Kokių veiksmų galima sulaukt iš šou laidos? Jin skirta tik sukelti susidomėjimą, ažiotažą, be abejo perspėti žmones, informuoti visuomenę, pakelti savo reitingus ir pan.
Viskas toje laidoje buvo gerai išskyrus tai, kad periodiškai rodė ryklį kurį su meškere traukė ant kranto (tai buvo USA šią vasarą) ir kartojo, kad šį įrašą jie gavo prieš 2 val. , ir va žiūrėkit kas daros Šarmo paplūdimiuose, filmuota šį pirmadienį - rykliai ant kranto patys iššoka

. Kam šitaip meluot? Nesuprantu. Žmonės forumuose labai pyksta dėl šito melo.
Viešbučių pavadinimus ir labai daug visokių alia liudininkų pasakojimų galima rast inete. Ar jie realūs liudininkai, ar šiaip smaginasi, nieks nžn.
Minėjo Dessole Nesco Waves, Domina Hotel & Resort Aquamarine Beach,
Melia Sinai Sharm , Hyatt Regency Sharm El Sheikh, El Fanara viešbučius. Bet koks skirtumas koks viešbutis? Rykliai gali atplaukt bet kur.
Aš irgi buvau šventai įsitikinus kad rykliai prie kranto nepuola, kad bijo plaukt arčiau kranto, laivų, jaučiausi gal nesmagiai, bet baimės didelės nejutau, nes gi visi kartojo kad ojei, iš kur čia rykliai, juokaujat gal? Dabar suprantu kad mums labai pasisekė, kaip aš vaikams į akis pažvelgčiau jei jiems kas nors nutiktų? Aš labai myliu Raudona jūrą, gal po kiek laiko viskas aprims ir viskas bus gerai, bet bijosiu nerealiai ir dėl vaikų keliskart daugiau
Papildyta:Ir žuvis matina ne tik rusai, bet ir kitos tautos, asmeniškai mačiau ir vokiečius, ir italus, ir lenkus ...