TĘSIAM TOLIAU !
O gal kur galima rast Beatos Aguonų pyrago receptą? Nes knygos neturiu, o po tokių pagyrų turbūt išbandysiu
QUOTE(Bananamio @ 2010 12 08, 13:23)
O gal kur galima rast Beatos Aguonų pyrago receptą? Nes knygos neturiu, o po tokių pagyrų turbūt išbandysiu
Jis yra iš knygos "Metai už stalo" :
http://popas.livejou...com/224719.html
arba
http://devita-dienor...s-receptas.html
QUOTE(vija @ 2010 12 07, 23:00)
Šiaip tikrai nėra sudėtingi receptai - myliu tokius, kur nereikia daug laiko, jokių specialių įgūdžių, o rezultatas tikrai puikus
Ačiū, vija, už atsakymą
Man irgi patinka visokie dalykai, kur lengvai pasigamina. Na bet saldumynai, tai man kaip užkeikti . Na tik Beatos sausainiai Kalėdų senelui pavyko.
Dabar tik laužau galvą ką kepti (t. y. bandyti nepatirti fiasko ) ar šokoladainį (nes turiu ir Rududu ir žemės riešutų sviesto) ar tą aguonų tortą (pyragą)
QUOTE(Nome @ 2010 12 08, 20:24)
Dabar tik laužau galvą ką kepti (t. y. bandyti nepatirti fiasko ) ar šokoladainį (nes turiu ir Rududu ir žemės riešutų sviesto) ar tą aguonų tortą (pyragą)
Šokoladainis pas mus irgi gerai prigijo. Labai svarbu jo neperkepti. Čia jau tikriems šokolado mėgėjams.
QUOTE(vija @ 2010 12 08, 20:30)
Čia jau tikriems šokolado mėgėjams.
Tiesą sakant šokolado esu nemėgėja , (na bent jau ne didi mėgėja), o juodojo-tai iš vis
Gal reiks su aguonom geriau draugaut
QUOTE(vija @ 2010 12 08, 20:30)
Šokoladainis pas mus irgi gerai prigijo. Labai svarbu jo neperkepti. Čia jau tikriems šokolado mėgėjams.
nu vat as jo taip ir nebandziau
bet cia turbut jis labai tinks tiems,kurie megsta juodaji sokolada ar ne?
as tik pienisko megeja tai kazin ar patiks
Sveikutes, as irgi esu Beatos gerbeja
norejau paklausti del to sokoladainio... neperseniausiai kepiau as ji, bet man jo virsus sutrukinejo kaip zeme lietaus pora menesiu nemacius atrodo lyg ir kepiau tiek laiko,kiek ir nurodyta. Niekam taip nebuvo? Nesuprantu,ka negerai padariau skonis tai labai geras gavosi, bet va isvaizda tai.... nenoreciau tokio nestis i svecius
QUOTE(vija @ 2010 12 08, 21:30)
Šokoladainis pas mus irgi gerai prigijo. Labai svarbu jo neperkepti. Čia jau tikriems šokolado mėgėjams.
norejau paklausti del to sokoladainio... neperseniausiai kepiau as ji, bet man jo virsus sutrukinejo kaip zeme lietaus pora menesiu nemacius atrodo lyg ir kepiau tiek laiko,kiek ir nurodyta. Niekam taip nebuvo? Nesuprantu,ka negerai padariau skonis tai labai geras gavosi, bet va isvaizda tai.... nenoreciau tokio nestis i svecius
Grįžtu į jūsų būrį nusipirkusi antrąją Beatos knygą.
Skaičiau jūsų atsiliepimus, kad daugeliui antroji knyga nelabai patiko, o man labai, kaip tik panašaus turinio knygos jau seniai laukiau prekyboje.
Vakar išbandžiau pirmąjį receptą - kūčiukus. Labai smagiai ir skaniai praėjo gamyba, tik norėtųsi truputį saldesnių kūčiukų (bent man, vyrui tiko ir pagal receptą).
Skaičiau jūsų atsiliepimus, kad daugeliui antroji knyga nelabai patiko, o man labai, kaip tik panašaus turinio knygos jau seniai laukiau prekyboje.
Vakar išbandžiau pirmąjį receptą - kūčiukus. Labai smagiai ir skaniai praėjo gamyba, tik norėtųsi truputį saldesnių kūčiukų (bent man, vyrui tiko ir pagal receptą).
Jau antra tema jau spejau nusipirkti ir Beatos kalendoriu - tikra gerbeja tik dar supakuotas, laukia 2011m., bet kiek skaiciau, tai kiekvienas menuo vis su nauju keksu receptuku turi buti
o mums labai patiko sokoladiniai sausainiai is pirmos knygos, nium laaabai skanus, rekomenduoju tiems, kas megsta sokolada...
tik kaip pati Beata rase, viniojasi aplink talija
o mums labai patiko sokoladiniai sausainiai is pirmos knygos, nium laaabai skanus, rekomenduoju tiems, kas megsta sokolada...
tik kaip pati Beata rase, viniojasi aplink talija
QUOTE(akcent @ 2010 12 10, 09:50)
Grįžtu į jūsų būrį nusipirkusi antrąją Beatos knygą.
Skaičiau jūsų atsiliepimus, kad daugeliui antroji knyga nelabai patiko, o man labai, kaip tik panašaus turinio knygos jau seniai laukiau prekyboje.
Vakar išbandžiau pirmąjį receptą - kūčiukus. Labai smagiai ir skaniai praėjo gamyba, tik norėtųsi truputį saldesnių kūčiukų (bent man, vyrui tiko ir pagal receptą).
Skaičiau jūsų atsiliepimus, kad daugeliui antroji knyga nelabai patiko, o man labai, kaip tik panašaus turinio knygos jau seniai laukiau prekyboje.
Vakar išbandžiau pirmąjį receptą - kūčiukus. Labai smagiai ir skaniai praėjo gamyba, tik norėtųsi truputį saldesnių kūčiukų (bent man, vyrui tiko ir pagal receptą).
man antroji knyga patiko netgi labiau nei pirmoji, visko daugiau
QUOTE(Barbaryta @ 2010 12 10, 21:55)
Jau antra tema jau spejau nusipirkti ir Beatos kalendoriu - tikra gerbeja
as irgi kalendoriaus noriu busiu isvis gerbeja maniake - buvau jos knygu pristatyme, tai dar ir autografus ant abieju knygu isigijau
QUOTE(dagli @ 2010 12 08, 23:30)
nu vat as jo taip ir nebandziau
bet cia turbut jis labai tinks tiems,kurie megsta juodaji sokolada ar ne?
as tik pienisko megeja tai kazin ar patiks
Galima daryti ir su pienišku šokoladu, tikrai nepagadinsi. Čia jau skonio reikalas: juodojo šokolado šokoladainis ar pieniško. Aš paprastai jį kepdama imu per pusę juodojo ir pieniško.bet cia turbut jis labai tinks tiems,kurie megsta juodaji sokolada ar ne?
as tik pienisko megeja tai kazin ar patiks
Papildyta:
QUOTE(aaistulis @ 2010 12 09, 00:52)
Sveikutes, as irgi esu Beatos gerbeja
norejau paklausti del to sokoladainio... neperseniausiai kepiau as ji, bet man jo virsus sutrukinejo kaip zeme lietaus pora menesiu nemacius atrodo lyg ir kepiau tiek laiko,kiek ir nurodyta. Niekam taip nebuvo? Nesuprantu,ka negerai padariau skonis tai labai geras gavosi, bet va isvaizda tai.... nenoreciau tokio nestis i svecius
norejau paklausti del to sokoladainio... neperseniausiai kepiau as ji, bet man jo virsus sutrukinejo kaip zeme lietaus pora menesiu nemacius atrodo lyg ir kepiau tiek laiko,kiek ir nurodyta. Niekam taip nebuvo? Nesuprantu,ka negerai padariau skonis tai labai geras gavosi, bet va isvaizda tai.... nenoreciau tokio nestis i svecius
Turbūt perkepei... Labai stipriai prisirišti prie nurodyto laiko nereikų: gi ir orkaitės gali skirtingą temperatūrą palaikyti, ir pyragas gali būti plonesnis/storesnis, galų gale ir pati skarda gali būti kitokia. Aš pirmą kartą kepdama tai vos ne sėdėjau prie orkaitės, nes išties visas skanumas slypi tinkamame iškepime. Antrą kartą jau atsipūčiau ir per ilgai kepiau - vidurys buvo labai skanus, o pakraščiai - kietoki, perkepę. Žodžiu tykot prie orkaitės ir tikrinti pagaliuku: kai tik į vidurį įsmeigtas pagaliukas neapsivelia teška - traukiam lauk, man net atrodo, kad pačiam vidury net turėtų likti nesukietėjusi tešla, tokia liūlanti (daugiau apie tuos brownie'ius Beata rašo blog'e).