Maziau imkit i galva:) Nemanau, kad su saremiais dar siustu siuntimo ieskoti po visa miesta
QUOTE(kristalines @ 2011 08 18, 21:26)
Maziau imkit i galva:) Nemanau, kad su saremiais dar siustu siuntimo ieskoti po visa miesta

na ir as nemanau
QUOTE(Monikaa @ 2011 08 19, 12:19)
na ir as nemanau
jei iki pirmadienio islauksim tai pasiimsiu siuntima jei ne tai ne 
Dabar pagalvojau, kad gal siuntimas is esmes reikalingas tada kai kazkas ne taip kaip turetu buti. Man turejo atlikti CP del netaisyklingos vaikelio padeties...
Dar prisiminiau, kad nesciosios lapas/kortele reikalinga, ten visa nestumo eiga surasyta
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 08 19, 14:15)
Dabar pagalvojau, kad gal siuntimas is esmes reikalingas tada kai kazkas ne taip kaip turetu buti. Man turejo atlikti CP del netaisyklingos vaikelio padeties...
Dar prisiminiau, kad nesciosios lapas/kortele reikalinga, ten visa nestumo eiga surasyta
kad ta kortele reikalinga tai zinau ji jau visada salia manes
Tikrai ne del to rase siuntima.. Siaip jis reikalingas, Lietuvos popierizmas..
Dabar pagalvojau, kad gal siuntimas is esmes reikalingas tada kai kazkas ne taip kaip turetu buti.
Mums viskas gerai buvo ir vistiek ji israse
QUOTE(juoda/kava @ 2011 08 23, 10:38)
na va issiaiskinau su tais siuntimais - sake nera butinybes turi gerai, neturi neisvarys
QUOTE(Monikaa @ 2011 08 23, 10:41)
na va issiaiskinau su tais siuntimais - sake nera butinybes turi gerai, neturi neisvarys 
dar to betrūko, kad išvarytų dėl popieriuko
QUOTE(juoda/kava @ 2011 08 23, 10:47)
tai va niekas nevarys, ramiai