QUOTE(balandele @ 2011 02 02, 13:17)
Sveikos
Mes galvojom, galvojom ir po to dar galvojom ir nutarėm vestuves kelti svetur.
Jūsų minėtoms agentūros išsiunčiau užklausimus dėl Kubos balandžio-gegužės mėnesiui. Dabar laukiu ats. Šiaip labai sunku apsispręsti dėl šalies visur norisi
Tik nežinau ar jau nėra vėlu ar spėsime. Šiaip net Lietuvoje nunešėm pareiškimus ir kai atėjo laikas pradėti organizuoti pradėjom šiurpti pagalvojus apie kaimo trobas (kaimo turizmo sodybas), sukneles, vestuvių muzikantus

(negaliu jų net klausyti) išleistas krūvas pinigų ir girtus veidus

Todėl aš labai norėčiau prisijungti į Jūsų išminčių būrelį ir švesti vestuves kitaip

uz pasirinkima
Noriu priminti, kad visai neseniai, vasario 2 susituoke dar viena porele Jolanta ir Svajunas

Jamaicoj, Sandals montego bay medu kopineja

O mes laukiam siltu ispudziu!
Papildyta:
QUOTE(moriube @ 2011 02 06, 11:39)
Sveikos visos busimos nuotakos ir jau esamos zmonos

Labai jau daug temeliu priplepejot, tad viska perksiatyt sudetinga... As tuoksiuosi Graikijoje, bet turiu jum pora bendro pobudzio klausimu: [B]1. kaip nusivezet suknele? ir kostiuma?[B] 2. tos kurios pacios tvarketes dokumentus, ar susiduret su tokiu dalyku kaip "internacionaline dokumentu forma"? man reikia kaip manau ir jum, pasirupinti tam tikrais popiereliais, ir visa taai turbut ambasada tvarko, tai man vedybu planuotoja parase kad jei turim ta forma lietuvoje tai gausis pigiau, nereikes vertimu ir apostiliu... zodziu, tai tos kurios pacios tvarketes sitios reikalus, patrasytki "plana" kaip viskas daroma. As tai sunkiai isivaizduoju nuejima i ambasada, negi mane taip paprastai isileis? zodziu, reikia man pazymos kad neusu istekejus - kur ja gaut? ir kaip daroma del pavardes keitimo, ji keiciama kai lietuvoje gryzuss tvarkomi dokumentai ar jau is anksto reikia pasirupniti kokiu nors prasymu?
o graikijoj susituokusiu nera, siame tarpe :/
suknele meziausi paprastam rankiniame bagaze. mano labai gera suknyte, visai nesiglamze. vyras irgi kostiuma susidejo ten pat. viska, aks su vestuvem susije, buvo rankiniam bagaze!