Įkraunama...
Įkraunama...

Vedybos Karibuose

Sveikos visos busimos nuotakos ir jau esamos zmonos smile.gif Labai jau daug temeliu priplepejot, tad viska perksiatyt sudetinga... As tuoksiuosi Graikijoje, bet turiu jum pora bendro pobudzio klausimu: [B]1. kaip nusivezet suknele? ir kostiuma?[B] 2. tos kurios pacios tvarketes dokumentus, ar susiduret su tokiu dalyku kaip "internacionaline dokumentu forma"? man reikia kaip manau ir jum, pasirupinti tam tikrais popiereliais, ir visa taai turbut ambasada tvarko, tai man vedybu planuotoja parase kad jei turim ta forma lietuvoje tai gausis pigiau, nereikes vertimu ir apostiliu... zodziu, tai tos kurios pacios tvarketes sitios reikalus, patrasytki "plana" kaip viskas daroma. As tai sunkiai isivaizduoju nuejima i ambasada, negi mane taip paprastai isileis? zodziu, reikia man pazymos kad neusu istekejus - kur ja gaut? ir kaip daroma del pavardes keitimo, ji keiciama kai lietuvoje gryzuss tvarkomi dokumentai ar jau is anksto reikia pasirupniti kokiu nors prasymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2011 02 04, 13:22)
o mes jusu foto matem? smile.gif  ax.gif  blush2.gif

Taip,matet, ir jau seniai biggrin.gif

QUOTE(balandele @ 2011 02 04, 21:30)
Esu girdejusi jei pateiki pazyma apie santuoka kitoje salyje per menesi tai iregistruoja ta data kai buvo sudaryta santuoka. O jei veliau tai registruoja ta diena kai pateiki dokumentus legalizacijai Lietuvoje ar tai tiesa?  smile.gif

Ne, netiesa.
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2011 02 06, 21:15)
Ne, netiesa.

Kaip gerai bigsmile.gif tai registruos atbuline data?
Atsakyti
Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele @ 2011 02 02, 13:17)
Sveikos  4u.gif
Mes galvojom, galvojom ir po to dar galvojom ir nutarėm vestuves kelti svetur.
Jūsų minėtoms agentūros išsiunčiau užklausimus dėl Kubos balandžio-gegužės mėnesiui. Dabar laukiu ats. Šiaip labai sunku apsispręsti dėl šalies visur norisi  doh.gif
Tik nežinau ar jau nėra vėlu ar spėsime. Šiaip net Lietuvoje nunešėm pareiškimus ir kai atėjo laikas pradėti organizuoti pradėjom šiurpti pagalvojus apie kaimo trobas (kaimo turizmo sodybas), sukneles, vestuvių muzikantus  doh.gif  (negaliu jų net klausyti) išleistas krūvas pinigų ir girtus veidus  doh.gif  Todėl aš labai norėčiau prisijungti į Jūsų išminčių būrelį ir švesti vestuves kitaip  rolleyes.gif

4u.gif uz pasirinkima wink.gif

Noriu priminti, kad visai neseniai, vasario 2 susituoke dar viena porele Jolanta ir Svajunas smile.gif 4u.gif wub.gif Jamaicoj, Sandals montego bay medu kopineja wub.gif vacation1.gif vacation4.gif O mes laukiam siltu ispudziu! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(moriube @ 2011 02 06, 11:39)
Sveikos visos busimos nuotakos ir jau esamos zmonos  smile.gif  Labai jau daug temeliu priplepejot, tad viska perksiatyt sudetinga... As tuoksiuosi Graikijoje, bet turiu jum pora bendro pobudzio klausimu: [B]1. kaip nusivezet suknele? ir kostiuma?[B] 2. tos kurios pacios tvarketes dokumentus, ar susiduret su tokiu dalyku kaip "internacionaline dokumentu forma"? man reikia kaip manau ir jum, pasirupinti tam tikrais popiereliais, ir visa taai turbut ambasada tvarko, tai man vedybu planuotoja parase kad jei turim ta forma lietuvoje tai gausis pigiau, nereikes vertimu ir apostiliu... zodziu, tai tos kurios pacios tvarketes sitios reikalus, patrasytki "plana" kaip viskas daroma. As tai sunkiai isivaizduoju nuejima i ambasada, negi mane taip paprastai isileis? zodziu, reikia man pazymos kad neusu istekejus - kur ja gaut? ir kaip daroma del pavardes keitimo, ji keiciama kai lietuvoje gryzuss tvarkomi dokumentai ar jau is anksto reikia pasirupniti kokiu nors prasymu?  g.gif

o graikijoj susituokusiu nera, siame tarpe :/
suknele meziausi paprastam rankiniame bagaze. mano labai gera suknyte, visai nesiglamze. vyras irgi kostiuma susidejo ten pat. viska, aks su vestuvem susije, buvo rankiniam bagaze!
Atsakyti
QUOTE(Chopard @ 2011 02 01, 01:55)
Sveikos mergaites 4u.gif
Atsiprasau,kad taip ilgai priverciau laukti pasakojimo,bet laiko labai truksta. Mano vestuves ivyko 2011m. Sausio 12d. Dominikos respublikoje,Melia Caribe Tropical viesbutyje.Kaip ir norejome svente buvo tik mums dviems,jokiu trecios eiles pusbroliu ir tetuliu. Deja nuo pat ryto,labai nesiseke. Tai puokste pamaciau,kuria rasau pries pat ceremonija,tai gele i plaukus prapuole. Na ,bet vestuves buvo labai grazios. Viesbucio personalas visa laika sokinejo,klausinejo ar nieko netruksta. Na zodziu turejome tokias vestuves kokiu istikruju norejome. Ir drasiai rekomenduoju rinktis Dominika. Mes svarsteme tarp Kubos,Dominikos republikos ir Kaimanu salu. Dominikos respublika pasirinkome isdalies,nes mums rekomendavo labai palanku pasiulima. Ir jeigu galvojate vykti butent i Dominika,tikrai nenusivilsite  smile.gif

labai sveikinu smile.gif ir norėčiau paklausti, kiek kainavo šios nuostabios vestuvės rojuje?
Atsakyti
sveikos,mes sawo svente noretumeme planuoti maldyvuose:)ar reikalingi liudinkai ar ten viska sutvarko,esu zalia siuose reikaluose mastau.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

koks turi būti biudžetas norint susituokti Rojuje? apytiksliai.... 4u.gif
ačiū... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 09 vasario 2011 - 07:17
QUOTE(merilda @ 2011 02 09, 08:17)
sveikos merginos,

koks turi būti biudžetas norint susituokti Rojuje? apytiksliai....  4u.gif
ačiū... ax.gif

svyruoti gali ivairiai, nuo 12 000 iki 25 000 biggrin.gif bet vidutiniskai viskas atseina apie 14 000/ 15 000.

liudininku ssuteikia viesbuciai dazniausiai.
Atsakyti
Mums su viskuo viskiuo (apranga,ziedai,skrydziai i Londona) kainavo apie 19.000Lt, o pati kelione au all inclusive 2 savaitems 16.000 Lt. Bet nesigailiu nei vieno Lt isleisto musu pasirinkimui 4u.gif Ir visoms siulyciau taip suituokti. thumbup.gif
Vat dabar turiu kt problema, pazadejom artimiesiems (o ju susidaro apie 30) surengti puota vasara.Ir patys norim susituokti baznycioje. Tai nezinau nuo ko pradeti.Ir tai minimaliom islaidom gaunasi apie 6000Lt g.gif Kaip jums buvo gal galite pasidalinti mintimis?
Atsakyti
Daug giminių ir draugų turit biggrin.gif 4u.gif Mes irgi grįžę rengsim šiokį tokį sutikimą blush2.gif Bet mums dar kokie maximum 2000lt prisidės. Nes būsim tik patys artimiausi - abiejų tėvai broliai ir seserys su šeimomis, nes viską darysim tėvų namuose, o maistą gamins mano mamytė, nes ji puiki kulinarė. Taip, kad pinigėliai išeis tik ant namo tvarkymo, maisto gėrimų ir aprangos ax.gif Galvojom ir mes apie sutuoktuves bažnyčioje, norėtume jų, tačiau idėją turime, kad ten tuoksimės po kokių 5 metų ar daugiau, kada jau bus mūsų vaikutis ir galės mums žiedelius paduoti drinks_cheers.gif Aišku tokie planai, bet gyvenime pasitaiko kad viskas ne pagal planą gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie jusu, dar datos neturim, tik planuojam biuzdeta ir taupom pinigelius. Sakykite kokia jusu patirtis su vietiniais fotografais, o jei kas samdetes lietuvius, kiek jiems reikejo sumoket?

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti