tai virs 1,3 l gavosi. Del to matymosi fotkese tai pastebejau, kad reikia labai identiskomis salygomis fotkintis pries ir po, nes uztenka kitokio apsvietimo ir skirtumo nebesimato.
Atsakyti
As turejau galvoje ant sono miegoti del pilvo plastikos kada galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(solimar @ 2011 01 29, 20:39)
As turejau galvoje ant sono miegoti  del pilvo plastikos kada galima g.gif

Na manau tai priklauso nuo skausmo - jei neskauda tai ir gulek 4u.gif
Atsakyti
As jau ant sono verciausi po sav, o dabar antradieni jau bus 2 sav tai jau vartausi kaip noriu, nebeskauda
Atsakyti
Alenda, primink -tau pilna pilvo plastika?

As vis del to pooperacinio periodo "i kelnes" dedu smile.gif. Nu reik man po 2 sav kaip gazelei lakstyt jau, neturiu tokios prabangos ilgiau tinginiaut.

Bet is kitos puses tai jau laukiu nesulaukiu. Visus darbus dirbu kaip pries koki didziausia ivyki, mazdaug visus imanomus susitikimus susikeliau i tas likusias dvi savaites, darbu krva suplanavus padatryt, namie vel ten patalyne spervilkt, maisto prigamint ir t.t.
Atsakyti
Leila, ne 78 kg as rasiau o 80 kg, buvo mano svoris, juk pries op liepia pasisverti nes anezteziologai klausia koks svoris. As rasiau kad is pilvo traukia limfa nes kas antra diena esu isiputus kaip erke. As ir nesitikejau tapt lieknuole, bet ir nukarusio pilvo nenorejau. Nezinau kodel neisikele foto pries op nes tikrai siunciau, ikelsiu pakartotinai.
Papildyta:
Muse as isivaizduoju tavo busena, sakei vasario 15 ar ne. Zinok jau visai gerai jauciuosi guliu ir ant sonu, na beveik nieko nebejauciu tik nervina ta limfa kad kaupiasi nes ryt vel vaziuosiu kad nutrauktu. Dabar jau viskas labai niezti o daugiau viskas gerai. Nepergyvenk viskas bus gerai tas diskomfortas bus tik pirma savaite, neskaudes tik bus nepatogumu kad negali normaliai atsikelt pats is lovos, jei ka numetei negali pakelti nes nesusilenki tiek daug, o pilvas uzmires jokio skausmo visai nera, is ligonines gryzusi ne karto neprireike vaistu nuo skausmo. Nusiteik kad viskas bus puiku mergyt thumbup.gif
Papildyta:
Dar Muse, as jau ir patalines pervilkau po 10 dienu po op ir valgyt dariau dar nei sav po op nepraejus nepraejus, tik va kazko dar bijau pati vairuoti, nors ryt jau galvoju bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(alenda @ 2011 01 30, 14:25)
Leila, ne 78 kg as rasiau o 80 kg, buvo mano svoris, juk pries op liepia pasisverti nes anezteziologai klausia koks svoris. As rasiau kad is pilvo traukia limfa nes kas antra diena esu isiputus kaip erke.

As zinau, kad tu sveriai 80 kg., bet man pasirode daugiau lyginant su kita, kuri svere tik dviem kg maziau. Nu cia neesme, as tik pasiteiravau. kurioj vietoj tau kaupiasi ir ar labai daug?
Atsakyti
Na kaupiasi tai nuo bambos i apacia, siandien vel matyt pilna jau nes pilvas yra kairej pusej atrodo toks kaip guzas susokes o desine tada atrodo idubusi, gyd sake kad gali reiketi 3 kartu limfai nutraukt. o visa kita atrodo gerai bigsmile.gif
Papildyta:
Norejau paklaust ar albume komentuojant, reikia pasirasyti kas raso? 4u.gif
Papildyta:
Leila atsiunciau pries op foto
Atsakyti
Labas vakarelis grazuoles smile.gif

kaip gyvenat ? kuom kvepuojat? matau naujoke isiliejusia bigsmile.gif su pasikeitimais 4u.gif viskas bus gerai ir tik gerai,o ta kuri komentavo ( g.gif ) reikejo pasiust kur nors uz juru mariu,ne jos reikalas visame kame....

as visdar svajonem apie o.p ir t.t....as kaip ta mergaite is rusisko filmuko su tos geleles ziedlapeliais biggrin.gif vis tikiu ,kad stebuklas ivyks

Atsakyti

Labas rytas visom smile.gif

Ale kiek čia daug najienų, praleidau savaitgalį be interneto,kotais namie užlūžo schmoll.gif tai naujienų susiskaupė vaje vaje. Ačiū už naują slapuką thumbup.gif , suintrigavot su tuo komentaru,aš jau nespėjau jo pamatyt, nes tik ryte prisijungiau darbe būdama, bet gal ir gerai, nuotaikos nesugadino nors, tik lb.įdomu kas ten taip pasidarbavo g.gif
Visom linkiu gero gijimo, žiūriu čia jau nemažai pasigražinusiu iš naujokių smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveika

As ir senai temoje buvau, atsidariau psl., ziuriu kaip reta tiek daug prirasyta. biggrin.gif

Gerai, kad slapukas pakeistas, pritariu.

Tik ir mane kaip raimuta suintrigavo, kas ten tokio buvo parasyta, kad taip visos suregavote g.gif , nejaugi tokie pykti ir nezmoniski zodziai.
Kita vertus, cia tik svetimi galejo kazka negrazaus pasakyti, nes mes cia visos su panasiomis bedomis, nuotaikomis. Visos vienodai norejom op, bijojom ir jaudinomes. tad savos savu manau neizeistu
Atsakyti