QUOTE(ditux33 @ 2011 01 14, 00:37)
O del nutraukimo tai bijau kad kuo didesnis bus, tuo sunkiau bus atimti (.). O rudeni i darzeli reiks jau eit

tai vis mastau per kiek laiko galima visiskai nutraukti maitinima. Bet cia vel tikriausiai, kikvienam vaikui skirtingai.
Nu zodziu, kazkokia as neapsiprendus
O del tableciu, tai ir as tookia minti turejau, gal jau kai nuspresiu nebemaitinti, paparsysiu daktares jom recepto, bet jei jos toks blogis

visiskai susibalamutinau.
Aš per Kalėdas nustojau maitinti, mažoji atsisakė praktiškai iš kart, o vat didžioji jautraulė dar kokią savaitę tikrino, dabar jau pamiršta ir ramu. Mums jau 1 m. ir 10 mėn., tai nemanau kad mes labai mažos, beje, nusprendusi atpratint nei karto jų neklykdžiau, neleidau verkti. Krūtis patepdavau garstyčiom, nereikdavo nei ragaut, kvapo užtekdavo. Tada viena fui kita kaka, atsiguldavo, apsiklodavo ir ramiai užmigdavo. Dabar iš kart atsigula, reikia šalia tik pagulėt, gal šiek tiek ilgiau pasivarto kol užmiega.
Mamytėms kurios sakė, kad per anksti aš... Nu nežinau, taip vidinis kirminukas mane graužė, kad atimu iš vaikų kas jiems labai svarbu (o gal tam įtakos turi ir taip užaštrinta MP svarba, nauda iki vos ne mokyklos?), bet iki 3 metų aš niekad neplanavau maitinti, ir tokia mintis, deja, bet manęs nevilioja... Pasąmonėje visad maniau maitinsiu iki 2 m. Kadangi vasario mėn savo pupas paliksiu 4 naktimis su seneliais, tai tą laikotarpį atjunkimo paankstinau. Tą sprendimą padėjo priimti ir mūsų atostogos Egipte, kuomet abiems dukrytėms sukilo 40, aš visą dieną niekur nėjom, didžioji nepaleido papulio iš burnos (gerai kad įdomią knygą turėjau, tai tuo metu skaičiau), o mažoji kažkaip daugiau vandenuką pliumpino. Ir ką Jūs manot, būtent didžioji nusilpo, neteko daug skysčių ir reikėjo jai lašelinę statyt

mažiukei viskas ok buvo...
79>65,3>65
startas 2016.01.09