Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(Kristiniux @ 2010 12 19, 23:56)
kuri knyga naudingesnė?pirmoji ar 2?
Čia jau kaip kam... Vieningos nuiomonės nėr
Atsakyti
vakar kepiau kūčiukus (tik vietoj pieno vandenį pyliau, vietoj kiaušinio aliejaus papildomą šaukštą, na ir cukraus daugiau dėjau)... gavosi labai skanūs, tešla super iškilo ir gan greitai.... Dariau iš dvigubos normos, bet jaučiu dar teks kepti, nes mes labai mėgstam kūčiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2010 12 20, 00:56)
kuri knyga naudingesnė?pirmoji ar 2?

Abi knygos yra nuostabios. Čia kažkas rašė, kad 1 knyga pradedančiosioms , o antra-pažengusioms. Visiška nesamonė. Sėkmės gaminant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 20, 11:22)
Abi knygos yra nuostabios. Čia kažkas rašė, kad 1 knyga pradedančiosioms , o antra-pažengusioms. Visiška nesamonė. Sėkmės gaminant  smile.gif

as pradejau nuo antrosios ir esu labai patenkinta smile.gif man jau priklausomybes nuo tos knygos, ryte atsikeliu ir pradedu ieskot ka gamint ir siaip kai paziuriu, tai nera tokiu patiekalu, kuriu nesinori isbandyt ax.gif o vat pvz Oliverio atsirinkineju ka galeciau gamint, nes ten jau su "navarotais" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 19, 23:31)
Tas pats receptas kaip blog’e.

Paskutinę skardą dantis sukandus iškočiojau plonai plonai. Na, aišku, maloniau valgosi, kai sausainukai ploni. Bet apskritai man jie ... šiaip sau: kažkokie sprangūs, greit „užsikiša“ skrandis. Nes tie, kuriuos visada kepdavau, tai trapūs ir tirpsta burnoj, galiu be saiko valgyti. Bet ten medus nedominuoja, jo tik keli šaukštai. Žodžiu, nepatiko.

Ir, beje, cukraus mažinau trigubai. Ir visai netrūksta. Nežinau, kas būtų gavęsis, jei būčiau cukraus dėjus, kiek nurodyta - cukrainiai biggrin.gif

Pastebejau, kad cukrus pas ja labai megstamas lotuliukas.gif Sokoladainyje 500 gr cukraus. Net buvau uzklaususi ar bloge nera klaidos, atsakymo nesulaukiau, o knygoje tas pats kiekis doh.gif As kepu pagal kita recepta ir tai mazinu, nors ten kiekis dvigubai mazesnis, juk dar ir sokoladas saldus. Tai jei visa kieki sudejus, nepraryciau nei kasnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 20, 13:12)
Pastebejau, kad cukrus pas ja labai megstamas lotuliukas.gif Sokoladainyje 500 gr cukraus. Net buvau uzklaususi ar bloge nera klaidos, atsakymo nesulaukiau, o knygoje tas pats kiekis doh.gif As kepu pagal kita recepta ir tai mazinu, nors ten kiekis dvigubai mazesnis, juk dar ir sokoladas saldus. Tai jei visa kieki sudejus, nepraryciau nei kasnio doh.gif



labai gundziausi nusipirkti oliverio knygas, bet kai varciau prekybos centre beatos abi knygas, tai taip ju uzsinorejau, tokie paprasti receptukai, mums ikandami.
Atsakyti
As kazkaip spontaniskai nusipirkau niena Oliverio knyga, net nevarciusi, dabar gailiuosi, niekam ji man nereikalinga, tikrai yra vertingesniu. Nors ziureti jo laidas man labai patinka thumbup.gif
Beatos knygos man labai siltos, mielos, kaip ir pati autore wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 20, 10:22)
Abi knygos yra nuostabios. Čia kažkas rašė, kad 1 knyga pradedančiosioms , o antra-pažengusioms. Visiška nesamonė. Sėkmės gaminant  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vija, skaitant net pagailo tavo vargo, mesk ta Beatos meduoliu recepta, as susiradau SM Bea kociojamos meduoliu teslos receptuka, tai pagaminama labai lengvai, kociojasi super, niekas netrukineja, neskilineja, iskepa greitai, pakyla gerai ir traskus labai meduoliukai gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 12 20, 16:45)
Vija, skaitant net pagailo tavo vargo, mesk ta Beatos meduoliu recepta, as susiradau SM Bea kociojamos meduoliu teslos receptuka, tai pagaminama labai lengvai, kociojasi super, niekas netrukineja, neskilineja, iskepa greitai, pakyla gerai ir traskus labai meduoliukai gaunas.

Oi svarstau, ar man čia dar jų imtis... Juk ir daugiau ko nors skanaus norisi pasigamint... Dabar pakramčiau tų vakaryksčių, nu gal ir nieko, ypač kurie plonesni, skaniai kvepia, bet tikrai niekad daugiau nekepsiu.

Pernai bandžiau Cipsiuko iš supermamos, tai kiek pamenu, įspūdžio nepaliko. Reiks gal kada ir Bea išbandyt. Dar Nerytės, mačiau, labai dailūs...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 12 20, 21:32)
Oi svarstau, ar man čia dar jų imtis... Juk ir daugiau ko nors skanaus norisi pasigamint... Dabar pakramčiau tų vakaryksčių, nu gal ir nieko, ypač kurie plonesni, skaniai kvepia, bet tikrai niekad daugiau nekepsiu.


Na jo, paklausius, kiek darbo reikejo, tai ir man noras dingo bandyti tuos meduolius, o gal galetumet ideti savo sena recepta pagal kuri gaminat bigsmile.gif sumazes man galimybe patirti nesekme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistulis @ 2010 12 20, 21:20)
Na jo, paklausius, kiek darbo reikejo, tai ir man noras dingo bandyti tuos meduolius, o gal galetumet ideti savo sena recepta pagal kuri gaminat bigsmile.gif  sumazes man galimybe patirti nesekme biggrin.gif

Aš nemanau, kad tie, kuriuos kepu, kažkuo ypatingi. Manau, daug jų skanių yra, o ir skoniai skiriasi.
Aš kepu pagal šį receptą
http://allrecipes.co...oys/Detail.aspx

Jis angliškas, bet turiu lietuvišką vertimą (galiu pasiųst į až). Tai trapūs, lengvi sausainiukai, man juose ypač patinka apelsino žievelės aromatas ir savotiškas gaivumas. Susiviliojau daug gerų atsiliepimų apie juos, pabandžiau ir nenusivyliau. Tik cukraus dedu gerokai mažiau, o 'dark corn syrup' keičiau medumi.
Atsakyti