Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika

labas rytas smile.gif
Ziuriu jau nauja tema sukurta, tad greiciau merginos paplepam ir uzdarom sena smile.gif

Siaip kazkada buvo kalbeta, kad naujos temos pradzioje surasysim visa info, apie musu op, kad naujokems maziau kiltu klausimu. Ar rasysim, ar jau nebe?
Atsakyti
as turiu nukopinus tu merginu kurios rase cia viesai biggrin.gif
Atsakyti
tai gal reiktu ikelti ta info. Kaip manot? g.gif
Papildyta:
jau kazkada reklama dariau, bet pasikartosiu blush2.gif

Tik uz simboline kaina parduosiu savo korseta. Su uztrauktuku sone ir kabliukais, labai patogus buvo. Jo reali kaina 170.tad jei ka nors sudomins, prasom i AZ 4u.gif
Atsakyti
del bendros info - manau dedam i pirma puslapy, bus informatyvesne tema naujokems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emuke: 01 vasario 2011 - 12:43
slapuka imeskit nauja i az 4u.gif aciu
Atsakyti
Alenda 4u.gif Sudetinga su tuo svoriu... Bet as vis tik genais savo pasikliauju. Mano mama suejus metam treciam vaikui pradejo kust savaime, ziuriu ir man tas pats atsikartoja bigsmile.gif thumbup.gif Labai nenoreciau pasidarius op sukust, kad vel ten pakibtu oda unsure.gif Geriau kiek ilgeliau su tokiu pilvu pavaiksciot nei du kart gultis ant stalo, nes tikrai zinau, kad busiu kuda - gimine tokia. Nu dabar irgi galeciau nesiskust ugis 170, svoris 67 siai dienai, bet kai prie saves 50kg pripratus buvau, tai zinai... Tiek mazai nebenoreciau, bet bent jau 59, na 61 ant op stalo gultis - butu pats tas thumbup.gif
Atsakyti
O man svorio metimu sunku doh.gif Aisku daug kas sako, kad su mano svoriu viskas gerai, bet pati as labai noreciau, kad uzsidejus dzinbsus "barankos" i sonus neisvirstu.
Bet matomai kitaip ir nebus. Na pas mane ir dienotvarke durna. Ryte vos speju vaikams pusrycius padaryt, ir kazkaip nesivalgo man ryte. Pietauti neturiu noro. Kazkaip bunu nealkana. Na o po darbo puolu valgyt seimynai gamint, o valgom mes dau ir sriuba, ir antras, ir deserta dar koki sukertam doh.gif
Tad ko noret, pats valgymas prasideda nuo 6 val. vakaro, o dar vakare einama i lova, kompa pasiimu, kokia pora sumustiniu ir vaisiu.
Valios matomai visai neturiu ax.gif
Atsakyti
sveikos,
dienorasti daug info yra,tai manau tos kurios bendrauja ar naujai pasijungia (poto gave slaptazodi) gali suzinoti daug,nebent rasyt pirmam puslapi aktualius dalykus,kiek OP kainuoja,kas vyksta po OP ir t.t. kaip jus manot g.gif o kas kokia pasidare tai yra dienorasti ir neviesai zinot cia visiems g.gif
Atsakyti
Sveikos,

O man svoris irgi nekrenta, irgi valio neturiu. Viliuosi, kad po OP susiimsiu ir nebeesiu daug smile.gif, tai gal tada dar keli kg pakris... Tikiuosi... Nesinoretu kad po metu, kad nesimatytu jog OP daryta...
Atsakyti
Na va, issiaiskinau del kraujo tyrimu, varysiu pirmadieni darytis. Bus like 8 dienos, tai tikiuosi viskas tiks ir bus ok, nes daugiau nera kada bepasidaryt.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Alenda, kaip sveikata? Ar dar kaupiasi skysciai?
Atsakyti
Labukas, va iskilo man toks klausimas. O kraujo tyrima negali padaryti pagulde i ligonine pries op viena diena? g.gif
Atsakyti