Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" mylėtojoms...

QUOTE(AisteZ @ 2011 01 21, 15:19)
Skiriasi 4u.gif K 4u.gif knygoje su rududu rodos, o bloge su sokoladu:)Nors as dar knyginio varianto nebandziau ax.gif

bloginis variantas vien sokoladinis. laaabai sokoladinis. o knyginis jis ir su rududu arba riesutu sviestu, riesutais, reiks ir si pabandyt. o darau blogini, nes dar knygu neturejau kai dariau biggrin.gif

labai dar siulau pamegint avinzirniu salotas su dziovintais baklazanais ir dziovintais pomidorais, toks delikatesas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vivulyte @ 2011 01 21, 16:39)
Aš tai su Rududu ir su šokoladu darau  hihihi.gif

ir gerai, as ir pridedu dar visokiu savu uzgaidu, kad nuobodu nebutu wink.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus dėl granolos, kadangi pasigaminau nemažai natūralaus naminio jogurto tai reiks ir granolą gaminti, jau viską susipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2011 01 21, 16:55)
bloginis variantas vien sokoladinis. laaabai sokoladinis. o knyginis jis ir su rududu arba riesutu sviestu, riesutais, reiks ir si pabandyt. o darau blogini, nes dar knygu neturejau kai dariau biggrin.gif

labai dar siulau pamegint avinzirniu salotas su dziovintais baklazanais ir dziovintais pomidorais, toks delikatesas smile.gif
Papildyta:

ir gerai, as ir pridedu dar visokiu savu uzgaidu, kad nuobodu nebutu wink.gif

Pritariu. Avinžirnių salotos tikras gėris thumbup.gif
Atsakyti
jei kas turit Beatos virtuvė nereikalingą mielai paimčiau ax.gif

taaaaip noriu išbandyti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2011 01 21, 15:55)

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 22, 00:09)
Pritariu. Avinžirnių salotos tikras gėris thumbup.gif

Ką reiškia skonių skirtumai smile.gif Man šios salotos visiškai nepatiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Plepat matau mirksiukas.gif
Vija,na tai kaip gavosi vistyte? mirksiukas.gif
Pas mane siandien planuose meksikietiskos paprikos(tikiuosi taip jos pavadintos knygoj),nes papriku prisipirkau nukainuotu blush2.gif Dar kazka is desertu gaminsiu,bet neissirenku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Odeta* @ 2011 01 22, 10:29)
Labas rytas smile.gif
Plepat matau mirksiukas.gif
Vija,na tai kaip gavosi vistyte? mirksiukas.gif

Vištą šiandien kepsiu.

Ir dar mėlynių keksiukus, nes reik mėlynes iš kameros naikint. Nors labai rūpi ir vasario keksiukai su rikota...

O dėl avinžirnių salotų tai suintrigavot... Reiks išmėgint. Bet baisiai tie visi žirniai ir pupelės pilvą pučia. Va prisistroškinom raugintų kopūstų - skanu be galo, nu bet savijauta...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 22, 10:39)
Va prisistroškinom raugintų kopūstų - skanu be galo, nu bet savijauta...

Nekalbek apie kopustus doh.gif Dievinu juos,bet pas mane niekas ju nevalgo,isskyrus mane verysad.gif
Atsakyti
Nuo avinzirniu nera taip blogai, kaip nuo kopustu. As juos net vienus megstu, man jie kaip riesutai - baisiai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 22, 11:09)
Nuo avinzirniu nera taip blogai, kaip nuo kopustu. As juos net vienus megstu, man jie kaip riesutai - baisiai skanu wub.gif

Nesu valgiusi... Reiks būtinai paragaut. O kokius perkat? Ar jų nebūna didelio pasirinkimo? Nes ne kartą jau pastebėjau, kad ir elementariausias kruopas perkant negali imti bile kurias - esu nusipirkus tokių baisių grikių, kad teko visą maišelį lauk išmest.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 01 22, 11:18)
Nesu valgiusi... Reiks būtinai paragaut. O kokius perkat? Ar jų nebūna didelio pasirinkimo?  Nes ne kartą jau pastebėjau, kad ir elementariausias kruopas perkant negali imti bile kurias - esu nusipirkus tokių baisių grikių, kad teko visą maišelį lauk išmest.

Grikiai tai tikrai. Daug metu perku tik Galintos grikius, patys brangiausi, bet tikrai skanus. Kai nebuvo visai, nusipirkau Skanejos, bet man nelabai schmoll.gif
Su avinzirniais panasus reikalas. Pasirinkimas nera didelis, esu pirkusi 3 rusiu, tai lietuviski Skanejos man maziausiai patiko g.gif , Rimi parduotuveje suomiski neblogi, o skaniausi lyg vokiski, prie pupeliu buna visose parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 01 22, 11:24)
o skaniausi lyg vokiski, prie pupeliu buna visose parduotuvese 4u.gif

Ačiū, tai tų ir ieškosiu.
O jei apie grikius, tai perku Ustukių.
O ryžius tik IKI parduotuvėj prancūzų Comptoir du Grain - Basmati arba tailandietiškus Thai - skanumėlis ir kvepia taip skaniai.
Atsakyti