
Kas kepėt trupininį obuolių pyragą iš pirmos knygos - ar jis skanus ir atšalęs?

trupininai pyragai siaip is esmes skaniausi karsti, nes skanu labai su ledais, bet galima valgyt 
dar noreciau pasiulyt pabandyt pyragaicius is sluoksniuotos teslos su moliugais ir kapareliais, tikras gardumynas!
na va reiks ir man ka nors greitu metu gamint, bet kad saldytuvas tuscias, o ir upo nera, tikiuosi uzkresit
)

dar noreciau pasiulyt pabandyt pyragaicius is sluoksniuotos teslos su moliugais ir kapareliais, tikras gardumynas!
na va reiks ir man ka nors greitu metu gamint, bet kad saldytuvas tuscias, o ir upo nera, tikiuosi uzkresit

aš padariau tinginį iš pirmos knygos pagal lietuvišką variantą, tai vakare ragausim, o rytojui darysiu vištienos pyragą ir virsiu žirnių sriubą, tai komentarai bus tik rytoj

O jus cia skaniai plepat plepat...
vakar iskepiau vasario menesio keksiukus, tai tiesa sakant, man nelabai jie
tikejausi, kad bus skanesni
bananiniai su aguonom daug labiau patiko
man jie per sausi arba kita karta reikes persikus supjaustyti mazesniais kubeliais ir imaisyti i tesla kaip bananus
vakar iskepiau vasario menesio keksiukus, tai tiesa sakant, man nelabai jie



man jie per sausi arba kita karta reikes persikus supjaustyti mazesniais kubeliais ir imaisyti i tesla kaip bananus

Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų, jei galima

Į Beatos kulinarinius gebėjimus žiūrėjau skeptiškai-galvojau dar viena nomedų, agnių serija. Pirmiausia namie atsirado kalendorius dėl tų patogių grafų. Po to antroji knyga. nes labai sudomino kolegė vieno kąsnio užkandėlėm. O šį antradienį atkeliavo ir pirmoji. Džiaugiuosi abiem knygom. Išbandžiau rugsėjo mėnesio keksiukus su obuoliais-labai patiko. Šiandieną dariau granolą, kuri irgi buvo įvertinta teigiamai. Pietum valgėm kiaulienos šonkaulius su bulvėm-armonikom. Bėda ta, kad bulvės buvo per didelės ir nespėjo iškept kartu su šonkauliais. Tai graužėm su kuskuso salotom, tik aš ne sūrį dėjau, o tik daržoves. Taip pat šian ragavom ir pyragėlius su mėsa-šeimynai nepatiko Mantingos tešla. Man skanu. Ryt žadu kept su varške pyragelius ir šokoladainį. O dabar dar laukiam velsietiško pyrago su razinom. Bet aš jau jį ragausiu turbūt tik rytoj, nes nenoriu susipykt su svarstyklėm. Tiesa, dar kažkurią savaitės dieną buvo išbandyta žuvies užtepėlė, tai irgi

Nu ir prirašiau

QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 22, 21:12)
Naujokem
As siandien dariau kaip ir zadejau farsiruotas paprikas.Vyras patenkintas,skanu,o as net neragavau,nes apetito nera kazko.Tikriausiai uzkandziavimu uzteko
Pasidariau neplanuotai tinginio pagal Beata,tai galiu pasakyt yra skanesniu
Man kazko truksta jam 



As siandien dariau kaip ir zadejau farsiruotas paprikas.Vyras patenkintas,skanu,o as net neragavau,nes apetito nera kazko.Tikriausiai uzkandziavimu uzteko

Pasidariau neplanuotai tinginio pagal Beata,tai galiu pasakyt yra skanesniu


dariau ir aš šiandien tinginį, paragavau, visai neblogas, bet aš kitą kartą nedėčiau riešutų, man jie trugdė

Labos,mergaites
As irgi abi Beatos knygas turiu,lygiai kaip ir daznas svecias jos blog'e esu.Noriu su jumis pasidalinti sava patirtim:1oj jos knygoj yra tokie cukiniju/varskes/lasisos blynai.Tai ,zinokit,tikrai siulyciau kept ne blynus,o apkepa-is lygiai tokiu pat sudetiniu daliu.Nu bent jau as,kaip besistengianti maziau riebalu naudot,tai esu tuom labai patenkinta.
Siandien dar norejau kazko gaivaus,tai avokado/graipfrukto/pomidoro saloteles gaminau,o ryt burokeliu salotos savo eiles laukia:)

As irgi abi Beatos knygas turiu,lygiai kaip ir daznas svecias jos blog'e esu.Noriu su jumis pasidalinti sava patirtim:1oj jos knygoj yra tokie cukiniju/varskes/lasisos blynai.Tai ,zinokit,tikrai siulyciau kept ne blynus,o apkepa-is lygiai tokiu pat sudetiniu daliu.Nu bent jau as,kaip besistengianti maziau riebalu naudot,tai esu tuom labai patenkinta.
Siandien dar norejau kazko gaivaus,tai avokado/graipfrukto/pomidoro saloteles gaminau,o ryt burokeliu salotos savo eiles laukia:)
labas vakarėlis
pasirodau savo šventinę granolą, 2 knyga

skonis nerealus
šeimyna būtų vieną sukirtusi, bet neleidau, lai būna pusryčiams
receptas:
400 g avižų dribsnių
120 g moliūgų sėklų
200 g saulėgrąžų
100 g aguonų
1 šaukštelis cinamono
200 g medaus
80 ml nerafinuoto šaltai spausto aliejaus (aš dėjau alyvuogių)
visus ingredientus sumaišyti ir užpilti pašildytu medumi. Iškloti skardą kepimo popieriumi ir išberti ant jo paruoštą mišinį. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min, vis pamaišant kad neprisviltų. Kai iškeps ir atauš sudėti į norimus indus ar maišelius.
Rekomenduoju
dar turiu tokį prašymą, gal galite kai ką nors gaminate parašyti ir receptą, manau būtų daug patogiau visiems, nes tikrai ne visi turi abi knygas ir kalendorių... aš pvz turiu tik antrąją knygą, o labai norėčiau paprikų recepto
Bloge taip pat ne visus receptus randu...

pasirodau savo šventinę granolą, 2 knyga

skonis nerealus

receptas:
400 g avižų dribsnių
120 g moliūgų sėklų
200 g saulėgrąžų
100 g aguonų
1 šaukštelis cinamono
200 g medaus
80 ml nerafinuoto šaltai spausto aliejaus (aš dėjau alyvuogių)
visus ingredientus sumaišyti ir užpilti pašildytu medumi. Iškloti skardą kepimo popieriumi ir išberti ant jo paruoštą mišinį. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min, vis pamaišant kad neprisviltų. Kai iškeps ir atauš sudėti į norimus indus ar maišelius.
Rekomenduoju

dar turiu tokį prašymą, gal galite kai ką nors gaminate parašyti ir receptą, manau būtų daug patogiau visiems, nes tikrai ne visi turi abi knygas ir kalendorių... aš pvz turiu tik antrąją knygą, o labai norėčiau paprikų recepto

Bloge taip pat ne visus receptus randu...
Aš dariau paprastą granolą iš pirmos, tai ten daugiau sėklų visokių dedasi. Ir aš kažkodėl pirkau nerafinuotą saulėgrąžų aliejų, nes Beata nerekomenduoja alyvuogių aliejaus kaip per stipraus šiam patiekalui. Kitą sykį rinksiuosi kitokį aliejų, nes man nelabai patiko.
QUOTE(foox @ 2011 01 23, 00:28)
kaip skaniai atrodo

Sveikos,
Gal galit parasyti sausio menesio keksiuku recepta
Ar jis panasus i Ios knygos keksiukus su melynemis?
Papildyta:
Man labai patiko ideja is Ios knygos Indiski vistienos kepsneliai. Aisku teko imrovizuoti su turimais Saudos paukstienos prieskoniais. BEt va man labai patiko tas marinavimas kefyre. As dabar kalakutiena, pacia vista ar siaip file gabaliukus visada marinuoju su kefyru. O kita ideja pasigavau is kt recepto
Tuos marinuotus gabaliukus kepu susuktus i folija. Dedu viena salia kito isilgai, uzdarau visus galus. Gaunasi tokios kelios pailgos desros. Mesyte visai neissauseja,kas budinga file. Na man cia atradimas Nr.1
Gal galit parasyti sausio menesio keksiuku recepta

Papildyta:
Man labai patiko ideja is Ios knygos Indiski vistienos kepsneliai. Aisku teko imrovizuoti su turimais Saudos paukstienos prieskoniais. BEt va man labai patiko tas marinavimas kefyre. As dabar kalakutiena, pacia vista ar siaip file gabaliukus visada marinuoju su kefyru. O kita ideja pasigavau is kt recepto

