Sveikos merginos, smagu isilieti i jusu gretas
pratesiant tema apie vestuves Karibuose, mes kaip tik plauojam spali susituokti Dominykoje, bet vaziuosim per UK agentura, kurie nelabai zino apie LT.. .
Kas galetu man padeti ir patarti del vestuvems reikalingu dokumentu, nes turiu rupesteliu,o niekas man negali konkreciai atsakyti
Mums is UK a-ros atsiunte tik sarasa kokiu dokumentu reikia anglu kalba, ir nieko nepaaiskino nei kur nei kaip..
Matau yra susituokusiu Dominykoje, gal galit man konkreciai patart, sarasiukas yra toks:
- pasas;(kaip suprantu jo tikrai versti ispanu kalba nereikes
- gimimo liudijimas (reikia isversti i ispanu kalba, ar reikia tai dar uztvirtinti pas notara?
- pažyma apie šeimyninę padėtį (is kur ja gauti, ir kaip supratau reikes taip pat isverst?);
- santuokos nutraukimo dokumentas (ištuoktam asmeniui);
- pavardės ar vardo keitimo dokumento kopija (sito nelabai suprantu, kaip yra su pavarde ar po vestuviu Lietuvoje reikia iregistruot, kad mano pavarde pasikeis ar pries

.
Dar mums rase, kad reikia nyvykti pas konsula ir uztvirtinti viska, plius perskaiciau, kad vietoj vizu i Dominyka reikia turistu korteles, gal kas daresi?
Zodziu, taip laukiama diena arteja, ir norisi taip kad nieko netruktu
O dar perskaiciau jusu puikius atsiliepimus apie Dominyka, tai dar labiau uzsimaniau..
Prasau padekit, nes niekur neradau info