Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Kaip ramu čia smile.gif, nejaugi niekas daugiau nežada keliauti? smile.gif
Atsakyti
mastau.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, smagu isilieti i jusu gretas smile.gif
pratesiant tema apie vestuves Karibuose, mes kaip tik plauojam spali susituokti Dominykoje, bet vaziuosim per UK agentura, kurie nelabai zino apie LT.. .
Kas galetu man padeti ir patarti del vestuvems reikalingu dokumentu, nes turiu rupesteliu,o niekas man negali konkreciai atsakyti schmoll.gif
Mums is UK a-ros atsiunte tik sarasa kokiu dokumentu reikia anglu kalba, ir nieko nepaaiskino nei kur nei kaip.. schmoll.gif
Matau yra susituokusiu Dominykoje, gal galit man konkreciai patart, sarasiukas yra toks:
- pasas;(kaip suprantu jo tikrai versti ispanu kalba nereikes smile.gif
- gimimo liudijimas (reikia isversti i ispanu kalba, ar reikia tai dar uztvirtinti pas notara?
- pažyma apie šeimyninę padėtį (is kur ja gauti, ir kaip supratau reikes taip pat isverst?);
- santuokos nutraukimo dokumentas (ištuoktam asmeniui);
- pavardės ar vardo keitimo dokumento kopija (sito nelabai suprantu, kaip yra su pavarde ar po vestuviu Lietuvoje reikia iregistruot, kad mano pavarde pasikeis ar pries g.gif .
Dar mums rase, kad reikia nyvykti pas konsula ir uztvirtinti viska, plius perskaiciau, kad vietoj vizu i Dominyka reikia turistu korteles, gal kas daresi?
Zodziu, taip laukiama diena arteja, ir norisi taip kad nieko netruktu biggrin.gif
O dar perskaiciau jusu puikius atsiliepimus apie Dominyka, tai dar labiau uzsimaniau.. rolleyes.gif
Prasau padekit, nes niekur neradau info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(betriciukas @ 2011 03 29, 19:53)
perskaiciau, kad vietoj vizu i Dominyka reikia turistu korteles, gal kas daresi?
Zodziu, taip laukiama diena arteja, ir norisi taip kad nieko netruktu biggrin.gif
O dar perskaiciau jusu puikius atsiliepimus apie Dominyka, tai dar labiau uzsimaniau.. rolleyes.gif

turistines korteles duoda oro uoste vos atvykus i Dominyka.. Ivykimas i ja kainuos 10 doleriu... isvykstant vel pildysis tokias pacias korteles, kainuos 20 doleriu ax.gif

Mes kaip tik pries menesi kazkur buvo Dominykoj 2 savaitem meducio kopinet... Grozis neispasakojamas !

Bet va kiek maciau ten nuotaku, vis MB sakiau idomu... o kodel jie taip nori tuoktis prie pajurio? g.gif
man tai labai istrigo tai, kad tai kas jog uzsienis, bet vistiek subega zmones pasiziuret i ta ceremonija... su maudymukais ir t.t. g.gif kazkaip baiminciaus kad papuls i kadra.... ax.gif
kazkaip man noretus daugiau privatumo.. o ir ta ceremonija tokia ten trupute blush2.gif blush2.gif
bet aisku, cia tik mano susidarius tokia nuomone blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes. Parduodu labai grazia siltu krastu vestuvine suknele:). Suknele su kristaliukais. Jei ka domins turiu daug nuotrauku .Dydis s-m.

http://img717.images...amp;via=mupload
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 03 30, 18:57)
turistines korteles duoda oro uoste vos atvykus i Dominyka.. Ivykimas i ja kainuos 10 doleriu... isvykstant vel pildysis tokias pacias korteles, kainuos 20 doleriu  ax.gif

Mes kaip tik pries menesi kazkur buvo Dominykoj 2 savaitem meducio kopinet... Grozis neispasakojamas !

Bet va kiek maciau ten nuotaku, vis MB sakiau idomu... o kodel jie taip nori tuoktis prie pajurio?  g.gif
man tai labai istrigo tai, kad tai kas jog uzsienis, bet vistiek subega zmones pasiziuret i ta ceremonija... su maudymukais ir t.t.  g.gif kazkaip baiminciaus kad papuls i kadra.... ax.gif
kazkaip man noretus daugiau privatumo.. o ir ta ceremonija tokia ten trupute  blush2.gif  blush2.gif
bet aisku, cia tik mano susidarius tokia nuomone  blush2.gif  blush2.gif

Dekui, idomu tik tai, kad brangiau apmokestina isvykus nei ivaziavus i dominyka blink.gif
Del ziurovu tai mes nesijaudinam, jei bus tai bus, bet gak jei pas juos ne sezonas, tai nebus dau, juolab kad vaziuojam i nedideli viesbutuka, paziuresim, gaila tik kad del dokumentu dar neesu visiskai tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(betriciukas @ 2011 03 30, 18:44)
Dekui, idomu tik tai, kad brangiau apmokestina isvykus nei ivaziavus i dominyka blink.gif
Del ziurovu tai mes nesijaudinam, jei bus tai bus, bet gak jei pas juos ne sezonas, tai nebus dau, juolab kad vaziuojam i nedideli viesbutuka, paziuresim, gaila tik kad del dokumentu dar neesu visiskai tikra g.gif

aha, man ir pirma mintis buvo, kad kaip idomiai ax.gif bet ir nesigilinau ax.gif
o kur tiksliau vyksit? ax.gif mes Punta canoj buvom.. ax.gif
del vestuviniu dokumentu tai as nieko nezinau, bet jei kas domins del pacios dominykos ar pan, gali drasiai klaust cia, per AZ ar kaip tau patogiau 4u.gif
Atsakyti
Ceremonijos metu aplinkiniai netrukdo. Ceremonijos vieta buna pazymeta ir uzdetas skelbimas, kad "viesbucio sveciu prasome cia nevaikscioti, nes vyksta vestuviu ceremonija" (kazkaip panasiai). Todel nelabai kas is pasaliniu patenka i kadra. O is toliau gulintys ant gultu gali stebeti ceremonija, bet jie visai netrukdo, netgi priesingai- susituokus dziaugsmingai paploja sveikindami:). O kitame viesbuty vestuviu ceremonijos vykdavo nuosalioje vietoje, kur visai nevaiksto ir nestebi pasaliniai thumbup.gif
Taip, pati ceremonija nera ilga, max iki pusvalandzio. Bet man tuo ir patiko, kad viskas paprasta, greita, nenuobodu ir nevargina...
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 03 31, 02:03)
aha, man ir pirma mintis buvo, kad kaip idomiai  ax.gif bet ir nesigilinau  ax.gif
o kur tiksliau vyksit?  ax.gif mes Punta canoj buvom..  ax.gif
del vestuviniu dokumentu tai as nieko nezinau, bet jei kas domins del pacios dominykos ar pan, gali drasiai klaust cia, per AZ ar kaip tau patogiau  4u.gif

Mes vykstame i Zoetry Aqua Punta Cana, gavome labai nebloga pasiulyma per bendrus pazystamus is UK GTA Travel agenturos. Norejau paklaust kas tas AZ blush2.gif nelabai supratau g.gif siaip viskas apie Dominyka idomu, aisku labiausiai tai turbut pati vestuviu ceremonija wub.gif
Ir aisku didziausias dabar galvos skausmas dokumenciukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 03 30, 18:57)
turistines korteles duoda oro uoste vos atvykus i Dominyka.. Ivykimas i ja kainuos 10 doleriu... isvykstant vel pildysis tokias pacias korteles, kainuos 20 doleriu  ax.gif

Bet va kiek maciau ten nuotaku, vis MB sakiau idomu... o kodel jie taip nori tuoktis prie pajurio?  g.gif
man tai labai istrigo tai, kad tai kas jog uzsienis, bet vistiek subega zmones pasiziuret i ta ceremonija... su maudymukais ir t.t.  g.gif kazkaip baiminciaus kad papuls i kadra.... ax.gif
kazkaip man noretus daugiau privatumo.. o ir ta ceremonija tokia ten trupute  blush2.gif  blush2.gif
bet aisku, cia tik mano susidarius tokia nuomone  blush2.gif  blush2.gif

cia nuo viesbucio priklauso. pas mus cuboj, visi labai atokiai buvo, kas norejo, tas paplojo, bet siaip niekas nesikiso smile.gif na bet musu ceremonija buvo atskirai, sode.
Papildyta:
QUOTE(betriciukas @ 2011 03 31, 13:08)
Mes vykstame i Zoetry Aqua Punta Cana, gavome labai nebloga pasiulyma per bendrus pazystamus is UK GTA Travel agenturos. Norejau paklaust kas tas AZ blush2.gif nelabai supratau g.gif siaip viskas apie Dominyka idomu, aisku labiausiai tai turbut pati vestuviu ceremonija wub.gif
Ir aisku didziausias dabar galvos skausmas dokumenciukai doh.gif

AZ - asmenine zinute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 03 31, 19:26)
cia nuo viesbucio priklauso. pas mus cuboj, visi labai atokiai buvo, kas norejo, tas paplojo, bet siaip niekas nesikiso smile.gif  na bet musu ceremonija buvo atskirai, sode.
Papildyta:
AZ - asmenine zinute  4u.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2011 03 31, 03:00)
Ceremonijos metu aplinkiniai netrukdo. Ceremonijos vieta buna pazymeta ir uzdetas skelbimas, kad "viesbucio sveciu prasome cia nevaikscioti, nes vyksta vestuviu ceremonija" (kazkaip panasiai). Todel nelabai kas is pasaliniu patenka i kadra. O is toliau gulintys ant gultu gali stebeti ceremonija, bet jie visai netrukdo, netgi priesingai- susituokus dziaugsmingai paploja sveikindami:).

drinks_cheers.gif ta pati parashyt norejau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif cia, Meksikoj taip matem ir plojom lotuliukas.gif bet, matyt, visur tokiu paciu principu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti