Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

Kas kepėt trupininį obuolių pyragą iš pirmos knygos - ar jis skanus ir atšalęs? ax.gif
Atsakyti
trupininai pyragai siaip is esmes skaniausi karsti, nes skanu labai su ledais, bet galima valgyt smile.gif

dar noreciau pasiulyt pabandyt pyragaicius is sluoksniuotos teslos su moliugais ir kapareliais, tikras gardumynas!

na va reiks ir man ka nors greitu metu gamint, bet kad saldytuvas tuscias, o ir upo nera, tikiuosi uzkresit smile.gif)
Atsakyti
aš padariau tinginį iš pirmos knygos pagal lietuvišką variantą, tai vakare ragausim, o rytojui darysiu vištienos pyragą ir virsiu žirnių sriubą, tai komentarai bus tik rytoj smile.gif
Atsakyti
O jus cia skaniai plepat plepat...
vakar iskepiau vasario menesio keksiukus, tai tiesa sakant, man nelabai jie blush2.gif tikejausi, kad bus skanesni g.gif bananiniai su aguonom daug labiau patiko wub.gif
man jie per sausi arba kita karta reikes persikus supjaustyti mazesniais kubeliais ir imaisyti i tesla kaip bananus ax.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų, jei galima ax.gif
Į Beatos kulinarinius gebėjimus žiūrėjau skeptiškai-galvojau dar viena nomedų, agnių serija. Pirmiausia namie atsirado kalendorius dėl tų patogių grafų. Po to antroji knyga. nes labai sudomino kolegė vieno kąsnio užkandėlėm. O šį antradienį atkeliavo ir pirmoji. Džiaugiuosi abiem knygom. Išbandžiau rugsėjo mėnesio keksiukus su obuoliais-labai patiko. Šiandieną dariau granolą, kuri irgi buvo įvertinta teigiamai. Pietum valgėm kiaulienos šonkaulius su bulvėm-armonikom. Bėda ta, kad bulvės buvo per didelės ir nespėjo iškept kartu su šonkauliais. Tai graužėm su kuskuso salotom, tik aš ne sūrį dėjau, o tik daržoves. Taip pat šian ragavom ir pyragėlius su mėsa-šeimynai nepatiko Mantingos tešla. Man skanu. Ryt žadu kept su varške pyragelius ir šokoladainį. O dabar dar laukiam velsietiško pyrago su razinom. Bet aš jau jį ragausiu turbūt tik rytoj, nes nenoriu susipykt su svarstyklėm. Tiesa, dar kažkurią savaitės dieną buvo išbandyta žuvies užtepėlė, tai irgi thumbup.gif. Vienu žodžiu vyksta bandymai, degustacijos.Žinoma, yra knygose tokių patiekalų kur niekada nebandysiu, nors kas žino...
Nu ir prirašiau doh.gif
Atsakyti
Naujokem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As siandien dariau kaip ir zadejau farsiruotas paprikas.Vyras patenkintas,skanu,o as net neragavau,nes apetito nera kazko.Tikriausiai uzkandziavimu uzteko ax.gif
Pasidariau neplanuotai tinginio pagal Beata,tai galiu pasakyt yra skanesniu ax.gif Man kazko truksta jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 22, 21:12)
Naujokem 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As siandien dariau kaip ir zadejau farsiruotas paprikas.Vyras patenkintas,skanu,o as net neragavau,nes apetito nera kazko.Tikriausiai uzkandziavimu uzteko ax.gif
Pasidariau neplanuotai tinginio pagal Beata,tai galiu pasakyt yra skanesniu ax.gif Man kazko truksta jam blush2.gif


dariau ir aš šiandien tinginį, paragavau, visai neblogas, bet aš kitą kartą nedėčiau riešutų, man jie trugdė rolleyes.gif
Atsakyti
Labos,mergaites mirksiukas.gif

As irgi abi Beatos knygas turiu,lygiai kaip ir daznas svecias jos blog'e esu.Noriu su jumis pasidalinti sava patirtim:1oj jos knygoj yra tokie cukiniju/varskes/lasisos blynai.Tai ,zinokit,tikrai siulyciau kept ne blynus,o apkepa-is lygiai tokiu pat sudetiniu daliu.Nu bent jau as,kaip besistengianti maziau riebalu naudot,tai esu tuom labai patenkinta.

Siandien dar norejau kazko gaivaus,tai avokado/graipfrukto/pomidoro saloteles gaminau,o ryt burokeliu salotos savo eiles laukia:)

Atsakyti
labas vakarėlis mirksiukas.gif
pasirodau savo šventinę granolą, 2 knyga
user posted image

skonis nerealus thumbup.gif šeimyna būtų vieną sukirtusi, bet neleidau, lai būna pusryčiams
receptas:
400 g avižų dribsnių
120 g moliūgų sėklų
200 g saulėgrąžų
100 g aguonų
1 šaukštelis cinamono
200 g medaus
80 ml nerafinuoto šaltai spausto aliejaus (aš dėjau alyvuogių)
visus ingredientus sumaišyti ir užpilti pašildytu medumi. Iškloti skardą kepimo popieriumi ir išberti ant jo paruoštą mišinį. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min, vis pamaišant kad neprisviltų. Kai iškeps ir atauš sudėti į norimus indus ar maišelius.
Rekomenduoju mirksiukas.gif
dar turiu tokį prašymą, gal galite kai ką nors gaminate parašyti ir receptą, manau būtų daug patogiau visiems, nes tikrai ne visi turi abi knygas ir kalendorių... aš pvz turiu tik antrąją knygą, o labai norėčiau paprikų recepto blush2.gif
Bloge taip pat ne visus receptus randu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foox: 22 sausio 2011 - 23:30

Aš dariau paprastą granolą iš pirmos, tai ten daugiau sėklų visokių dedasi. Ir aš kažkodėl pirkau nerafinuotą saulėgrąžų aliejų, nes Beata nerekomenduoja alyvuogių aliejaus kaip per stipraus šiam patiekalui. Kitą sykį rinksiuosi kitokį aliejų, nes man nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2011 01 23, 00:28)
labas vakarėlis  mirksiukas.gif
pasirodau savo šventinę granolą, 2 knyga

kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal galit parasyti sausio menesio keksiuku recepta ax.gif Ar jis panasus i Ios knygos keksiukus su melynemis?
Papildyta:
Man labai patiko ideja is Ios knygos Indiski vistienos kepsneliai. Aisku teko imrovizuoti su turimais Saudos paukstienos prieskoniais. BEt va man labai patiko tas marinavimas kefyre. As dabar kalakutiena, pacia vista ar siaip file gabaliukus visada marinuoju su kefyru. O kita ideja pasigavau is kt recepto biggrin.gif Tuos marinuotus gabaliukus kepu susuktus i folija. Dedu viena salia kito isilgai, uzdarau visus galus. Gaunasi tokios kelios pailgos desros. Mesyte visai neissauseja,kas budinga file. Na man cia atradimas Nr.1 tongue.gif
Atsakyti