Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2011 01 15, 21:37)
Na gerai, tada kad be nervų - labai trumpai -

1. Nepulkite pirkti bet kaip, pirkite tik paskutines minutes. Jei galite rinktis, ar skristi iš Vilniaus ar Rygos, taip pat sekite kainas.Taip sutaupysite. Atminkite, kad Egipte 5* viešbutyje pirkdami paketą Viskas Įskaičiuta gaunate visą maitinimą (pusryčius, pietus, vakarienę), gėrimus ir pramogas nerbotais kiekiais. Jei taupote, imkite žemesnės kategorijos viešbučius. Bet kokiu atveju paslaugų gausite žymiai daugiau nei Palangoje
2. Kiekvienas kurortas turi savo niuansų ir ypatybių, taip kaip skiriasi Palanga ir Šventoji. Todėl tiksliau pasakyti niuansus galima tik kai nuspręsite keliauti ir pasakysite kas vis tik labiau domina
3. Taip, perka, tačiau visų pirma reikia žinoti, ar Jūsų vaikas yra įpratęs vaikščioti po pažintines keliones, ar vis tik jam viskas "da lampočki" ką jis mato. Ekskursija lėktuvu yra brangi, vieni sako, kad pliusų nėra daug. Ekskursijos perkamos vietoje
4. Paprastai su vienu vaiku užsakoma paprastas standartinis kambarys. Negirdėjau tokio atvejo, kad dbl+chld būtų, kad vaikas miegotų su tėvais.

Va radau Stella Makadi thumbup.gif (kuri nuziurejus buvau) uz 1900 Lt nuo 04.16 7n.
Lyginant kitur kaina padori ar Jūsų nuomone visgi verta paskutines minutes palaukt? Tiesa ten, kur tokia kaina radau nenurodytas atvežimas iki viešbučio. Kaži kiek kainuoja nuo oro uosto iki Makadi? g.gif

Apie DBL+CHL cia taip Teztour raso, todel ir kylo nemenku abejoniu: "DBL+CHD – (double room and 1 children) - standartinis (jei prie viešbučio pavadinimo nenurodyta kitokia numerio kategorija) dvivietis numeris su viena dviviete arba dviem atskiromis lovomis. Dažniausiai, dėl vietos stokos, tokio apgyvendinimo tipo numeriuose būna 2 lovos, kadangi viešbučio administracija numato, kad vaikas gali miegoti su suaugusiais. Išimtiniais atvejais, esant pakankamai erdvės numeryje, pastatoma papildoma sulankstoma lovelė, sofa, sulankstomas fotelis-lova ar kitos miegojimui skirtos priemonės." blink.gif
Gal jiems metas parasyma pakeist? rolleyes.gif

Dėl ekskursijų: TEN pas vietinius perkamos ar pas agentūros atstovą? Kažkaip įtartina mokėt nepažįstamam egiptiečiui ir su juo kažkur skrist blink.gif suprantu, kad tiems, kas ne pirmą kart, jau įprastas dalykas..
O vaikui tai dzin, bet jaučiu pabūtumėm egoistai ir vežtumėmės, nes paties labai norisi pamatyt blush2.gif

Šiaip dažniausiai atostogaujam LT. Dėl patogumo ir laiko stokos - su vyru romanitiški savaitgaliai prabangiuose viešbučiuose, su vaiku - Šventoji/Palanga. Nuomuojam geresnių sąlygų namus. O Egiptas.. nežinau, Turkija kažkaip labai nuvalkiota, nors ir sąlygos, sako, geresnes. Mes tai labai piramides pažiūrėt norim, nežiūrint į visus įkyrius juočkius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Individualistė: 16 sausio 2011 - 11:05
Aš bent jau nuo Stellos susilaikyčiau, ir su Jūsų požiūriu susilaikyčiau dėl kelionės i Hurgados zoną. jau geriau tada važiuoti i Šarm El Šeichą - mažiau jausis vietinės publikos, o ir kurortas daugiau europinis. Kelionė į piramides galima tiek iš Hurgados, tiek ir iš Šarm el Šeicho zonos. Į kainą įeina skrydis, pervežimai viešbutis. Dėl ekskursijų pirkimo - galite pirkti iš Tezturo ar Novaturo atstovų, priklauso, nuo to su kuriais skrisite... Bet Jūs man galite pasakyti ką Jūs randate toje Palangoje ir Šventojoje? Kur nei serviso nei kokybės, nei geros kainos nėra? Net Latvijoje ir ten viskas geriau...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 01 16, 11:25)
Aš bent jau nuo Stellos susilaikyčiau, ir su Jūsų požiūriu susilaikyčiau dėl kelionės i Hurgados zoną. jau geriau tada važiuoti i Šarm El Šeichą - mažiau jausis vietinės publikos, o ir kurortas daugiau europinis. Kelionė į piramides galima tiek iš Hurgados, tiek ir iš Šarm el Šeicho zonos. Į kainą įeina skrydis, pervežimai viešbutis. Dėl ekskursijų pirkimo - galite pirkti iš Tezturo ar Novaturo atstovų, priklauso, nuo to su kuriais skrisite... Bet Jūs man galite pasakyti ką Jūs randate toje Palangoje ir Šventojoje? Kur nei serviso nei kokybės, nei geros kainos nėra? Net Latvijoje ir ten viskas geriau...

Nesuprantu, kas blogai Stella Makadi?? Tai praktiškai VIENINTELIS viešbutis, kurio atsiliepimai patys geriausi... http://www.teztour.l...e...;comments

:]]]]] Kaip suprast - ką randate? Mes juk nevažiuojam į viešbučius:] Gal kokius 4 metus važiuodavom su visa šeima į Šventąją: vyras, vaikas, mano mama su tėvu. Imdavom Vila miesto centre, bet "giliau". Tiesiog tradiciškai visada per Jonines. Praeitais metais atostogavom ekspromtu su vyru ir vaiku Palangoj - suoper vieta (ir centras, šalia jūra ir tylu), superine namo dalis, vaikui milijonas pramogų, mums taip pat. Visada nuvažiuojam į "Nendrinę patogę" Šventojoj. Jei nebuvot - labai rekomenduoju, tikras rojaus kampelis.
Man po kokių 10 metų pertraukos Planagoj netgi labai patiko. Nesam snobai - tik Šventoji, tik Palanga, tik Turkija ar pan. Taip susiklostė, kad dažniau atostogaujam Lt, mums taip patogiau ir pigiau. Pvz. pasitaiko geras oras - galima kažkur arti nulėkt ir pan. Romantiškam poilsiui be vaiko renkamės trumpesnius, bet prabangesnius variantus - Belvilis, Apvalaus Stalo klubas, Holel Romantic, Daugirdas ir pan. Nematau bėdos. Juk svarbiausia KAS šalia;)
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2011 01 14, 17:45)
gerimus duoda iki 22val o paskui viskas staigiai pasidaro mokama ax.gif

oho blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Anchelika23 @ 2011 01 14, 19:05)
mes tai va susiruosem vaziuot, o pas vaika dabar isbere uzpakaliuka, tikriausiai grybelis, tai ir nesiseka, kol isgydysim, tai tikriausiai to ir sildomo baseino nereikes, kur ten su grybeliu i baseina lyst, sad.gif
Papildyta:

as tai nesuprantu ko jus i tas chlorkes lendat..jura salia o jie baseinuose maudosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Individualistė @ 2011 01 15, 17:55)
Sveiki mielieji,

Žiūrinėju atsiliepimus, nes manau, kad gal ir mes šį pavasarį išsikuisim pagaliau. Bet jau kaip visi lietuviai rėkia, kad uždieny atostogaut pigiau nei Palangoj.. nu tai atsiprašau... primečiau, kad mum minimum kelionė kainuotų 6000 Lt / 7-9 dienos. Ką aš žinau.. blink.gif Man tai žiauriai atrodo..

na tai iekokite pigesniu viesbuciu tongue.gif O ju yra 4u.gif
Sakote norite i Egipta uz Palangos kaina biggrin.gif bet tikriausiai i Palanga neskrendate lektuvu,neturime mes ir tokios juros,neturime tokiu viesbuciu ir t.t
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 01 15, 18:11)
Iš klausimų susidaro įspūdis kad pati čia nieko neskaitėt, o vertėtų. Pirmais paskaitykit, daug kas paaiškės  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Individualistė @ 2011 01 16, 10:53)
Nesuprantu, kas blogai Stella Makadi?? Tai praktiškai VIENINTELIS viešbutis, kurio atsiliepimai patys geriausi... http://www.teztour.l...e...;comments

jus rimtai tikite,kad tai pats geriausias viesbutis su geriausiais atsiliepimais blink.gif
Kuriomis kalbomis ir per kur skaitote atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 01 16, 11:25)
Aš bent jau nuo Stellos susilaikyčiau, ir su Jūsų požiūriu susilaikyčiau dėl kelionės i Hurgados zoną. jau geriau tada važiuoti i Šarm El Šeichą - mažiau jausis vietinės publikos, o ir kurortas daugiau europinis. Kelionė į piramides galima tiek iš Hurgados, tiek ir iš Šarm el Šeicho zonos. Į kainą įeina skrydis, pervežimai viešbutis.

O kodėl nuo Stellos susilaikyt?
Aš esu buvus ir Hurgadoj ir Šarme tai vietiniai niekuom nesiskiria schmoll.gif Jei į juos kreipsi dėmesi tai neatstos. Šarmas patiko tik dėl didesnio pasirinkimo viešbučių su koralais.

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 16, 12:22)

jus rimtai tikite,kad tai pats geriausias viesbutis su geriausiais atsiliepimais blink.gif
Kuriomis kalbomis ir per kur skaitote atsiliepimus 4u.gif

Tai nėra pats geriausias viešbutis. Bet už kainą kurią mums pasiūlė tai manau geras. O aš perskaičiau trim kalbom atsiliepimus apie Stella ir pasirinkau jį. Daugiausiai geri atsiliepimai tiek lietuvių, tiek rusų, tiek britų.
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti viesbuti sharme GRANT OASIS RESORT
Atsakyti
o gal kas esat buve Grand Plaza Hotel Hurgadoje? kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbul @ 2011 01 16, 13:54)
o gal kas esat buve Grand Plaza Hotel Hurgadoje? kokie atsiliepimai?  bigsmile.gif

Rašiau kelis puslapius atgal, kad mes buvom išsirinkę šį viešbutį, bet man pasakė, kad jame vyksta remontas, netoli statybos. Taip, kad nepatarė.
Atsakyti
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 16, 12:14)
Tai nėra pats geriausias viešbutis. Bet už kainą kurią mums pasiūlė tai manau geras. O aš perskaičiau trim kalbom atsiliepimus apie Stella ir pasirinkau jį. Daugiausiai geri atsiliepimai tiek lietuvių, tiek rusų, tiek britų.

kaina turi atitikti kokybe drinks_cheers.gif Na bet ne apie tai kalba buvo o apie atsiliepimus kaip apie
" Tai praktiškai VIENINTELIS viešbutis, kurio atsiliepimai patys geriausi... "
Kokia jusu manymu gera kaina i si viesbuti?
Papildyta:
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 16, 12:14)

Aš esu buvus ir Hurgadoj ir Šarme tai vietiniai niekuom nesiskiria  schmoll.gif  atsiliepimai tiek lietuvių, tiek rusų, tiek britų.

vietiniai nesiskiria,bet Sarmas nuo Hurgados skiriasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 16 sausio 2011 - 14:34
QUOTE(Bertoska @ 2011 01 16, 15:10)
Rašiau kelis puslapius atgal, kad mes buvom išsirinkę šį viešbutį, bet man pasakė, kad jame vyksta remontas, netoli statybos. Taip, kad nepatarė.

aha maciau, kad rasei, paklausiau agenturoj, sake salia statybos, ai bet ka jau padarysi dabar, uz 6 dienu isskrendam
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 16, 14:35)

vietiniai nesiskiria,bet Sarmas nuo Hurgados skiriasi  rolleyes.gif

Bet ten buvo rašoma apie vietinę publiką. O jei atvirai kaip miestelis man Hurgada labiau patiko. Šarmas labai jau dirbitnis pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(Individualistė @ 2011 01 15, 18:55)
Sveiki mielieji,

Žiūrinėju atsiliepimus, nes manau, kad gal ir mes šį pavasarį išsikuisim pagaliau. Bet jau kaip visi lietuviai rėkia, kad uždieny atostogaut pigiau nei Palangoj.. nu tai atsiprašau... primečiau, kad mum minimum kelionė kainuotų 6000 Lt / 7-9 dienos. Ką aš žinau.. blink.gif Man tai žiauriai atrodo..
Man, kaip pirmą kart važiuojančiai (jei pavyks) kyla tokie klausimai:

Jeigu abejoji, kad pigiau, tai gal gali pasakyti, kiek kainuotų poilsis LT pajūryje 4 ar 5 žv. viešbutyje su pilnu maitinimu ir girdymu, apželdinta teritorija, gultais pajūryje, aš jau nekalbu, kad tokio serviso kaip Egipte negausi biggrin.gif
O Egipte taigi nevažiuoji pas mačiūtes ant kampo biggrin.gif
Atsakyti