QUOTE(vija @ 2010 12 19, 23:31)
Tas pats receptas kaip bloge.
Paskutinę skardą dantis sukandus iškočiojau plonai plonai. Na, aišku, maloniau valgosi, kai sausainukai ploni. Bet apskritai man jie ... šiaip sau: kažkokie sprangūs, greit užsikiša skrandis. Nes tie, kuriuos visada kepdavau, tai trapūs ir tirpsta burnoj, galiu be saiko valgyti. Bet ten medus nedominuoja, jo tik keli šaukštai. Žodžiu, nepatiko.
Ir, beje, cukraus mažinau trigubai. Ir visai netrūksta. Nežinau, kas būtų gavęsis, jei būčiau cukraus dėjus, kiek nurodyta - cukrainiai
Pastebejau, kad cukrus pas ja labai megstamas

Sokoladainyje 500 gr cukraus. Net buvau uzklaususi ar bloge nera klaidos, atsakymo nesulaukiau, o knygoje tas pats kiekis

As kepu pagal kita recepta ir tai mazinu, nors ten kiekis dvigubai mazesnis, juk dar ir sokoladas saldus. Tai jei visa kieki sudejus, nepraryciau nei kasnio