*
QUOTE(**Saulė** @ 2011 03 06, 20:07)
Sveikos merginos, norime ir mes tuoktis sauletuose Karibuose..bet kaip issirinkt viesbuti?

peskaiciau visus tripadvisor atsiliepimus, apie visus yra ir geru ir blogu..ar tik man cia taip sunku apsisprest, ar visoms taip buvo...lyg ir apsisprendem Jamaikoje, vartau katalgoa ir pamaciau nuostabaus grozio, zalia St.Lucia sala...isvis pasimeciau...p laikas bega, planai yra susituokti geguzes pradzioje...kaip matau cia populiariausias viesbutis Sandals Royal Caribbean Resort & Private Island Prices kokie atsiliepimai?
ar teko kazkam buti Sandals montego bay ir. Sandals Negril? renkuosi tarp siu triju...couple viesbuciu tinklas man pasirode gerokai prastesnis ne sandals. dekoju uz komentarus.
Papildyta:
Sandra per kur pirkot kelione, ir kiek kainavo? mes irgi ziurinejam si viesbuti...
Labas, kelionę pirkome baltic cliper agenturoje Vilniuje, nes mums ten pasiule geriausia lektuvo bilietu ir apsistojimo kaina. Lektuvo bilietai mums dviems kainavo 6670 Lt, visi kiti mokesciai- 7400 Lt (administracinis mokestis, nakvyne Londone, apgyvendinimas Jamaikoje, su pervezimais, dokumentu siuntimas).
Dabar apgyvendinimui Sandals viesbuciuose taikoma 30-35 procentu nuolaida.
As taip pat rinkausi tarp dvieju viesbuciu Sandals Royal Caribbean Resort & Private Island ir Sandals Negril Beach Resort & Spa. Kaina šių viesbuciu kambariu skiriasi labai nedaug (apie 300 Lt). Mes taip pat skaiteme daug atsiliepimu apie viesbucius, ziurejome daug nuotrauku ir mums daug priimtinesnis pasirode Negril. Beja sis viesbutis turi 5*. Kiek domejausi jame daugiau ir visokiu nemokamu pramogu, vakarais vyksta idomios programos. Labai grazi viesbucio aplinka, net apdovanojimus kazkokius yra pelniusi. Taip pat Negril mieste yra galimybe aplankyti ivairiu idomiu vietu.
Kiek domejausi apie Caribbean Resort tai apie si viesbuti perskaiciau nemazai neigiamu atsiliepimu, ji rinktis, manau, verta tik todel, kad ten pigiausia. Na, bet geraiu prisideti tuos 300 Lt ir rinktis geresni. Na cia tik mano nuomone
Gal norit jungtis prie musu ir vykti birzelio pabaigoje...vestuviu metu turetume galimybe pafotografuoti vieni kitus nemokamai, nes ten sakytis fotografa labai brangu. As turiu visa vestuviu paslaugu sarasa su kainomis kokios ten yra.